Quote:
Originally posted by aggeloydaki
εμένα κατέβηκε στο 75.6 και μετά κόλησε και την παραεπόμενη ημέρα ανέβηε στα 73.3 ,όλες τις ημέρες δείχνει το ίδιο,σκέψου ζυγίζομαι πριν πάω τουαλέτα,αφού πάω ,αφού πια γάλα και όλες τις φορές δείχνει ακρίβώς το ίδιο
Ιωάννα μου, μήπως είναι καιρός να σουτάρεις τη ζυγαριά; Η εμμονή να ανεβαίνεις τρεις, δεκατρεις, εκατόν τρεις φορές τη μέρα στη ζυγαριά είναι επικίνδυνη. Πέρασα κι εγώ από αυτή τη φάση, και είναι πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία. Πρέπει να βρεις το κουράγιο να εξαφανίσεις τη ζυγαριά από το οπτικό σου πεδίο, και να αποφασίσεις ότι θα ζυγίζεσαι κάθε βδομάδα πχ. Ακούγεται βαρύ, είναι δύσκολο - αλλά σκέψου ότι για αυτό ακριβώς μπήκες στη διαδικασία της επέμβασης, για να μπορέσεις επιτέλους να απαλλαγείς από την εμμονή και τη διαρκή ενασχόληση με τις συνεχείς, επαναλαμβανόμες και άσκοπες δίαιτες. Όταν απαλλαγείς από τη βάσανο να αναζητάς τα γραμμάρια απώλειας κάθε μισή ώρα, θα ανακαλύψεις πως είναι ωραίο να αισθάνεσαι το σώμα σου να αποκτά υγεία και ενεργητικότητα, η απώλεια κιλών είναι παράπλευρη ωφέλεια και όχι η σημαντικότερη!