AN ΔEN EXEIΣ KAΛH ΠAPEA TOTE OΛEΣ OI MEPEΣ EINAI IΔIEΣ
Printable View
AN ΔEN EXEIΣ KAΛH ΠAPEA TOTE OΛEΣ OI MEPEΣ EINAI IΔIEΣ
εμενα ο αγαπημενος μου ζωγραφος ειναι ο klimt και ο rene magritte.ειδικα τον δευτερο αξιζει αν δεν τον ξερετε να τον ψαξετε ειναι υπεροχος..
SE TI STASI KOIMATE TO VRADI?ΕΧΕΤΕ ΗΣΥΧΟ ΥΠΝΟ?
kandinsky κ hundertwasser, στάση εμβρύου ή στρατιωτική/ανάσκελα, κάνω ύπνο ήσυχο και χάλια.
O δεύτερος πολύ χαρακτηριστικός, μόλις κοίταξα έργα του.Quote:
Originally posted by melene
εμενα ο αγαπημενος μου ζωγραφος ειναι ο klimt και ο rene magritte.ειδικα τον δευτερο αξιζει αν δεν τον ξερετε να τον ψαξετε ειναι υπεροχος..
Να προσθέσω Εγγονόπουλο.
Κυρίως μπρούμυτα.Quote:
Originally posted by olgaki82
SE TI STASI KOIMATE TO VRADI?ΕΧΕΤΕ ΗΣΥΧΟ ΥΠΝΟ?
Κοιμάμαι βαθιά, αλλά πολλές φορές τινάζομαι χωρίς να το καταλαβαίνω άμεσα εγω.
KAI EΓΩ MΠPOYMHTA. EXΩ AKOYΣEI OTI ETΣI KOIMOYNTAI OΣOI ΔEN TOΛMOYN NA ANTIMETΩΠIΣOYN TIΣ ΦOBIEΣ TOYΣ.
AYTO ME TO TINAΓMA ΔEN TO KATAΛABA
τιναζομαι πολυ συχνα κοιμαμαι σε ολες τις στασεις και ξυπναω παντα με βγαλμενο τελειως το σεντονι
Μπρούμυτα κι εγώ.
Τι σκέφτεσται πριν κοιμηθείτε?
TO ΠOΣO KAKOΣ ANΘPΩΠOΣ EIMAI. TO ΣKEΦTOMAI KAΘE BPAΔY EΔΩ KAI ΠEPIΠOY 15 HMEPEΣ.
YΠHPΞE ATOMO ΠOY NA ΘEΛATE ΠPAΓMATIKA NA TOY KANETE KAKO?
σκεφτομαι καποιες σειρες στην τηλεοραση μη σου πω και πολυ παλιες.τωρα σκεφτομαι πχ καθε βραδυ τα δρωμενα απο τη σειρα μυστικα της εδεμ.κουλο
Σοβαρά?παράξενο.....Quote:
Originally posted by olgaki82
σκεφτομαι καποιες σειρες στην τηλεοραση μη σου πω και πολυ παλιες.τωρα σκεφτομαι πχ καθε βραδυ τα δρωμενα απο τη σειρα μυστικα της εδεμ.κουλο
Αλλά απ\'την άλλη είναι σαν να λες παραμυθάκια στον εαυτό σου να κοιμηθείς.Καλοοοο...
Ναι,αλλά δεν το έκανα.Quote:
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
οτι περναει σαν σκεψη ναι αλλα αμεσως την αποριπτω γιατι ειμαι της αποψεις οτι ολα εδω πληρωνονται και η καλυτερη εκδικηση ειναι η αδιαφοριαQuote:
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
TO ΠOΣO KAKOΣ ANΘPΩΠOΣ EIMAI. TO ΣKEΦTOMAI KAΘE BPAΔY EΔΩ KAI ΠEPIΠOY 15 HMEPEΣ.
αντε να κανω και μια τελευταια ερωτηση πριν παω για νανι.σε ποιο μερος του σπιτιου ειναι ο υπολογιστης σας?εμενα στο σαλονι ενα μικρο νετβοοκ που μου βγαζει τα ματια:)