Κι αυτό OFF TOPIC ήτανε Πάνο,μη ξεχνιόμαστε,lol.
Printable View
Κι αυτό OFF TOPIC ήτανε Πάνο,μη ξεχνιόμαστε,lol.
@weird: δεν συμφωνώ με αυτά που μου γράφεις στο τελευταίο σου ποστ.
Για να είμαι ειλικρινής, διαφωνώ σε αρκετά και συγκεκριμένα σημεία.
Δεν επιθυμώ όμως να απαντήσω αναλυτικά ούτε δημόσια, αλλά ούτε u2u στη φάση αυτή.
Δεν υπάρχει άλλωστε λόγος οι άνθρωποι να συμφωνούν πάντα και σε όλα.
Παρομοίως με σένα είμαι στη διάθεσή σου για ότι άλλη συζήτηση θέλεις.
@ όλους μας:
Μετά από 20 σελίδες ανάλυσης, προτάσεων και κουβέντας, επιθυμώ να βάλω τον δικό μου επίλογο στο θέμα.
Κατέληξα στο δικό μου απλό συμπέρασμα:
*Δεν κάνουμε στους άλλους, αυτό που δεν θέλουμε να μας κάνουν.
*Δεν φερόμαστε έτσι όπως δεν θα θέλαμε να μας φέρονται.
Το συμπέρασμά μου είναι χιλιοειπωμένο και ίσως γι’αυτό δεν έχει τη θέση που του αξίζει μεταξύ των ανθρώπων στις κοινωνίες.
Πιστεύω πως αν αυτό το κατέγραφαν έντονα οι άνθρωποι στο μυαλό τους, θα είχαμε πολύ λιγότερους καυγάδες. Με την οικογένειά μας, τους φίλους, τους συμμαθητές, τους συναδέλφους, τους γείτονες, τους συμφορουμίτες, κ.λ.π. Ακόμα και με τους άλλους οδηγούς στους δρόμους της χώρας μας….
Ας το θυμόμαστε όλοι πιο συχνά λοιπόν!
(αναρωτιέμαι αν θα ήταν χρήσιμο να μπει και στους όρους χρήσης:)
Μ’ αυτό τελειώνω τη συνεισφορά μου στο παρόν θέμα.
Καλή συνέχεια σε όλους :)
φυση , κλεινωντας και εγω εδω,
θα πω μονο οτι αυτο που ζητας ειναι καλο για μια ευρυτερη κοινωνικη ομαδα,
χωρις τα ειδικα χαρακτηριστικα ενος φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης .
Οι δυο οροι καλης συμμετοχης που ανεφερες , εχουν ενα κοινο τοπο
Την ικανοτητα αυτοελεγχου που ειναι απριορι το μελανο σημειο σε καθε μορφης ψυχικη διαταραχη .
Αρα πεφτουν στην κυριολεξια στο κενο ειδικα εδω ....
Ειναι ιδιοτητα την οποια δεν εχουν οσοι ερχονται πραγματικα εδω μεσα γιατι δεν μπορουν να την βρουν στον εξω κοσμο για τον εαυτο τους και συχνα πεφτουν θυματα καποιων οι οποιοι ερχονται εδω για να εξασφαλισουν πελατεια....
Το φορουμ ειναι μια θαυμασια ιδεα ψυχολογικης υποστηριξης αλλα οι υπευθυνοι , πρεπει να ασχοληθουν ακομα περισσοτερο στην καταγραφη των δυσλειτουργιων του και κυριως στα αιτια που την προκαλεσαν .
Ενα απο αυτα ισως το πιο σημαντικο προβλημα , θαθελα να το συζητησουμε εδω
Αυτό είναι δυστυχώς αναμφισβήτητο...Η αρένα μεταφέρθηκε και εδώ. Το γιατί είναι ένα ακόμη θέμα προς προβληματισμό μαζί με τα εκατομμύρια γιατί των τελευταίων μηνών.Quote:
Originally posted by NikosD.
Βλέπω το θέμα στις 12 σελίδες, αλλά αδυνατώ ακόμη να βρω πως και αν μπορούμε να συμφωνήσουμε σε κάποιες καλές πρακτικές, αποδεκτές από την πλειοψηφία της κοινότητας.
Νίκο, σε προηγούμενο ποστ συγκέντρωσα κάποιες πιο πρακτικές προτάσεις ήδη διατυπωμένων από μέλη, αλλά από ότι φαίνεται δύο τινά συμβαίνουν: 1) είτε ήταν τελείως άκυρες/γελοίες 2) είτε κανένας δεν είναι διατιθεμένος να βάλει νερό στο κρασί του και βλέπει μόνο την καμπούρα του αλλουνού κοινώς, οπότε δεν είναι διατιθεμένος να συμφωνήσει με καμία πιο πρακτική κατεύθυνση...
Άραγε αν το κλείσεις το φόρουμ για λίγο, μήπως θα επαναπροσδιορίζαμε όλοι μας τα εγωιστικά μας κίνητρα εδώ μέσα;
Από την άλλη, αν κλείσει, κάποιοι είτε από εδώ μέσα είτε από έξω, θα χαρούν πολύ...
Δίκοπο μαχαίρι...
ειναι πολλοι ανωνυμοι , παραξενοι και αφαντοι σκιωδεις χαρακτηρες που για πολλα χρονια εβγαζαν ψωμακι σε βαρος της ψυχικης υγειας του λαου μας !Quote:
Originally posted by anwnimi
Αυτό είναι δυστυχώς αναμφισβήτητο...Η αρένα μεταφέρθηκε και εδώ. Το γιατί είναι ένα ακόμη θέμα προς προβληματισμό μαζί με τα εκατομμύρια γιατί των τελευταίων μηνών.Quote:
Originally posted by NikosD.
Βλέπω το θέμα στις 12 σελίδες, αλλά αδυνατώ ακόμη να βρω πως και αν μπορούμε να συμφωνήσουμε σε κάποιες καλές πρακτικές, αποδεκτές από την πλειοψηφία της κοινότητας.
Νίκο, σε προηγούμενο ποστ συγκέντρωσα κάποιες πιο πρακτικές προτάσεις ήδη διατυπωμένων από μέλη, αλλά από ότι φαίνεται δύο τινά συμβαίνουν: 1) είτε ήταν τελείως άκυρες/γελοίες 2) είτε κανένας δεν είναι διατιθεμένος να βάλει νερό στο κρασί του και βλέπει μόνο την καμπούρα του αλλουνού κοινώς, οπότε δεν είναι διατιθεμένος να συμφωνήσει με καμία πιο πρακτική κατεύθυνση...
Άραγε αν το κλείσεις το φόρουμ για λίγο, μήπως θα επαναπροσδιορίζαμε όλοι μας τα εγωιστικά μας κίνητρα εδώ μέσα;
Από την άλλη, αν κλείσει, κάποιοι είτε από εδώ μέσα είτε από έξω, θα χαρούν πολύ...
Δίκοπο μαχαίρι...
Εγω Νικο , το εχεις καταλαβει οτι ειμαι της ολως αντιθετης γνωμης !
Καθε νεο ανθρωπινο επιτευγμα οπως αυτο το τοσο εξυπνο και πετυχημενο φορουμ , που ξαναφερνει την ανθρωπια σε οσους την εχουν πραγματικα αναγκη , οχι μονο δεν πρεπει να κλεισει
αλλα πρεπει να στηριχθει απο ολους φανερα και χωρις καμμια προσωπικη διαβουλευση και επικοινωνια!
Εκει βρισκεται αποδεδειγμενα η ριζα του κακου και εκει μονο θα βρεις την λυση για να το παραδωσεις οπως το θελει η πλειοψηφια στην υπηρεσια της ψυχικης υγειας ...
Αγαπητέ διαχειριστή,
Θα σε παρακαλούσα να τηρήσεις τους κανόνες που εσύ έβαλες στο δικό σου φορουμ. Όταν ένα φορουμ ξεφεύγει απο τα όρια της επικινδυνότητας και αδυνατεί να προστατέψει τα μέλη του τότε δυστυχώς οι ευθύνες βαραίνουν μια συγκεκριμένη κατεύθυνση (διαχείριση) και παύουν να είναι γενικές και συλλογικές. Ελπίζω αυτή την φορά να παρθούν οι αναγκαίες πρωτοβουλίες.
ποιο ηταν το μελος που ανοιξε σημερα θεμα για τον ρατσισμο ?Quote:
Originally posted by vince
Αγαπητέ διαχειριστή,
Θα σε παρακαλούσα να τηρήσεις τους κανόνες που εσύ έβαλες στο δικό σου φορουμ. Όταν ένα φορουμ ξεφεύγει απο τα όρια της επικινδυνότητας και αδυνατεί να προστατέψει τα μέλη του τότε δυστυχώς οι ευθύνες βαραίνουν μια συγκεκριμένη κατεύθυνση (διαχείριση) και παύουν να είναι γενικές και συλλογικές. Ελπίζω αυτή την φορά να παρθούν οι αναγκαίες πρωτοβουλίες.
και στην πορεια αλλαξε τον τιτλο /
μηπως τον ξερεις βινς ?
Τα χθεσινα γεγονοτα στο φορουμ, απεδειξαν οτι μια μικρη μετρημενη στα δκατυλα του ενος χεριου , ομαδα συμφεροντων δεν θελει να επελθει η ηρεμια στο χωρο προκειμενου να συνεχισει απροσκοπτα να προσφερει τις υπηρεσιες του
στο κοινο του Ελληνικου διαδικτυου ,
με εμφαση στην ψυχικη υγεια . Οι συχνες αναφορες για τις επιπτωσεις απο τις λαθος διαγνωσεις και τις αλλοπροσαλες θεραπειες , το καθεστως μεσαιωνα που εχει πριγραφει για κρατικα ψυχιατρικα ιδρυματα αλλα πανω απο ολα η κακια συνηθεια του νεοελληνα να πληρωνει φακελακια και να κανει μονος του το γιατρο του εαυτου του , δειχνουν μια κατασταση που απλα αντανακλαται εδω μεσα ...
Καμμια ευθυνη φυσικα δεν μπορει να αναζητηθει γιαυτη απο την διαχειρηση του φορουμ!
Ειναι καιρια η ευθυνη της Ελληνικης πολιτειας να βαλει το μαχαιρι βαθεια και να κοψει το αποστημα στον χωρο της ψυχικης υγειας μια για παντα ...
Το ιντερνετ ειναι πολυ πιο φερεγγυος τροπος επικοινωνιας απο οποιονδηποτε αλλον στον χωρο της υγειας , καταρχην γιατι ολα τα ποστ των μελων σε μια συζητηση γραφονται με κειμενα τα οποια μπορει να διαβαζει ο καθε χρηστης και να τα κρινει αναλογα με τις γνωσεις του και την κατασταση της ψυχικης του υγειας ....
Αντιθετα , καθε μορφη ατομικης και ιδιωτικης επικοινωνιας , αποκτα δυναμικη συνδιαλλαγης και αντιδεοντολογικης εξασφαλισης πελατειας για καποιους επαγγελματιες
αλλα το χειροτερο, απομακρυνει υποβολιμα ατομα απο τον δημοσιο και ανοιχτο στον διαλογο χωρο , προσυλιτιζοντας τους σε ομαδες δρασης των οποιων τα συνφεροντα αντιβαινουν το κοινο οφελος και πρεπει το συντμοτερο δυνατον να διακοπουν και η οποια ιδιωτικη επικοινωνια να πραγματοποιειται μονο μεσω της διαχειρησης του φορουμ
Αυτο θα προστατευε την κοινοτητα απο αυτους οι οποιοι ουτε ψυχικο νοσημα εχουν οι ιδιοι ,ουτε συγγενεις τους και η μονη αιτιολογια της παρουσιας τους εδω ειναι για να εμποδιζουν την ομαλη λειτουργια του σαν ψυχολογικη υποστηριξη δωρεαν και εθελοντικη σε οποιον την εχει αναγκη.
Η παρουσα δεν ειναι προταση για συζητηση αλλα τελεσιδικη και μη διαμορφουμενη αποψη κα θεση στο προβλημα επικοινωνιας του φορουμ γιαυτο και δεν θα απαντησω σε κανενα σχολιο....
Ti να πεις ; για τα ψέματα που είπες;νομίζεις ότι όλοι ασχολούνται μαζί σου;ποιος σου έδωσεε το δικαίωμα να γράφεις τόσα ψέματα και να κατηγορείς εμένα για πράγματα που δεν έχω ιδέα;δεν χρει΄ζεται να απαντήσεις γιατι δεν έχεις τίποτε να πείς.Ολοι κατάλαβαν τι άνθρωπος είσαι το πρόβλημα που έχεις γιατί εκτός απο το μυαλό είναι και η ψυχή σου έρρωστη.Είσαι ενα θέατρο εναε ψεύτης τεμπελοχανάς.Σε ποιο μέλος βρε νούμερο έγραφα επι μήνες και πιεστικά;στο μέλος που έκανα λάθος να συμβουλεύσω γιατί είναι μάνα να προσέχει και να είναι πιο μετρημένη για να μην δίνει λαβές για σχόλια;Δεν ντρέπεσαι βρε ψεύτη;γιατί δεν δημοσιεύεις πότε πίεσα με χυδαία λόγια μέλος επι μήνες και καθημερινά;ψεύτη,που δεν έχεις στάλα αξιοπρέπεια φαντασιόπληκτε μην τολμήσεις και πιάσεις ξανά το όνομά μου στο στόμα σου το βρώμικο και ξαναπείς πρράγματα που μόνο στην σφαίρα της φαντασίας σου υπάρχουν και όρους να βάζεις στο σπίτι σου γιατί είσαι ενα μεγάλο μηδενικό.Είσαι παράδειγμα προς αποφυγή πήγαινε να κοιταχτείς στον καθρέφτη ψεύτη κομπογιανίτη.Μην τολμήσεις και ξαναπιάσεις στο βρωμόστομά σου το ονομά μου τεμπέλη
εσυ μην τον πιανεις στο στομα σου τον πανο μωρη γελοια.
ποσο καιρο μου στελενς υ2υ για αν γελασουμε παρεα με αυτα που ελεγε ο πανος?
εσυ εχεις αρρωστη ψυχη που ηθελες να γελαμε πισω απο την πλατη ενος αβοηθητου ανρωπου.
και εδω μεσα ολοι εχουμε αρρωστη ψυχη γιαυτο μπενουμε.αλλα πιο αρρωστη ψυχη εχουν αυτοι που τρεφονται με την μιζερια και τα βασανα των αλλων!
αντε στο διαολο πια.αντε!!!!
ο πανος οχι μονο πιο καλοψυχος απο την χαρη σου ειναι,αλλα εχει και πιο μεγαλα @@ απο πολους εδω μεσα.και αν δεν ειμασταν μακρια δεν θα ηταν αγαμητος οπως τον λετε ολλες σας.
μπορει να ναι μεγαλος και καραφλας αλλα ειναι σεξι και πολυ πιο αρσενικο απο κατι αλλα δειγματα αντρος.
Προτιμώ να αποχωρήσω αν συνεχίσει αυτή η ξεφτίλα που γίνεται κάποιος πρέπει να προστατέψει τα μέλη και το φόρουμ απο κακόβουλα άτομα διαφορετικά πες στα μόνος όλοι βεβαιώθηκαν το πρόσωπο είσαι.Μια παροιμία λέει δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιός είσαι για μην σου το πω πιο λαϊκά,Πήγαινε βρες ένα φόρουμ μαζί με την φίλη σου που να σας αντιπροσωπεύει εδώ άλλοι καταθέτουν την ψυχή τους και τα βάσανα τους και ζητούν λίγη συμπαράσταση και ζεστασιά.Πιστεύω να υπάρχουν φόρουμ αποκλειστικά για να δίνεις συμβουλές γύρω απο το σεξ.Αυτό είναι το πρόβλημά σου νούμερο με τις ασυναρτησίες σου.Επειδή δεν ανέχομαι από πρόσωπα του επιπέδου σου να με πιάνουν στο στόμα τους πρόσεξε μην επαναλάβεις το λάθος που έκανες χθες,γιατί δεν φτάνει το ένα ψέμα το συνέχισες το μόνο που έχω να σου πω ότι δεν σέβεσαι τα παντελονια που φοράς κατίνα,Ας με βρίσουν όλοι ας με διαγράψουν αλλά δεν δέχομαι καμμιά υποψία να πλανάται εις βάρος μου ειδικά απο ένα άτομο χωρίς ηθικούς φραγμούς όπως εσύ.Μαζέψου κακομοίρη και πήγαινε να κοιταχτείς γιατί δεν πάς καλά κουτσομπόλα.
εσυ δεν πας καλα μωρη κατινα.
και το σεξ ειναι μεσα στον ψυχικο μας κοσμο.επειδη εσενα εχει πιασει αραχνες δεν σημενι οτι ολοι οι αλλοι ειναι ανενεργοι!να πας εσυ σε αλλο φορουμ παλιο γρια.σε κανενα καπι πανε,αντε μας τα πριξες πια.
εχεις και επιπεδο ?αχαχαχαχαχαχ!
Πανικούλα, δεν σε πιστεύω, στα επιχειρήματα που θέτεις ενάντια στην γιώτα.
Πιστεύω οτι σε έχουν ενοχλήσει κάποια πράγματα που σου έχει πει η γιώτα στο παρελθόν και τώρα θέλεις να βάλλεις εναντίον της.
Πραγματικά όμως, είναι πολύ λυπηρό να εκφράζεσαι έτσι.
Λερώνει αυτόν τον χώρο.
Σε λίγο κανείς δεν θα σου μιλάει, και θα έχουν δίκιο.
Μήπως ήθρε η ώρα να φερθείς πιο ώριμα?
Τόσα χρόνια αυτό κάνεις.
Βρίζεις ασύστολα κάποιον που σε πλήγωσε και το ψέμα το έχεις εύκολη λύση.
Μήπως ήρθε η ώρα για μια αλλαγή?
Κοινώς, μπορείς να στείλεις ένα προσωπικό μνμ στην γιώτα, ή να το κάνεις δημοσίως αν θέλεις, όπου θα της ανόιγεσαι και θα της εξηγείς, τι σε έχει ενοχλήσει στην στάση της.
Φιλική συμβουλή απο κάποιον που σου έχει σταθεί πολύ.
Είναι το ευχαριστώ που ασχολήθηκα για να μην γίνεσαι θέατρο με τις βλακείες σου.Ξέχασες τις συμβουλές που σου έδινα εγώ φταίω που ασχολήθηκα μαζί σου δεν άξιζε τον κόπο