Οχ αμαν zinovia...γαμ.. την τεχνολογια μου δεν μπορεις να στειλεις μακαροναδα μεσω mail ακομα.
Printable View
Οχ αμαν zinovia...γαμ.. την τεχνολογια μου δεν μπορεις να στειλεις μακαροναδα μεσω mail ακομα.
κανε και καμμια βουτια γι μας κρινο!Quote:
Originally posted by krino
διαβασα επι τροχαδην το συγκεκριμενο ποστ (για αλλο λογο καθησα στο πισι και τελικα μου εφαγε μπολικη ωρα...)
και μπηκα στο πειρασμο να γραψω.
Μια εκτιμηση ειναι οτι οντως κανει πολυ ζεστη και οι μη ξαμολυσαντες εις τας παραλιας,
την εχουν δυσκολα.
Πανο,
οσο και να θελω να δω την οπτικη σου δυσκολευομαι.
Εγω ενα θα σου πω και κρατησε το.
Εαν δεν μπορεις να συνυπαρξεις σε μια κοινοτητα, αυτη στο τελος θα σε ξερασει.
Ασχετως αν εχεις δικαιο η αδικο, αυτο ερχεται τελευταιο.
Με μια ομως πιο διεισδυτική ματια, βλεπω οτι δεν μπορεις να μπεις στο προβλημα του αλλου
(εξαιρω τις συζητησεις που πλακωνεσαι με αλλα μελη, μενω σε αυτες που ας πουμε οτι συμβουλευεις)
ασχετως αν νομιζεις οτι τον βοηθας.
Μου κανει παντως τρομερη εντυπωση οτι δεν εισαι απλος χρηστης, αλλα επαγγελματιας ψυχολογος.
Συν το οτι γαμος με το ζορι δεν γινεται με κανενα.
Πολυ πιθανον αν συνεχισεις ετσι, η καριερα σου εδω μεσα να ειναι συντομης διαρκειας.
Ευχομαι οχι, και να βρεις ενα κοινο τοπο με τον υπολοιπο κοσμο.
Θα αργησω να ξαναμπω και ευχομαι οταν επιστρεψω να δω νεο ρευμα.
Ασε που θα εχουν φυγει και οι πολλες ζεστες.....
Καλα μπανια σας ευχομαι, τα δικα μου ηδη εχουν αρχισει.
οσο για μενα ....
εγραψα καπου πιο πισω
οτι δεν ειμαι μαζοχιστης...
ψυχλογος ομως στο διαδικτυο ειναι οποιος το δηλωσει και αυτο εχει την δικη του σημασια για την δημοσια υγεια...
μην καθεσαι πολυ στον ηλιο γιατι εδω μιλανε για καρκινο του δερματος που καλπαζει...φορα και κανα καπελο εν αναγκη....
Μαχιμο μελος ο krino πανο...ειναι \"αρχαιος\" αυτος οχι παλιος.
Μακαρι να μπορουσα να σας εστελνα ενα πιατακι !!
Π
Καλυτερα την πιατελα:P
Λαθος! :)))
Μου εχει λειψει το chat ρε γαμ..ο .Καταλαβαινω τους λογους για τους οποιους εκλεισε αλλα παρολαυτα μου λειπει που και που.
Quote:
Originally posted by keep_walking
Μου εχει λειψει το chat ρε γαμ..ο .Καταλαβαινω τους λογους για τους οποιους εκλεισε αλλα παρολαυτα μου λειπει που και που.
επειδη εγω δεν το προλαβα, γιατι εκλεισε?
Γιατι θιγοντουσαν καποιοι απο καποιους.
Βασικα επειδη μαζευει πολυ γυναικειο πληθυσμο το φορουμ...μαζευοντουσαν...καμ ακια και εκει που ειχες μια συζητηση περι προβληματων αρχιζαν τα καμακωματα κατα αποιο τροπο ή τελοσπαντων κατι τετοιο,παντως καθε τοσο ειχαμε εναν θιγμενο και φασαριες πολλες.
καταλαβα.. ευχαριστω για την ενημερωση κιπ!! :)
Τιποτα...βεβαια εγω δεν επεσα μεσα σε καμμια ουσιαστικη κριση...απλως βλεπαμε τους τριγμους την αλλη μερα στο φορουμ.
Το καμακωμα ισως να ειναι και υπερβολη απλως υπηρχαν προστριβες το μονο σιγουρο.
εε τοτε ισως καλως εκλεισε. τα λεμε εδω :)
ααα και κατι ακομα! μου αρεσει πολυ η υπογραφη σου!! ;)
Κατα καιρους βρισκω chat room και προσκαλω κοσμο αλλα με αυτο το τροπο ειναι δυσκολο να μαζευτουμε...απο την εμπειρια που εχω.Εχει αρκετα καλα βεβαια το chat,υπαρχουν και τα αρνητικα και οι ιδιοκτητες της ιστοσελιδας προτιμησαν να μην εχουν προβληματα.
thx xika;)
και με το δικιο τους οι ανθρωποι.
η ζηνοβια μαλλον απολαμβανει την μακαροναδα παντως... :(