Εγω αυτο που καταλαβα ειναι οτι ο καθε ενας απανταει μονο εκει που θελει και τον συμφερει μαλλον.
Επιπλεον εχει ανοιχτει μια διαμαχη μεταξυ μελων ανευ λογου και ουσιας.
Δεν ξερω τι αλλο να πω.. ΑΥΤΑ
Printable View
Εγω αυτο που καταλαβα ειναι οτι ο καθε ενας απανταει μονο εκει που θελει και τον συμφερει μαλλον.
Επιπλεον εχει ανοιχτει μια διαμαχη μεταξυ μελων ανευ λογου και ουσιας.
Δεν ξερω τι αλλο να πω.. ΑΥΤΑ
και επιπλεον ολα αυτα γινονται εξ\'αιτις ενος .... κατι εν παση περοπτωση που απλα ηρθε νζ κανει το κεφι του και να περασει την ωρα του.
καταφερει να εκνευρισει, πληγωσει, απορρυθμισει τοσους ανθρωπους και αυτος ηταν ο σκοπος του.
κατα την αποψη μου παντα
Παρόμοίως Νατ...Quote:
Originally posted by nature
Καλώς ήρθες κρίνο.....
Πέρασα μια γρήγορη όσα έγραψες και έχω να σου πω ότι ποτέ δεν έχω συμφωνήσει περισσότερο μαζί σου.....
Τώρα θα τα διαβάσω και πιο λεπτομερώς :) .....
θα έλεγα οτι οι διακοπές φέρνουν διαύγεια νου και ψυχής.
:)
Mε συγχωρείς αλλά δεν θεωρώ οτι πλακώνομαι, εγώ προσωπικά τουλάχιστον.Quote:
Originally posted by oboro
Κάτι που μόλις τώρα πρόσεξα-
Δεκτή η διευκρίνιση, όμως δεν δικαιολόγησα το υβριστικό ξέσπασμα σε τούτο το thread και μεταξύ σας. Δεν το δικαιολόγησα, γιατί είναι ήδη δεδομένη οντότητα. Τι εννοώ:Quote:
Εσύ, μπορεί να μην έλαβες μέρος στην υβριστική συμμαχία, ας την πούμε έτσι, την δικαιολόγησες όμως.
Με αφορμή αυτό, σου αντιπαρατέθηκα.
Χαίρομαι που κατάλαβες οτι το περί ανάληψης ευθύνης δεν πήγαινε σε εσένα και λυπάμαι που δεν εκφράστηκα επακριβώς ώστε να μην υπάρξει αυτή η σύγχυση.
Εφόσον πλακώνονται οι nature et al με άλλα συγκεκριμένα άτομα, λογικό είναι να χρησιμοποιήσουν αμφότεροι το γνωστό απο παλιότερες μεταξύ τους \"αναμετρησεις\" mode. Το θέμα για το οποίο διαφωνείτε είναι καινούργιο, το στύλ της αντιπαράθεσης όμως ίδιο με τα παλιά. Στην τελική, σιγά μην επανεφευρίσκει κανείς τον τρόπο που πλακώνεται με συγκεκριμένα άτομα επειδή προέκυψε κάτι αλλιώτικο. Μέρος της σχέσης σας είναι το πώς πλακώνεστε και αυτό θα χρησιμοποιήσετε. Αυτό που αλλάζει είναι το θέμα αλλά και τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούνται. Εξαιρούνται οσοι \"περεμβαίνουν\" για το ίδιο θέμα, για να εκφράσουν όμως θέσεις και επιχειρήματα, και όχι να εγκρίνουν ή να επικρίνουν το πώς πλακώνεστε, που αφορά μόνο εσάς που πλακώνεστε γιατί είναι μέρος των δικών σας μεταξυ σχέσεων (που πλακώνεστε.)
Αυτά όσον αφορά το μεταξύ σαν βρισίδι (που πλακώνεστε) στο παρόν thread. Οσο για το βρισίδι πού έφαγε ο Πάνος, όχι μόνο δεν διαφωνώ (παπαροκτόνων εγκώμιον), όχι μόνο δεν ντρέπομαι να βρίσω αλλα ίσως είναι μια καλή στιγμή αυτή να ομολογήσω οτι τρέναρα για μέρες την εγγραφή μου μέχρι να κοπάσει η θύελλα. Καλή η εγγραφή αλλα και μια προσωρινή, προληπτική μη-εγγραφή διδάσκει περισσότερη αυτοσυγκράτηση στους αρχάριους.
Υ.Γ. ...που πλακώνεστε :P
Βρίσκω νόημα στην παρούσα συζήτηση.
Και πάλι καλωσήρθες.
Εγω ημουν εδω εκεινες τις μερες και στην αρχη προσπαθησα να επικοινωνισω με τον πανο, ομως αργοτερα καταλαβα τι καπνο φουμαρει και απεδωσα τα του καισαρος τω καισαρει και δεν εχω λογο να αισθανομαι οτι υπηρξα παραλογη η αναιτια επιθετικη.Και δεν συντονιστικα με κανεναν.
Ζηνοβία, αφού τα έχεις εσύ καλά με τον εαυτό σου, κανείς δεν μπορεί να σου πει τίποτα.
Ο καθένας και την άποψή του :)
1) To υβριστικό ξέσπασμα που λες, είναι μονομερές. Δεν με αφορά και δεν συμμετείχα. Μήπως μπορείς να βρεις κάποιο τέτοιο υβριστικό ξέσπασμά μου? Μπορείς να βρεις ένα σημείο που να βρίζω και να εξευτελίζω? Μήπως ξέσπασα υπνοβατώντας και δεν το πήρα χαμπάρι?Quote:
Κάτι που μόλις τώρα πρόσεξα-
.......................
Δεκτή η διευκρίνιση, όμως δεν δικαιολόγησα το υβριστικό ξέσπασμα σε τούτο το thread και μεταξύ σας. Δεν το δικαιολόγησα, γιατί είναι ήδη δεδομένη οντότητα. Τι εννοώ:
Εφόσον πλακώνονται οι nature et al με άλλα συγκεκριμένα άτομα, λογικό είναι να χρησιμοποιήσουν αμφότεροι το γνωστό απο παλιότερες μεταξύ τους \"αναμετρησεις\" mode. Το θέμα για το οποίο διαφωνείτε είναι καινούργιο, το στύλ της αντιπαράθεσης όμως ίδιο με τα παλιά.
2) Πως ακριβώς λες ότι πλακώνομαι όταν από την αρχή ήμουν τόσο προσεκτική στις εκφράσεις μου? Δεν κατονόμασα κανέναν και έκανα κόπο να σταχυολογίσω λόγια και όχι συγγραφέα. Δεν έκανα την εύκολη λύση του quote και αργότερα το επανέλαβα 2-3 φορές ότι εδώ δεν έχω σκοπό να ανόίξω παρτίδες προσωπικής κατηγόριας με κανέναν προσωπικά.
Θάλεγα ότι εδώ μέσα ο περισσότερο βρισμένος συνομιλητής είμαι εγώ.
Επειδή φαίνεσαι διαβασμένος, αν μου ερμήνευες τον λόγο, θα σου ήμουν υπόχρεη. Μέχρι να μου δώσει κάποιος μια λογική εξήγηση θα πιστεύω αυτό που νομίζω. Και αυτό είναι ότι κάποιοι αυτόκλητα πιστεύουν ότι πρέπει να ζητάμε άδεια πριν ανοίξουμε ένα θέμα!!!!!
Αν δεν τους αρέσει το θέμα μας, θεωρούν ότι έχουν δικαίωμα να βρίζουν, να ειρωνεύονται και να εξευτελίζουν.
3) Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από τις τοποθετήσεις και αναλύσεις όλων των συμμετεχόντων στο θέμα μου, εκτός από τελικά τα 1-2 άτομα που με προσέβαλαν με σκοπό τον εξευτελισμό μου. Οταν σε 20 σελίδες συζήτησης σε εποχή έντονου κλίματος βρίσκονται μόνον 1-2 άτομα που βρίζουν και εξευτελίζουν, νομίζω ότι είναι καλή σούμα.
4) Ένα τελευταίο σχόλιο..... Έχεις πολύ μελετήσει τις παλιότερες αναμετρήσεις και συμπεριφορές μας..... ακόμα και το προσωπικό στυλ του καθενός μας......
Ναι ρε συ nature, κανείς δεν βρίζει κανέναν τελικά. Λάθος μου. Απορώ πώς μου δόθηκε η εντύπωση.
Ξέρεις όμως, η λέξη κλειδί για αυτό το θρέντ είναι η θυματοποίηση. Παρουσιάζεις το πάνο σαν αθώο θύμα, και περιμένεις όλοι να το δεχθούν. Τοποθετείς έτσι τον εαυτό σου στο επίκεντρο μιας διαμάχης που είχε ουσιαστικά λήξει, αναζοπυρώνοντας την. Δεν πιστεύω πως το κάνεις συνειδητά, όμως παθητικά και με κάποια αφέλεια υπερασπίζεσαι το λάθος άτομο και τις λάθος αρχές. Μετά επικαλείσαι έλλειψη δημοκρατίας στο φόρουμ γενικά αλλά... \"πού \'σαι Θεοφανία? μην ξαναποστάρεις στο thread μου.\" Μετά πέφτει και το βρισίδι, το οποίο νομίζω παραπήγε σύννεφο... Για να είμαι ειλικρινής, μου φαίνεσαι τρομερά ευαίσθητη απέναντι σε κάθε βίαιη λεκτικά συμπεριφορά, ακόμα και δικαιολογημένη απο τις περιστάσεις. Δεν το θεωρώ κακό, και αμέσως μόλις καταλάβω οτι ο άλλος είναι έτσι απλώς δεν υπαρχει περίπτωση να τον βρίσω γιατι αλλάζει το πράγμα. Τότε όμως δημιουργείται το ερώτημα γιατί τοποθετείς το εαυτό σου στο επίκεντρο τέτοιων επίπονων συγκρούσεων οπου είσαι το θύμα, έστω και υποσυνείδητα (αφου υποσυνείδητα θα μπορούσες να το αποφεύγεις.)
\'Οσο για τις υπόνοιες φακελλώματος, σε διαβεβαιώνω οτι ουδέποτε διάβασα thread πανω απο μία φορά, ούτε πήρα ποτέ σβάρνα ιστορικά κλπ. Φαίνεται δεν συνειδητοποιέιτε πόσο εκτεθιμένοι είσαστε κάποιοι σε ένα δημόσιο φόρουμ μεγάλης αναγνωσιμότητας. Είναι δυνατόν να παρακολουθείς ένα φόρουμ για μήνες και να μην καταλαβαίνεις ποιός πρεσβεύει τι, και να αγνοείς και το αρχείο απο πάνω? Το φυσιολογικό αυτό είναι? Ετσι κι αλλιώς, στην πράξη χρειάζομαι πολύ λίγο χρόνο για να \"καταλάβω\" κάποιον, και μάλιστα χωρίς γενικεύσεις, στερεότυπα, ψυχολογιοποίηση κλπ. Καλε πες μου πειράζει?? \'Αλλωστε όσο πιο δυσλειτουργική είναι μια συμπεριφορά, τόσο πιο εύκολα την καταλαβαίνεις, παραδόξως. Τον πάνο ήταν σαν να τον ξανασυναντούσα. Μετά τις πρώτες δύο μέρες δεν με εξεπληττέ τίποτε απ\' όσα έλεγε, αν εξαιρέσουμε τη χρονική συγκυρία και το ξαφνικό του ξέσπασμα, μιά εβδομάδα αφου γράφτηκε και ύποπτα πολύ κοντά στα γενεθλιά του. Και γ---ω τις επετειακές αντιδράσεις, έτσι?
Αλλα τι λέμε τώρα. Κανονικά, θα \'πρεπε να κάνω έναν χρόνο τον κινέζο και τον σουπερ πρωτάρη, έτσι? Για να το πετάξω κάποια μέρα στο άσχετο: \"Λοιπόν παίδες, πλάκα-πλάκα πρίν γραφτώ εδώ ήδη σας διάβαζα 30 χρόνια ολόκληρα... Στον ελεύθερό μου χρόνο έπιανα τηλέγραφο και μαυροπίνακα και σέρφαρα στο φόρουμ. Θυμάστε τότε που τα Windows ήτανε ακόμα φινιστρίνια? Να δείς με ποιού τη μάνα είμασταν μαζι φανταροί... \'Η κατάσκοποι? Τεσπα αυτά απ\' τον αριστεροτρίχη γκεστάπο στάζιμαν.\"
\'Οσο για το προσωπικό στύλ, είναι το πιο ξεκάθαρο απόλα αφου χρωματίζει τα πάντα απ΄την πρώτη στιγμή. Κάποιοι πιστεύουν οτι αρκούν τα πέντε πρώτα λεπτά μίας συναντησης για να έχεις μια σχετικά ολοκληρωμένη εικόνα. Τώρα το κατα πόσο ακούμε τα αξιολογικά μας ένστικτα...
Mηπως αυτη η συζητηση πρεπει να κλεισει καποτε?
Ανασκαλευουμε τα ιδια και τα ιδια θεματα .....
Ναι, κι έγω το ίδιο ήθελα και είχα ήδη αρχίσει να χαλιέμαι. Μέχρι που μου απάντησε η νατουρ όπως μου απάντησε. Τέσπα.
Δεν εχει νοημα να χαλιεται κανεις μας, μια απλη συζητηση κανουμε χωρις να θελουμε να προσβαλουμε κανεναν.
εντυπωσιασμενη απο την διαυγεια σου, την ορθη σου κριση και την απλη και του δε ποιντ διατυπωσηQuote:
Ναι ρε συ nature, κανείς δεν βρίζει κανέναν τελικά. Λάθος μου. Απορώ πώς μου δόθηκε η εντύπωση.
Ξέρεις όμως, η λέξη κλειδί για αυτό το θρέντ είναι η θυματοποίηση. Παρουσιάζεις το πάνο σαν αθώο θύμα, και περιμένεις όλοι να το δεχθούν. Τοποθετείς έτσι τον εαυτό σου στο επίκεντρο μιας διαμάχης που είχε ουσιαστικά λήξει, αναζοπυρώνοντας την. Δεν πιστεύω πως το κάνεις συνειδητά, όμως παθητικά και με κάποια αφέλεια υπερασπίζεσαι το λάθος άτομο και τις λάθος αρχές. Μετά επικαλείσαι έλλειψη δημοκρατίας στο φόρουμ γενικά αλλά... \"πού \'σαι Θεοφανία? μην ξαναποστάρεις στο thread μου.\" Μετά πέφτει και το βρισίδι, το οποίο νομίζω παραπήγε σύννεφο... Για να είμαι ειλικρινής, μου φαίνεσαι τρομερά ευαίσθητη απέναντι σε κάθε βίαιη λεκτικά συμπεριφορά, ακόμα και δικαιολογημένη απο τις περιστάσεις. Δεν το θεωρώ κακό, και αμέσως μόλις καταλάβω οτι ο άλλος είναι έτσι απλώς δεν υπαρχει περίπτωση να τον βρίσω γιατι αλλάζει το πράγμα. Τότε όμως δημιουργείται το ερώτημα γιατί τοποθετείς το εαυτό σου στο επίκεντρο τέτοιων επίπονων συγκρούσεων οπου είσαι το θύμα, έστω και υποσυνείδητα (αφου υποσυνείδητα θα μπορούσες να το αποφεύγεις.)
\'Οσο για τις υπόνοιες φακελλώματος, σε διαβεβαιώνω οτι ουδέποτε διάβασα thread πανω απο μία φορά, ούτε πήρα ποτέ σβάρνα ιστορικά κλπ. Φαίνεται δεν συνειδητοποιέιτε πόσο εκτεθιμένοι είσαστε κάποιοι σε ένα δημόσιο φόρουμ μεγάλης αναγνωσιμότητας. Είναι δυνατόν να παρακολουθείς ένα φόρουμ για μήνες και να μην καταλαβαίνεις ποιός πρεσβεύει τι, και να αγνοείς και το αρχείο απο πάνω? Το φυσιολογικό αυτό είναι? Ετσι κι αλλιώς, στην πράξη χρειάζομαι πολύ λίγο χρόνο για να \"καταλάβω\" κάποιον, και μάλιστα χωρίς γενικεύσεις, στερεότυπα, ψυχολογιοποίηση κλπ. Καλε πες μου πειράζει?? \'Αλλωστε όσο πιο δυσλειτουργική είναι μια συμπεριφορά, τόσο πιο εύκολα την καταλαβαίνεις, παραδόξως. Τον πάνο ήταν σαν να τον ξανασυναντούσα. Μετά τις πρώτες δύο μέρες δεν με εξεπληττέ τίποτε απ\' όσα έλεγε, αν εξαιρέσουμε τη χρονική συγκυρία και το ξαφνικό του ξέσπασμα, μιά εβδομάδα αφου γράφτηκε και ύποπτα πολύ κοντά στα γενεθλιά του. Και γ---ω τις επετειακές αντιδράσεις, έτσι?
Αλλα τι λέμε τώρα. Κανονικά, θα \'πρεπε να κάνω έναν χρόνο τον κινέζο και τον σουπερ πρωτάρη, έτσι? Για να το πετάξω κάποια μέρα στο άσχετο: \"Λοιπόν παίδες, πλάκα-πλάκα πρίν γραφτώ εδώ ήδη σας διάβαζα 30 χρόνια ολόκληρα... Στον ελεύθερό μου χρόνο έπιανα τηλέγραφο και μαυροπίνακα και σέρφαρα στο φόρουμ. Θυμάστε τότε που τα Windows ήτανε ακόμα φινιστρίνια? Να δείς με ποιού τη μάνα είμασταν μαζι φανταροί... \'Η κατάσκοποι? Τεσπα αυτά απ\' τον αριστεροτρίχη γκεστάπο στάζιμαν.\"
\'Οσο για το προσωπικό στύλ, είναι το πιο ξεκάθαρο απόλα αφου χρωματίζει τα πάντα απ΄την πρώτη στιγμή. Κάποιοι πιστεύουν οτι αρκούν τα πέντε πρώτα λεπτά μίας συναντησης για να έχεις μια σχετικά ολοκληρωμένη εικόνα. Τώρα το κατα πόσο ακούμε τα αξιολογικά μας ένστικτα...
κι εγω εχω αναρωτηθει επανειλλημενα για ποιο λογο παιρνει τον ρολο της αναφτρας η νατουρ , ΑΚΡΙΒΩΣ μολισ μια διαφωνια εχει κοπασει και μετα περιφερεται και κλαιγεται οτι οι βιαιοι της την λενε..
ειναι η δευτερη φορα που το κανει σε ενα η δυο μηνες, με τον ιδιο ακριβως τροπο και δεν εχω καταλαβει ακομα αν το κανει επιτηδες η απο υποσυνειδητο μαζοχισμο....
αυτο που ειπες για τον πανο το εχω σκεφτει κι εγω...τον εχω εντοπισει δε με ονομα και επιθετο και συμβαινει να ειναι και κοκκινοτριχης...(λολ για το αριστεροτριχης)
η ειναι το ιδιο προσωπο και λυμαινεται ολα τα ελληνικα φορα, η καπου εδω εχουν φωλια..
καλη μου ζινοβια μην μασας επειδη καποια δεν ειχε τι να κανει κι αποφασισε ν αποδωσει ευθυνες για το βρισιμο του αρχιπαπαρα...Quote:
Originally posted by zinovia
Εγω ημουν εδω εκεινες τις μερες και στην αρχη προσπαθησα να επικοινωνισω με τον πανο, ομως αργοτερα καταλαβα τι καπνο φουμαρει και απεδωσα τα του καισαρος τω καισαρει και δεν εχω λογο να αισθανομαι οτι υπηρξα παραλογη η αναιτια επιθετικη.Και δεν συντονιστικα με κανεναν.
ας αποδωσει καλυτερα τις ευθυνες που της αναλογουν για την κατασταση στην οποια εχει φερει τον εαυτο της με αυτες τις προβληματικες συμπεριφορες εδω, αντι να κλαιγεται οταν την κραζουν...
ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΔΑ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ, με τον ιδιο ακριβως τροπο φερθηκαμε στον πανο..το ιδιο λεει και η χικα κι εσυ κι εγω και η αρσι και η αρκτος και η θεοφανια κι αλλοι ακομα που δεν εχει σημασια ποιοι...
οποιος διαφωνει, δικαιωμα του να διαφωνει..
οταν τον βρισει ο παπαρας ας τον αγνοησει η ας του πιασει την συζητηση για να δεχτει ως απαντηση την εκστρατεια του μεγαλου αλεξανδρου στις ινδιες..
κι οταν τον εγκαλει η καθε αργοσχολη γιατι ξυνεται, ας της ζητησει και συγνωμη που δεν πηρε την αδεια της για να τον βρισει
Quote:
originally posted by krino
Ειχα πει τοτε και στο πανο, οτι ειχε το λιγοτερο ακομψη προσεγγιση σε θεματα χρηστων και στο τελος απο οτι ειδα προχωρησε παραπερα, σε απειλες κατα του φορουμ.
Σαφως και δεν συναινω σε καμια τετοια σταση απο οποιονδηποτε.
Στην πρωτη περιπτωση η δικη μου αντιδραση ειναι να επιχειρηματολογησω σε αυτο που βλεπω λαθος και στην δευτερη δεν νομιζω να μου πεφτει πολυς λογος μιας και σε αυτο θεσμικα πρεπει να απανταει ο καθε αντμιν σε πρωτο τουλαχιστον επιπεδο.
Αυτη ειναι η πρωτη εικονα που αποκομισα.
Η δευτερη ειναι οντως μια επιθεση απο καμποσα μελη εναντιον του πανου σε μερικες ακαιρες (να συμφωνησω σε αυτο, οτι καποιες απαντησεις του πανου ηταν το λιγοτερο αχαρακτηριστες) απαντησεις του.
Ειναι ξερετε λιγο δυσκολο (και ανωφελο) να σχολιαστει ενας καυγας ο οποιος εχει χαρακτηριστικα να απλωνεται ολοενα και πιο πολυ.
Ετσι βρισκω λαθος την επιλογη μερικων να μιλανε για στρατοπεδα!!!
Ετσι μπαινουν ολοι στη λογικη εισαι υπερ του πανου η κατα του?
Εγω παντως ειμαι υπερ του δικαιωματος λογου προς ολα τα μελη και βεβαια οπως ειχα πει τοτε στο πανο, οτι υπαρχει η πιθανοτητα μια κοινοτητα να σε \"ξερασει\" οταν δεν μπορεις να συντονιστεις μαζι της εστω και σε μια κλωστη...
Απο το ξερναω ομως μεχρι το σε πεταω εξω με τις κλωτσιες,
με συγχωρειτε υπαρχει μια τεραστια αποσταση, στην οποια εγω δεν θα συμμετεχω, αντιθετα θα ειμαι απεναντι της.
Εαν ο πανος προκειται να αποσυρθει γιατι βρισκει οτι στο φορουμ ειναι μαζεμενοι \"ενα ματσο τρελλοι\" καλως να το κανει.
Αν το κανει ομως αυτο θα πρεπει να συμβει γιατι πολυ απλα \"οι τρελλοι\" ειναι πολυ καλα συνονισμενοι μεταξυ τους που η τεραστια συμβολη που νομιζε οτι ειχε πανος αποκαλυφθηκε μια φρουδα ελπιδα και τιποτα αλλο.
Οχι βεβαια γιατι βρηκε απεναντι του τα απιστευτα ουρλιαχτα μερικων, που νομιζουν οτι ξημερωσε επιτελους η μερα για να σωσουν το φορουμ απο το κακο δρακο.
Το φορουμ δεν εχει αναγκη κανενος ειδους φαεινου σωτηρα, εχει αναγκη απο την αποδοχη των αλλων (και ναι, οσο και αν δεν κανει σε μερικους, ιδιως με αυτους που τυχων διαφωνουμε), την παραχωρηση λογου για την αλλη αποψη χωρις να βρισκετε αντιμετωπη με υστεριες.
Θυμηθείτε,
οτι η καλυτερη υπερασπιση του χωρου που απο οτι λετε οτι εκτιματε,
ειναι η αποδοχη των στρεβλων κατα εσας αποψεων και η αντιπαραθεση σας αν και εφοσον εχετε.
Εαν στην συνεχεια θεωρειτε οτι υπαρχει χρηστης που ειναι επικινδυνος, καλο θα ηταν να ενημερωσετε τον αντμιν για να προχωρησει εαν αυτο ειναι σκοπιμο σε συστασεις.
A γεια σου Κρίνο!Quote:
originally posted by krino
Παρολα αυτα,
εμμενω οτι η κατασταση εχει φτασει σε ακρα και κακως εγινε αυτο.
Δειχνει οτι ο θυμος προηγηται κατα πολυ της ωριμης σκεψης και λειτουργει η δικλειδα ασφαλειας, ποναει ποδι, κοβω ποδι.
Καθολου ταιριαστο σεναριο για ενα φορουμ ψυχολογιας....
Αν φτάσουμε στο σημείο να γινόμαστε ζούγκλα για να εκφράσουμε τη δυσαρέσκεια ή και την αγανάκτισή μας με βρισιές και χυδαίες εκφράσεις, όχι μόνο κατά ενός προσώπου αλλά και μεταξύ μας, που συνεχίζω να το βλέπω και στο ΠΑΡΟΝ θρεντ, πολύ λυπηρό για ένα φορουμ ψυχολογίας θα είναι. Για ένα φόρουμ ποροσφαιρόφιλων οπαδών ίσως όχι.
Εδώ ωφειλουν να συνειδητοποιήσουν κάποιοι ότι δεν είναι χώρος εκτόνωσης με βρισιές όπως το γήπεδο! Εκφράστε τη διαφωνία σας, διαμαρτυρηθείτε, φωνάξτε,
σαν πολιτισμένοι άνθρωποι,
έλεος...
Remedy είσαι σίγουρη πως έχεις τον σωστό κοκκινοτρίχη? Δεν θα \'χε ασπρίσει στο μεταξύ?
Ωστέ υπάρχει η πιθανότητα να λυμαίνεται και άλλα φόρουμ λες? Διόλου απροσδόκητο, δεν τον πίστεψα άλλωστε καθόλου όταν ισχυρίστηκε πως ανακάλυψε αυτό το φορουμ \"κατα τύχη.\" Σιγά μη δεν το \'χε βάλει στο μάτι. Χώρια η πιθανή και φημολογούμενη σύνδεση-ταύτιση του με την Ειρήνη-Anastasia D\'Onofrio. Εγώ δεν τον είχα ξανασυναντήσει στο παρελθόν, αλλα ήταν τοοοόσο κλασσική περίπτωση σούμας χαρακτηριστικών παθολογίας η αρχική εικόνα των ποστ και του μπλόγκ του ώστε αμέσως να τον \"αναγνωρίσω\": Ο τίτλος του \"παιδοψυχολόγου\", το μπλογκ-ναός αφιερωμένο στον πάνσοφο αγαθό πονηροτρίχη, τα υπόγεια και ενοχλητικώς κελαριστά ρεύματα μιας βραχυκυκλωμένης, εκκενωτικής σεξουαλικότητας, η παρανοϊδής σύνδεση των ασύνδετων πάντων, Οι Δρόμοι της Φωτιάς μέσα απ\' τα Ηλύσια Πεδία του Οπίου, η πλήρης κατάρρευση του ψευτοδιανοουμενίστικου προσωπείου του υπο το βάρος ακόμη και της πιό καλοπροαίρετης κριτικής... \'Ολα αυτά τα ένιωσα σαν ένα.
Και μετά απλώς ξεχύθηκε ο οχετός απο μέσα του, και τα αποτελέσματα είναι τα γνωστά. Φαίνεται πάντως να έχει επιστρέψει (ο οχετός) και θα παραμείνει εντός του αφέντη του μέχρι να αποκτήσει εκ νέου ενέργεια να ξαναματαεξαπολυθεί. \'Ετσι είναι αυτοί - τον εξαντλήσατε και κάηκε. Δεν ήταν η αδιαφορία που τον σταμάτησε. Πού και πού θα πετάει καμιά μαλακία και σε κάμποσο καίρο θα επανέρθει.