σας ευχαριστω πολυ παιδια:)
να ειστε παντα καλα:)
Printable View
σας ευχαριστω πολυ παιδια:)
να ειστε παντα καλα:)
Αμελι,Quote:
Originally posted by amelie74
Σοφια μου,
ειναι η σχεση με την μητερα μου.
ειναι τα προβληματα της αδερφης μου.
ειναι η επαγγελματικη μου αβεβαιοτητα.
ειναι η ανυπαρκτη ερωτικη μου ζωη....
ειναι ολα μαζι δλδ...Ναι σιγουρα δεν ειναι λιγα. Ουτε ασημαντα. Μα αν τα δω σαν εικονα, θεωρωντας πώς ολα αυτα καθονται σαν βαρη πανω σου κ δεν σ αφηνουν να σηκωθεις, θα σκεφτω πώς χρειαζεται να τα ξεφορτωθεις ενα ενα κ οχι ολα μαζι. Απαλλαγμενη απο ενα βαρος, αποκτας δυναμη για να συνεχισεις κ να απαλλαγεις κ απο τα υπολοιπα.
Μια δουλεια, μπορει να σε ενταξει καλυτερα στο κοινωνικο περιβαλλον. Μπορει να σε στηριξει περισσοτερο οικονομικα, να σου δωσει αυτοπεποιθηση κ να σε βγαλει εξω απο το σπιτι. Περα απο τις νεες γνωριμιες που κανεις. Κ βλεπεις οτι μπορεις να κανεις. Κάπως σαν αλυσιδα δλδ:)
Ισως ετσι Αμελι μου, αναλαμβανοντας την στηριξη του εαυτου μας, μπορουμε να δουμε καθαροτερα ποια ειναι τα περισσοτερο δικα μας θεματα κ ποια οχι.
καλημερα και καλο μηνα!
δεν ξερω τι να κανω σημερα...
εχω μπερδευτει πολυ!
να παω στα φυλλαδια η να παω να κανω αιτηση στο κομπαρσαδικο?
Καλό μήνα!Quote:
καλημερα και καλο μηνα!
δεν ξερω τι να κανω σημερα...
εχω μπερδευτει πολυ!
να παω στα φυλλαδια η να παω να κανω αιτηση στο κομπαρσαδικο?
Γιατί δεν πας και στα 2?υποθέτω η δουλειά στα κομπαρσάδικα θα αργήσει λίγο να ξεκινήσει και θα έχουν και κόσμο με αιτήσεις οπότε δεν είναι και 100% σίγουρη...κάνω λάθος?
εσύ τι θες περισσότερο?
Και στα δυο:)
Μην το σκεφτεσαι και πολυ...κανε ενεργειες,με οσον το δυνατον λιγοτερο αγχος,δεν θα φτιαξουν ολα σε μια μερα:)
αυτο ειναι το θεμα αρσι μου οτι δεν ξερω τι θελω περισσοτερο.Quote:
Originally posted by Arsi
Καλό μήνα!
Γιατί δεν πας και στα 2?υποθέτω η δουλειά στα κομπαρσάδικα θα αργήσει λίγο να ξεκινήσει και θα έχουν και κόσμο με αιτήσεις οπότε δεν είναι και 100% σίγουρη...κάνω λάθος?
εσύ τι θες περισσότερο?
τα φυλλαδια ειναι κουραση....
τα γυρισματα στους κομπαρσους ειναι πολυ μακρια και πολυωρα...
φφφφφ τι να κανω?
κατααγχωθηκα
Amelie το τι θα κανεις αιτηση στα κομπαρσαδικα...δεν σημαινει οτι θα ειναι επιτυχης...εχω κανει εγω αιτησεις για δουλειες...απειρες.
Λοιπον απλα τα πραγματα,κανεις αιτηση στα κομπαρσαδικα,πας στα φυλλαδια...αν ειναι επιτυχης η αιτηση στα κομπερσαδικα τοτε κοιτας εκ νεου το τι θες...ή πας...ή τους γραφεις.
λοιπον το πηρα αποφαση.
θα παω να κανω αιτηση στο κομπαρσαδικο.
ελπιζω να μην καταλαβουν το προβλημα μου...
Καλή επιτυχία αμελί μου,κάνε αυτό σήμερα άλλωστε αν αλλάξεις γνώμη μπορείς να κοιτάξεις για φυλλάδια και άλλη μέρα.Δεν αξίζει να αγχώνεσαι:)Quote:
λοιπον το πηρα αποφαση.
θα παω να κανω αιτηση στο κομπαρσαδικο.
εφυγααααα!
ελπιζω να πανε ολα καλα!
θα σας ενημερωσω!!!
ενα μονο θα σας πω.
τα γυρισματα θα ειναι δεκαωρα,σε μακρινες περιοχες και η αμοιβη για το δεκαωρο μολις 35 ευρω,τα οποια θα τα παιρνω δυο μηνες μετα απο το γυρισμα.
σκατααα...
πληρης απογοητευση δλδ.....:(
Γιατι?
Εαν εχεις τα εισιτηρια πληρωμενα θα ηταν μια εμπειρια...οσο για τους δυο μηνες ξερω ανθρωπους που διδασκαν ενω ηξεραν οτι θα πληρωθουν μετα απο 1,5-2 χρονια!!!!!
το μονο καλο που βρισκω κιπ μου σε αυτη την εμπειρια ειναι οτι θα λειπω απο το σπιτι και τις συνεχεις εντασεις που δημιουργουνται.