Τι κανετε κουκλες και κουκλοι?
Πως πανε τα στομαχακια σας? :) :)
Printable View
Τι κανετε κουκλες και κουκλοι?
Πως πανε τα στομαχακια σας? :) :)
χανουμε χανουμε :p εσυ ολα καλα?
Μια χαρα, επιτελους μετα απο τοσα χρονια νιωθω και παλι καλα!!!!!
κατερινιω που χαθηκες?
αντε να ξεκινησουμε κανενα περιπατο, λεμε τωρα.
Τζένη καλημέρα ήθελα να σε ρωτήσω αν την πτύχωση την έκανες στα 88 κιλά; Πιθανότατα να το έχεις αναφέρει καπου αλλά δεν το βρίσκω;
Σε ρωτάω γιατί κάνι έχω ακουσει ότι υπάρχει ένα όριο παραπανω κιλών που μπορείς να είσαι για αυτές τις επεμβάσεις.
Και πάλι ΜΠΡΑΒΟ σε όλους που το αποφάσισαν!
Αγαπητοι πτηχωμενοι χιλια μπραβο. Ειστε ολοι σουπερ. Μου φταξατε την μερα..... Καλο κουραγιο σε ολουσ , καλα αποτελεσματα και συντομα αχρειαστες οι ζυγαριες!!!!!!
pinocchio σκεφτεσαι και εσυ να μπεις στο κλαμπ των πτυχωμενων??
Μπηκα προ πολου στο κλαμπ του δακτυλιου, ΥΠΟΦΕΡΩ ομως. Καιρος να μπω στο κλαμπ των πτυχωμενων. Εχω ραντεβου με τον κ. Σκρεκα 13/11..... Ναι ναι ναι εκλεισα ραντεβου 2 μηνες νωριτερα. Ειμαι απ'τη Ροδο και πρπει να προγραμματιζω τις επισκεψεις μου στην Αθηνα... Παντως εμεινα καταπληκτη απ'ολουσ σας. ΜΠΡΑΒΟ !!!!!!
με το καλο!! ειναι καταπληκτικος γιατρος! και εγω σε αυτον εγχειρηστικα! και εγω τον νοεμβριο θα παω παλι μιας και κλεινω τριμηνο για να τα πουμε!!!
αλλα εγω θα κλεισω ραντεβου παρασκευης... λογω δουλειας και αποστασης μεβολευει περισσοτερο γιατι ειμαι απο βολο και το αυθημερον ταξιδι αθηνα ειναι σκοτωμα
Εμενα το λες? Εχω κανει το Ροδο-Αθηνα, Ζωγραφου-Συνταγμα. Χαλαλι ομως. Εγω πρωτη φορα θα επισκεφτω τον Σκρεκα. Εκανα δακτυλιο το 2007 στο ιατρικο κεντρο ψυχικου με τον κ. Μποτουλα. Να σε ρωτησω ποσο σου πηρε ο Σκρεκας και σε ποιο κλινικη?
στην βιοκλινικη αθηνων την εκανα την επεμβαση! πεμπτη απογευμα χειρουργειθηκα και πηρα εξητηριο σαββατο μεσημερι. 6.500? μου κοστισε. αλλα επειδη δεν ημουν καπου ασφαλισμενη αναγκαστικα τα πληρωσα ολα.. αλλα χαλαλι.. μετα απο τοσα χρονια που ταλαιπωρουμαι με διαιτες επιτελους βλεπω την ζυγαρια να πεφτει χωρις να ζοριζομαι και το κυριοτερο χωρις να στερουμαι τπτ απο φαγητο!
Pinocchio με προβληματισες. Ειχα δει τον κυριο Σκρεκα τον Φλεβαρη. Από οτι διαβαζα στο νετ παλιοτερα το sleeve μου φαινοταν πολυ καλη λυση, ειδα και την πτυχωση μετα και λεω "αυτο ειναι!" και ετσι πηγα πολυ ανοιχτη σε ότι μου προτεινει.
Μου εξηγησε γιατι δεν κάνει δακτυλιο και τα μειονεκτηματα αυτης της μεθοδου, την πτυχωση την προτεινε ως μια καινουρια εναλλακτικη μεθοδο στο αγαπημενο του "μανικι", το οποιο ομως μεσα μου ειχα αποκλεισει. Μολις ακουσα οτι και στις δυο αυτες επεμβασεις χρειαζονται καμποσες ημερες νοσηλειας και κυριως οτι χρησιμοποιουν και ολικη αναισθησια και επισκληριδιο ναρκωση εκανα πισω - με την επισκληριδιο εχω κολλημα.
Καταλαβαινω οτι ενα μειονεκτημα του δακτυλιου ειναι το πιο μετριο αποτελεσμα. Από 60 - 80% του πλεοναζοντος βαρους λενε και στην πραξη, μετα απο καποιο διαστημα καπου στο 50-60% "καθεται" η μπίλια για την πλειοψηφία. Τι προβληματα ομως μπορει αν αντιμετωπισει καποιος με δακτυλιο; Τζαμπα κοπος και χαμενος χρονος μεχρι την επομενη επεμβαση; Πονοι; Τι ακριβως συμβαινει;
Να πω εδω οτι και παλιοτερα, αλλα στο πολυ χαλαρο, ειχα συζητησει με ενα γιατρο - ούτε και θυμαμαι το ονομα του - για δακτυλιο και τον Ιουνιο πηγα στο ΙΜΟΠ και περιμενα να μου προτεινουν πρωτα οι γιατροι πριν πω εγω τι σκεφτομαι, όπου ο κυριος Κουτσογουλας μου προτεινε δακτυλιο εφοσον πρωτα υποσχεθω στον εαυτο μου οτι θα περιορισω πολυ τα γλυκα. Πρεπει να πω οτι "μου καθησε" καλα ολη αυτη η φαση και τωρα ειμαι στην κουρσα με τις υγειονομικες επιτροπες και τα ταμεια και τα εχω παρει με την γραφειοκρατία και τις καθυστερησεις τους :-)
Πάντως να πω για τον κυριο Σκρέκα, σαν ανθρωπος και σαν επιστημονας με κερδισε. Πήγα με πολυ καλες συστασεις απο γνωστους και άλλων ειδικοτητων γιατρους, τα αποτελεσματα της δουλειας των επωνυμων γιατρων πανω-κατω ειναι γνωστα για οποιον ενδιαφερεται να το ψαξει οπότε πιο πολυ ειναι θεμα "χημειας" και timing νομιζω.
επισκληριδιο εγω δεν εκανα. μονο ολικη ναρκωση. ομως ουτε πονους ειχα ουτε τιποτε. παρασκευη πρωι ηδη εκανα βολτες..
στον σκρεκα και εγω πηγα αποφασισμενη για πτυχωση..
αλλα μου ειπε πως αυτο θα το αποφασισουμε μαζι.. μου μιλησε για ολες την επεμβασεις, και σε εμενα μου ειπε πως δεν συστηνει τον δακτυλιο με τπτ γιατι εχει πολλες παρενεργειες και σε ολους σχεδον δημιουργει προβλημα, μετα λοιπον απο συζητηση για τις διατροφικες μου συνηθειες ευτυχως και αυτος ειπε πως οκ η πτυχωση ειναι για εμενα!
οσο για την νοσηλεια εγω ημουν ετοιμη να φυγω απο την παρασκευη ( την επομενη της επεμβασης δλδ ) απλα επειδη ειμαι απο Βολο οι γονεις μου δεν ηθελαν να φυγουμε, ηθελαν να μεινω αλλη μερα στην κλινικη για να ειμαστε σιγουροι πως ολα ειναι μια χαρα!
Γι'αυτες τις επιπτωσεις θελω να βγαλω τον δακτυλιο και να κανω πτυχωση. Εγω εκανα δακτυλιο στον κυριοο Μποτουλα το 2007 στο Ψυχικο. Συχνοι εμετοι, μετα απο 2 χρονια υπαρχουν φορες που ακομα και το νερο δεν παει κατω. Δεν εχω υπερβολικα κλειστο τον δακτυλιο. Στα 5cc τον εχω. Το προβλημα μου ειναι οτι το τελευταιο 2μηνο αισθανομαι φοβερους πονους στην κοιλιακη χωρα αριστερα στο υψος του ομφαλου. Και αυτο μολις καταναλωσω υγρες μορφες τροφης πχ σουπες, νερο, καφε κτλ
Μην με ρωτησετε απο τι προερχετε, ιδεα δεν εχω.
παντως εχει φοβερο αποτελεσμα... χθες ειχαμε τραπεζι
και απο την λαιμαργια μου να φαω... ειχα να φαω απο το πρωι εβαλα απο ολα στο πιατο μου σαλατες σουφλε κοτοπουλα πιτες... ε με το που εφαγα τη σαλατα αυτο ηταν.. φουσκωσα και δεν εφαγα τιποτε αλλο.