στην συνταγη με τα αναλατα θα την βρεις!Quote:
Originally posted by mariap
Eγω ειμαι φαν της πανικουλας , και περιμενω τον ομπορο να απαντησει στο ερωτημα της.. καραλολ :p
Printable View
στην συνταγη με τα αναλατα θα την βρεις!Quote:
Originally posted by mariap
Eγω ειμαι φαν της πανικουλας , και περιμενω τον ομπορο να απαντησει στο ερωτημα της.. καραλολ :p
den thn eide thn erothh o oboro.giayto tin epanalambano
oboro?εχεις μεγαλο πουλι?:D
στην υγεια σου κιπ!Quote:
Originally posted by keep_walking
Α ωραια θα πιω και εγω μια στην υγεια σας...εχω μια στο ψυγειο αν θυμαμε καλα:)
βρηκα 12 μπυρες με γευση παγωμενου νερου[ενεκα ψυγειου] για 3.2 ευρω και απο τοτε δεν τις αποχωριζομαι ποτε!
μονο που ξεχασανε να βαλουν φαινεται αλκοολ μεσα για μην με μεθυσουν !
χαχαχαχαχαχα
o oboro εχει πει οτι ειναι γυναικα αν δεν κανω λαθος...οποτε αδικα περιμενεις:karalol
αχαχχααχαχα η χαρα σου κιπ ε?την πατησα ε?καρα******ριο αχχααχ
ειναι αντρας το μυριζομαι κιπ.
μηπως εισαι συναχωμενη ?Quote:
Originally posted by panikoula
ειναι αντρας το μυριζομαι κιπ.
ναι ισως να εχεις δικιο...παντως ετσι εχει πει...
Ρε συ κηπ, τί μπερδεμα ηταν αυτο πάλι, λολμαο??? Απο πού να αρχίσω - απ\' το ενδεχόμενο στο θρεντ περι αυτοκτονιας ο pelariry να διαφωνούσε επι 3 σελίδες όχι με εμένα αλλά με τον εαυτό του? Κυριολεκτικά όμως? :P \'Η πως δήλωσα ποιό είναι το φύλο μου και παρ\' όλα αυτά oi nature kai sia επιμένουν πως είμαι απροσδιορίστου φύλου?? Χαχα α ρε γέλιο που έχω ρίξει... Δηλ η γουιρντ τι σου είπε? \"Α, ξερεις δεν είναι ο pelariry αλλά δεν ξέρω κιόλας αν είναι άντρας\"?? Εμένα μου φάνηκε πως με είχε κατάλαβε απ\' την αρχή η κοπέλα...
Λοιπόν κορίτσια (αλλά και οι υπόλοιπες κοπελιές :P), ας τελειώσει τώρα το σασπένς. \'Αντρας είμαι. Μπορείτε να αναστενάξετε επιτέλους απο ανακούφιση...
Τι να σας πω όμως... Με όλα όσα έχουν γραφτεί σήμερα... :P
τι εχει πει ρε πανο?οτι ειαι γυναικα?
α ρε oboro...και εγω για αντρα σε εκοβα...εχεις τα χαρακτηριστικα...προς τι τα φιλεναδα κλπ?
Quote:
Originally posted by oboro
Ρε συ κηπ, τί μπερδεμα ηταν αυτο πάλι, λολμαο??? Απο πού να αρχίσω - απ\' το ενδεχόμενο στο θρεντ περι αυτοκτονιας ο pelariry να διαφωνούσε επι 3 σελίδες όχι με εμένα αλλά με τον εαυτό του? Κυριολεκτικά όμως? :P \'Η πως δήλωσα ποιό είναι το φύλο μου και παρ\' όλα αυτά oi nature kai sia επιμένουν πως είμαι απροσδιορίστου φύλου?? Χαχα α ρε γέλιο που έχω ρίξει... Δηλ η γουιρντ τι σου είπε? \"Α, ξερεις δεν είναι ο pelariry αλλά δεν ξέρω κιόλας αν είναι άντρας\"?? Εμένα μου φάνηκε πως με είχε κατάλαβε απ\' την αρχή η κοπέλα...
Λοιπόν κορίτσια (αλλά οι υπόλοιπες κοπελιές :P), ας τελειώσει τώρα το σασπένς. \'Αντρας είμαι. Μπορείτε να αναστενάξετε επιτέλους απο ανακούφιση...
Τι να σας πω όμως... Με όλα όσα έχουν γραφτεί σήμερα... :P
δεν με προδιδει το ενστικτο μου εμενα.ειναι αντρας και παω στοιχημα καυλωνει οταν βριζει στο κρεβατι λολολ.λαλισα σημερα με συνχωριτε.:(
κιπ την πατησες χιχιχιχχ:cool:
λολ...ωραια...αντε απαντα και στην πανικουλα..να της φυγει το μερακι...α ρε πανικουλα παλι μας πουλας:(
Δεν την πατησα ειχε τα χαρακτηριστικα αντρα...αλλα νομιζα οτι διαβασα οτι ειναι γυναικα.
Τον εξυπνακια συνηθως προσπαθουν να κανουν οι αντρες...συμπεριλαμβανομεν� �υ και εμου...ενα απο τα χαρακτηριστικα:P...σορρυ oboro.