Originally Posted by
Georgewww
Τα λέω τόση ώρα αλλά δε με ακούει κανείς , μαζεύτηκαν εδώ γυναίκες και με επισκιάζουν χαχα :)
Με σιγουριά μπορώ να σου πω ότι υπάρχουν καλά παιδιά που πραγματικά ψάχνουν αυτό που και εσύ θες γι'αυτό φωνάζω μην αλλάζεις. Συνήθως βγαίνουν μερικά ραντεβού με την κοπέλα και το σεξ θα έρθει μόνο του. Όταν θα αισθάνεται πολύ άνετα η κοπέλα. Θα δώσει σήμα ;)
Αυτοί που λες είναι μαλακές από τη μια , νορμάλ για την σημερινή κοινωνία, εγώ ήμουν και τα 2 που σου περιγράφω και τα ξέρω από ΠΡΩΤΟ χέρι. Μπορώ να σου πω από το τι σκέφτονται μέχρι και τον τρόπο δράσης :)
Μέχρι και τις συνήθειες αλλά και τον τρόπο ντυσίματος και συμπεριφοράς :)
Είναι εμφανή συνήθως τα σημεία. Όχι πάντα βέβαια. Ηλικιακά να σου πω τεραστιαααα διάφορα. Μετά τα 30 πας για γάμο ειδικά επαρχία. Τώρα εκεί Αθήνα τους παίρνει και τα κάνουν.
Στατιστικά μιλάμε πάντα , 22 σοβαρή σχέση δύσκολα, 30+ ναι 80% πιο πιθανό. Αλλά πρέπει να ξεχωρίζεις τον άντρα να κόβεις τη φρούτο είναι.
Πχ νάρκισσος , ντύνεται καλά πάει γυμναστήριο, έχει καλύτερο αμάξι αποτι τα οικονομικά του του επιτρέπουν, ΜΑΚΡΙΑ!!!
αντίθετα ένας με απλά ρούχα απλό αυτοκίνητο για να κάνει τη δουλειά ΕΝΩ ΕΧΕΙ την δυνατότητα για πιο ακριβό, είναι καλό σημάδι, εκτός αν φανεί τσιγκούνης ;)
Και το μάθημα συνεχίζεται , είναι όμως αλήθεια όσα λέω.