Πάντως χωρίς πλάκα
σκοπεύω να αλλάξω στυλ συζήτησης.
Απο εδώ και πέρα θέλεις να κάνουμε ένα πείραμα που σου αρέσεουν κιόλας???
Να απαντάμε ο ένας στον άλλο, όσο πιο λακωνικά - συμπυκνωτικά γίνεται???
χεχεχε
Printable View
Πάντως χωρίς πλάκα
χεχεχε
Μερικές φορές ένα αυθεντικό χαμόγελο είναι πιο δυνατό από τις λέξεις. Όταν μου το βγάζει κάποιος άνθρωπος μπορεί να με αφοπλίσει και να με κερδίσει. Αυτό εννοούσα προηγουμένως και χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι που συνεχίζουν να με κερδίζουν έτσι.Quote:
Originally posted by weird
Εμένα πάντως μου έχει τύχει : )Quote:
Originally posted by vince
Petran γιατί τόση προσπάθεια? Μερικές φορές η προσπάθεια δεν αλλάζει τον άνθρωπο..
ΠΧ
Μερικοί άνθρωποι με έχουν κερδίσει χωρίς να προσπαθήσουν καν ;) Μπορεί απλά να πουν κάτι τόσο αυθόρμητο και να αισθανθώ δέος εκεί που η προσπάθεια θα με περιόριζε στην απλή ικανοποίηση...
Σου έχει τύχει ποτέ αυτό?
Θέλω να μου μιλήσεις γι αυτό το άτομο.Quote:
Originally posted by PETRAN
Quote:
Ξέρεις σήμερα πραγματικά έστυψα το μυαλό μου όλη μέρα...
το τι έχω γράψει στη δουλειά δεν λέγεται..
έτρεχα σε ανακρίσεις, έτρεχα σε λογαριασμούς.
Είμαι κομμάτια.
Ισως να μην μπορεσω να ανταποκριθώ όσο λεπτομερώς θα ήθελα, αλλά αποφάσια, αντί να πάω γυμναστήριο, όπως ήταν το πρόγραμμα, να κάτσω να σου απαντήσω :))
Ναι, είμαστε όντως αρκετά διαφορετικοί.
Αυτό όμως που με απασχολεί είναι οτι διακρίνω κάποια στοιχεία εκνευρισμού και έντασης στο γραπτό σου.
Αν είπα κάτι που σε έθιξε έστω και ελαφριά, εκφραζόμενη κάπως απότομα ή απρόσεχτα, σου ζητώ συγνώμη :)
Όχι καμία σχέση! Αν δεις το γραπτό μου είναι γεμάτο φατσούλες και \"λολ\" χαχα που είδες τον εκνευρισμό? Ίσως μόνο στην τελευταία παράγραφο να έγινα λίγο ποιο απότομος γιατί θυμήθηκα αυτό το άτομο αλλά και πάλι δεν νομίζω να έδειχνα εκνευρισμένος. Εγώ σορρυ αν ήμουν ποιο απότομος :):):):)
\"ανακρίσεις\"...ουαου...τι δουλειά κάνεις αν επιτρέπεται? :) (αν θες απαντάς...) :)
Είμαι νομικός.
Ασχετο, επειδή είχες ενδιαφερθεί να ρωτήσεις, η γιαγιάκα είναι καλά. :)
Wowww Weird came with a vengeance!
Χαχα ωραίο κείμενο Weird το διάβασα. Αλλά...θα σου απαντήσω αύριο σε αυτό λολ! (εε και εγώ τόσα έγραψα σήμερα λυπήσου με! :P).
Πάντως τιμή μου που θυσίασες το γυμναστήριο για να μου απαντήσεις :):)
Βλέπω ότι θέλεις να κάνεις και σε μένα την ψυχανάλυσή σου λολ...
Χαχα μα δεν μπαίνω εδώ για να πω κάποιο πρόβλημά μου. Εμένα μ\'αρέσει η παρέα σας. :P
Quote:
Θυμάμαι αλλά δεν νομίζω να με θεωρείς τόσο κουτό ώστε να κάτσω να μπω σε λεπτομέρειες..
Κορυφή....της κοινωνικής πυραμίδας. Η ορειβασία άλλωστε είναι μεγάλο ρίσκο... [/quote]
Όχι ρε vince γιατί να σε θεωρώ κουτό, μια ερώτηση έκανα χαλαρή.
Ναι κατάλαβα τι λες για την κορυφή της κοινωνικής πυραμίδας. Το πιστεύω. Εγώ πάντως δεν ήμουν ποτέ εκεί λολ.
Παρόλο που μας λυπάσαι...Quote:
Εμένα μ\'αρέσει η παρέα σας. :P
Quote:
Πάντως χωρίς πλάκα
χεχεχε
Ναι μ\'αρέσει!!! Αν και φοβάμαι ότι αύριο μπορεί να παρασυρθώ...είναι...πέρα...απ� �...μέναα....
*τα χέρια του πανε μόνα τους στο πληκτρολόγιο
Quote:
Παρόλο που μας λυπάσαι...
Ορίστε? Ποιον λυπάμαι? λολ?
Quote:
Quote:
Πάντως χωρίς πλάκα
χεχεχε
Ναι μ\'αρέσει!!! Αν και φοβάμαι ότι αύριο μπορεί να παρασυρθώ...είναι...πέρα...απ� �...μέναα....
*τα χέρια του πανε μόνα τους στο πληκτρολόγιο
Παρασύρσου αλλά εγώ σε προκαλώ στην λακωνικότητα
και απο μεριάς μου,
σκοπεύω να το τηρήσω.
Προώθησες για άλλη μια φορά τη σκέψη μου.
Πάντως δεν προσπαθώ να σε αναλύσω,
απλά να σου επισημάνω αυτό που βλέπω.
Αν και μου τρώει πολλή ενέργεια...
χεχε
καληνύχτα.
Quote:
Θέλω να μου μιλήσεις γι αυτό το άτομο.Quote:
Quote:
Ξέρεις σήμερα πραγματικά έστυψα το μυαλό μου όλη μέρα...
το τι έχω γράψει στη δουλειά δεν λέγεται..
έτρεχα σε ανακρίσεις, έτρεχα σε λογαριασμούς.
Είμαι κομμάτια.
Ισως να μην μπορεσω να ανταποκριθώ όσο λεπτομερώς θα ήθελα, αλλά αποφάσια, αντί να πάω γυμναστήριο, όπως ήταν το πρόγραμμα, να κάτσω να σου απαντήσω :))
Ναι, είμαστε όντως αρκετά διαφορετικοί.
Αυτό όμως που με απασχολεί είναι οτι διακρίνω κάποια στοιχεία εκνευρισμού και έντασης στο γραπτό σου.
Αν είπα κάτι που σε έθιξε έστω και ελαφριά, εκφραζόμενη κάπως απότομα ή απρόσεχτα, σου ζητώ συγνώμη :)
Όχι καμία σχέση! Αν δεις το γραπτό μου είναι γεμάτο φατσούλες και \"λολ\" χαχα που είδες τον εκνευρισμό? Ίσως μόνο στην τελευταία παράγραφο να έγινα λίγο ποιο απότομος γιατί θυμήθηκα αυτό το άτομο αλλά και πάλι δεν νομίζω να έδειχνα εκνευρισμένος. Εγώ σορρυ αν ήμουν ποιο απότομος :):):):)
\"ανακρίσεις\"...ουαου...τι δουλειά κάνεις αν επιτρέπεται? :) (αν θες απαντάς...) :)
Είμαι νομικός.
Ασχετο, επειδή είχες ενδιαφερθεί να ρωτήσεις, η γιαγιάκα είναι καλά. :)
Αυτό το άτομο Weird είναι απλά ένας φίλος/γνωστός. Μην νομίζεις, όλοι είχαμε βγει στο συμπέρασμα ότι δεν πήγαινε καθόλου καλά σε μερικά πράγματα...ο πνευματισμός (που συνοδεύονταν από όλο το νεο-εποχήτικο πακέτο της χωρτοφαγίας κλπ. ) του και η αυτογνωσία του ήταν μια υποκρισία που ούτε ο ίδιος είχε καταλάβει ότι έπραττε...γιατί όντως νόμιζε ότι ήταν σε \"πεφωτισμένο\" δρόμο...και ναι...έχει κάνει και καταστροφικά πράγματα πρως άλλον (-η) ...αντικειμενικότατα καταστροφικά...
Έχω συνατήσει και άλλα τέτοια (ψευδο-)πνευματικά άτομα και όλοι τους ήταν υποκριτές που νόμιζαν ότι είχαν ανακαλύψει την \"βαθύτερη γνώση\" και το πραγματικό νόημα της ζωής, χρησιμοποιώντας τέτοιου είδους ατάκες...\"το βίωμα πάνω από όλα\" μπλα μπλα...δεν είπα ότι τα λυπάμαι αυτά τα άτομα...η τουλάχιστον δεν μπορώ να βρω την λέξη, σίγουρα όμως αυτά τα άτομα είναι κουτά...ξέρεις γιατί? Γιατί νομίζουν ότι τα έχουν μάθει όλα...ενώ δεν έχουν μάθει τίποτα...νομίζουν ότι η γνώση έρχεται μέσα από τις πνευματικές τους αναζητήσεις και όχι από τα βιβλία, σίγουρα αυτό κηρύττανε οι ιεροφάντες σκοταδειστές κάθε εποχής... ενώ η ζωή τους, που δεν έχει πραγματικά τίποτα το καλύτερο η ποιο ποιοτικό από ζωές άλλων φαίνεται ποιο \"βρωμερή\" δίπλα από τους ουτοπικούς τους μεγαλόστομους λόγους...
Τώρα δεν ταυτίζω αυτούς με σένα...εσύ όντως μπορεί να ζεις ένα ουσιαστικό πνευματισμό δεν ξέρω.
Χαίρομαι που η γιαγιά σου είναι καλά! :)
Quote:
Quote:
Θυμάμαι αλλά δεν νομίζω να με θεωρείς τόσο κουτό ώστε να κάτσω να μπω σε λεπτομέρειες..
Κορυφή....της κοινωνικής πυραμίδας. Η ορειβασία άλλωστε είναι μεγάλο ρίσκο...
Όχι ρε vince γιατί να σε θεωρώ κουτό, μια ερώτηση έκανα χαλαρή.
Ναι κατάλαβα τι λες για την κορυφή της κοινωνικής πυραμίδας. Το πιστεύω. Εγώ πάντως δεν ήμουν ποτέ εκεί λολ. [/quote]
Dont worry χαλαρή ήταν η απάντηση μου...απλά δεν βλέπω τι νόημα έχει να ανατρέχουμε σε τέτοιου είδους λεπτομέρειες...δηλαδή να σου πω ένα δύο ονόματα απλά για να κερδίσω εντυπώσεις...(ουάου είδα την ..... απο κοντά. έε και τι έγινε?). Στο γυαλί όλοι φαίνονται τέλειοι ...χωρίς σπυράκια, με τέλεια κορμιά κτλ...μπορεί και απο κοντά να φένεται τέλειο αλλά δεν είναι φυσικό...τεσπα.
Όσο για το \"μας λυπάσαι\" δεν ξέρω τι να σου πώ μου βγήκε λίγο αυθόρμητα....τα παθαίνω ώρες ώρες. Απλά διάβασα ένα προηγούμενο μήνυμα και επηρεάστηκα λιγάκι. Κατα τα άλλα μια τρέλα την κουβαλάμε :p
Ελπίζω να μην παρεξηγήθηκες. Sorry αν μίλησα λίγο απότομα...
Αυτά.
Καλό βράδυ. Με περιμένει γλυκός ύπνος :p
Καλά πόσα γράψατε;;;
Που να τα διαβάσω μετά από γλέντι; :)))))
Άντε και στα κεφαλάκια σας!
Παντρεύεται μια φίλη μου... Εκείνοι χορεύαν κι εγώ δάκρυζα που την έβλεπα τόσο χαρούμενη, αλλά στο τέλος το γλέντησα κι εγώ:))
Ξέρετε ποια είναι η καλύτερη ευχή; Όχι και στα δικά σου. Αλλά \"να\'σαι ευτυχισμένη\"
Αυτό μου είπε...
Να είστε ευτυχισμένοι λοιπόν... Όχι απλά χαρούμενοι, κυνηγώντας την καταναγκαστική ευτυχία που επιβάλλεται στους καιρούς μας, μα την ίδια τη ζωή...
http://www.youtube.com/watch?v=hoE_uJ3Hlq0
(το άκουσα κατά σύμπτωση το μεσημέρι στο ράδιο)
(Παρασύρθηκα τώρα είμαι off-topic!! :PPP)
Λοιπόν θα προσπαθήσω να τα διαβάσω για να μπω στο κλίμα σας από αύριο...
Quote:
Originally posted by anwnimi
Άντε και στα κεφαλάκια σας!
Παντρεύεται μια φίλη μου... Εκείνοι χορεύαν κι εγώ δάκρυζα που την έβλεπα τόσο χαρούμενη, αλλά στο τέλος το γλέντησα κι εγώ:))
Ξέρετε ποια είναι η καλύτερη ευχή; Όχι και στα δικά σου. Αλλά \"να\'σαι ευτυχισμένη\"
Αυτό μου είπε...
Να είστε ευτυχισμένοι λοιπόν... Όχι απλά χαρούμενοι, κυνηγώντας την καταναγκαστική ευτυχία που επιβάλλεται στους καιρούς μας, μα την ίδια τη ζωή...
(Παρασύρθηκα τώρα είμαι off-topic!! :PPP)
Λοιπόν θα προσπαθήσω να τα διαβάσω για να μπω στο κλίμα σας από αύριο...
Ωπ να τη και η Anwnimi! Α γεια σου ρε Anwnimi γλέντα λίγο και για μας! Χαχα...
ει...δεν πιστεύω να αγχώθηκες που η φίλη σου παντρεύεται...είσαι \"νινί\" ακόμα...:P:):)
p.s. μ\'αρέσει το τραγούδι
Αγχώθηκα που τη \"χάνω\" :)))) :(
Ναι νινί δεν είμαι αλλά έτσι αισθάνομαι:)))
Μα γιατί όλοι παντρεύονται; Τι τους έπιασε πια; :)))