τι να βγαλω ?Αφου οι τρελλοι δεν εχουν λογικη δε με νοιαζει να πανε στο δαφνι
Printable View
οχι γιατι μιλανε και μπερδευουν τους λογικους!!!!Να κλειστουν ολοι μεσα να ησυχασουμε.Ολο τρελλοι ειναι εξω
εσενα τον τρελλο αντε παρατα με
δηλαδη, αν εσυ πας ποτε για θεραπεια σε καποιο ψυχιατρειο θα αυτοαποκαλεισαι τρελλη?Quote:
Originally posted by afrula
afrula, διαβαζω το θεμα σου και πολλες φορες δεν εχω γραψει κατι, γιατι αν κ με στεναχωρει να διαβαζω για το αδιεξοδο καθε ανθρωπου (εστω συγκεκριμενες φορες) δεν ξερω τί να πω, ωστε να βοηθησω.
αυτη τη φορα ομως θελω να σε ρωτησω κατι για δικο σου προβληματισμο, αν σου λεει κατι δλδ...
εχω προσεξει πώς μια κουβεντα, μια λεξη που προέρχεται αρχικα απο δικο σου φοβο κ στη συνεχεια απο φοβο κ μονο οτι μπορει να προερχεται κ απο καποιον αλλο μπορει να σε καθηλωσει. Ο φοβος οτι καποιος μπορει να σε χαρακτηρισει με μια λεξη που εσυ θεωρεις οτι λεγεται με αρνητικη μορφη. Ας σου πω ενα παραδειγμα. Εγω εχω ανοιχτη επιδερμιδα, αρκετα λευκη θα έλεγα. Μια φιλη μου εχει σταρενια επιδερμιδα. Θέλοντας να μου κανει ενα θετικο σχολιο μου λέει τί ωραια λευκη επιδερμιδα που έχεις. Σαν γαλα ειναι...Στο μυαλο μου αυτη η παρομοιωση ειναι κακη, δεν μ αρεσει. Η ιδια ομως μου το λέει γιατι το βλεπει σαν κατι ομορφο...Εγω ομως στο μυαλο μου εχω την παρομοιωση αυτη σαν κατι ασχημο. Η ιδια εχει την ιδια εικονα που εχω εγω σαν ασχημη, σαν κατι ομορφο. Με αλλα λογια σου λέω πώς ειναι πολυ σχετικες οι εννοιες, κ πώς το ομορφο κ το ασχημο ουτε μπορουν να εχουν οριο συγκεκριμενο κ ουτε ποτε μπορουν να ελεγχθουν. Δεν μπορεις να απαγορευσεις ουτε να ορισεις σε κανεναν τί να δει ως ομορφο κ τί ως ασχημο κ φυσικα κ να το εκφρασει.
Εσύ μπορεις να ορισεις ελευθερα οτι θελεις κ να το εκφρασεις ανοιχτα?να υπερασπισεις τις αποψεις σου?
afrula για αυτην την εμμονη σου εχω να σου προτεινω κατι.λοιπον αυριο το πρωι που θα ξυπνησεις κοιτα τον εαυτο σου στον καθρεφτη παρατηρησε τον καλα.βλεπεις μια ασχημη κοπελα στον καθρεφτη η οχι?αν οχι τοτε νικησες.
εγω βλεπω μια ομορφη κοπελα .Οι αλλοι ομως ?
φυσικα δεν ειμαι τρελλη εφοσον εχω λογικη και εξυπναδα .Οι τρελλοι δεν εχουν λογικη και ειναι στα ψυχιατρεια και δε με νοιαζει δε μαφορουν !!!!!!!!Εμενα με νοιαζουν οι γνωστικοι.
Απο το αγχος tomaliask το δερμα μου εχει γινει καταξερο και με σπυρακια ,κοκκινιζω γιαυτο αστο καλυτερα τωρα ειμαι κανονικη.
Αυτό που νιώθω Αφρούλα μου, είναι οτι σε φοβίζει η τρέλα.Quote:
φυσικα δεν ειμαι τρελλη εφοσον εχω λογικη και εξυπναδα .Οι τρελλοι δεν εχουν λογικη και ειναι στα ψυχιατρεια και δε με νοιαζει δε μαφορουν !!!!!!!!Εμενα με νοιαζουν οι γνωστικοι.
Νιώθω ένα φόβο σχετικά με το οτιδήποτε έχει να κάνει με την τρέλα ή τους τρελούς.
Είναι ανθρώπινο. Ολοι οι άνθρωποι φοβούνται την τρέλα. Το να μην εντάσσονται μέσα στους κανόνες του κοινά αποδεκτού και λογικού. Το να μην έχουν τον έλεγχο της κατάστασης. Είναι ανθρώπινοι φόβοι αυτοί.
Είναι φορές που δεν ξέρω που να εντάξω τον εαυτό μου...Quote:
Originally posted by weird
Αυτό που νιώθω Αφρούλα μου, είναι οτι σε φοβίζει η τρέλα.Quote:
Νιώθω ένα φόβο σχετικά με το οτιδήποτε έχει να κάνει με την τρέλα ή τους τρελούς.
Είναι ανθρώπινο. Ολοι οι άνθρωποι φοβούνται την τρέλα. Το να μην εντάσσονται μέσα στους κανόνες του κοινά αποδεκτού και λογικού. Το να μην έχουν τον έλεγχο της κατάστασης. Είναι ανθρώπινοι φόβοι αυτοί.
Τους \"μη τρελούς\" (αποφεύγω το χαρακτηρισμό \"λογικοί\"), τους αρέσει να τους πηδάει κάθε τέσσερα χρόνια η ίδια πολιτική παράταξη - και μάλιστα χωρίς \"σάλιο\" κατά τα κοινώς λεγόμενα (συγχωρήστε μου τον αυθορμητισμό)...
Κάποιοι \"θεότρελοι\" πάλι ακτιβιστές, ρισκάρουν τη ζωή τους και πιάνονται από φαλαινοθηρικά για να προστατεύσουν τη ζωή μιας φάλαινας.....
Ποια είναι η τρέλα και ποια η λογική ?
Υ.Γ. Αφρούλα ξέρω πως δεν σε βοηθάω με τον προβληματισμό μου, πιστεύω όμως ακράδαντα πως οι λιγότερο \"λογικοί\" άνθρωποι είναι πολύ πολύ καλύτεροι σαν ΑΝΘΡΩΠΟΙ από όλους εκείνους που διατείνονται πως έχουν σώες τις φρένες τους....
Απλά όλοι αυτοί δεν έχουν κατανοήσει το μέγεθος της δυστυχίας τους....
παιδια φυσικα να ναι καλα ολοι τους δεν εννοω αυτο ,αλλα στη περιπτωση μου λεω αν πει κατι απο αυτα που σκεφτομαι τα τρελλα λεω θα ναι τρελλος.Δεν εχει λογικη δε με νοιαζει!!!Με νοιαζουν οι γνωστικοι εξω στη κοινωνια που σε αλλα ειναι χαζοι αλλα στα παραλογα εννοω ειναι ευτυχως γνωστικοι.Μη με παραξηγειτε φυσικα και τους αγαπω ολους...