Originally Posted by
Noname144
Η ψυχολογία μου είναι ο πάτος ενός βαρελιού...πφφφ...είμαι τελείως χάλια....παντρεύτηκα εδώ και δύο χρόνια έναν άνθρωπο που είναι κενός από συναισθήματα είναι εγωιστής και κοιτάει μόνο την πάρτη του...υποφέρω μέσα σε ένα γάμο...είχαμε 6 χρόνια σχέση και ήταν ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου..μόλις παντρεύτηκαμε έγινε θηρίο ανήμερο...επίσης έχω εδώ και 10 χρόνια ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή που με κουράζει και με διαλύει κάθε μέρα στην καθημερινότητα μου αλλά κάνω ότι μπορώ για να ζω καλά....έχω ένα μικρό παιδάκι που το αγαπάω πολύ και θέλω να το μεγαλώσω καλά και με αγάπη ...ατύχησα όμως που παντρεύτηκα έναν άνθρωπο που μου μιλάει άσχημα όλη μέρα .. ποτέ δεν συζητάει μαζί μου μόνο γελάει και κοροϊδεύει...δεν μπορώ να συζητήσω απόλυτως τίποτα μαζί του...νιώθω μόνη μου πιο μόνη από ποτέ....σε ποιον να τα πω να μιλήσω να βγάλω όλο το πόνο από μέσα μου και να ξαλαφρωσω...φίλους δεν έχω...δεν ξέρω πως κάνω υπομονή και πως βρίσκω κουράγιο,ίσως ο Θεός δεν με άφησε....ήθελα απλά να πω αυτά που νιώθω τώρα...ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι εδώ μέσα περνάτε πολύ δυσκολα