Quote:
Originally posted by RainAndWind
ΥΠΕΘΕΣΑΝ ότι αδικήθηκες.
να μην υποθετεις τιποτα αλλα να ρωτας.
Δεν αδικηθηκε καθολου, αποψεις ειχε αντε να τις πω αιρετικες αν θες, αυτο και τιποτα αλλο.
ΓΙΑΤΙ;Γιατί από πριν σε θεωρούσαν μη άξια να υπερασπιστείς τον εαυτό σου.
ποιος στο ειπε αυτο?
Ολα οσα εγραψα εγω ηταν ακριβως για το λογο οτι δεν ειχε κανενα νοημα διαλογου αυτα που γραφτηκαν χθες βραδυ.
Τι υπερασπιση και κολοκυθια λεμε τωρα?
Εκ προοιμίου υποσυνείδητα σε θεωρούσαν θύμα κάποιας συνωμοσίας,κάποιας αδικίας,κάποιου σκοτεινού σχεδίου ενάντια στους\"ψυχικά νοσούντες\".
εκ προοιμιου σου λεω οτι επεσε \"θυμα\" χρηστων που το χασμουρητο τους ηταν πιο βαρυ απο το να ξυσουν τα ποδια τους.
Η βαρεμαρα τους πρεπει να επιασε κοκκινο, λιγο η απνοια, λιγο οτι η τιβι δεν ειχε καποιο καλο ρηαλιτι, βρεθηκε στο φορουμ ενα ρηαλιτι - εστω και της πλακα - για να φυγει η βραδια.
Αυτό σου αφαιρεί από την προσωπικότητά σου,δε σου δίνει,αρκεί να το κατανοήσεις.Οι σωτήρες κάλυπταν δικές τους ανάγκες να σε σώσουν,
α ναι?
δεν μας τις κατανομαζεις τις αναγκες μας να τις μαθουμε?
γιατί γι αυτούς είναι σημαντικό στην ψυχολογία τους και στο υπερεγώ τους να υπερασπίζονται τους αδυνάτους.
εγω δεν υπερασπιζομαι κανενα, ουτε δυνατο ουτε αδυναμο.
Υπερασπιζομαι ανθρωπους.
Αν εσύ όμως δεν ένιωθες αδύνατη,τότε θα τους έλεγες απλά,άι στο καλό σας,μπορώ να τα βγάλω πέρα και μόνη μου φιλαράκια,δε χρειάζομαι το δεκανίκι σας.
οποτε οποιος \"τσιμπαει\" ειναι αδυναμος και καλα θα κανει να την τρωει και να λεει ευχαριστω σωστα?
Όλες αυτές οι συμπεριφορές δεν είναι διαφανείς,πρέπει κάποιος να έχει μελετήσει τι σημαίνει εσωτερίκευση μειονοτικής αδυναμίας και συντήρηση του θυματοποιητικού μοντέλου,να έχει μελετήσει σε τι παγίδες πέφτουν οι πλευρές τόσο αυτών που σπεύδουν να σώσουν,όσο και αυτών που δέχονται να τους σώζουν οι άλλοι.
αλλη πιπα εχεις να αναπτυξεις?
γιατι η απο πανω, δεν βγαζει νοημα?
Εγώ αντί να ευχαριστήσω θα έστελνα στο διάολο αυτόν που δε θα με θεωρούσε ικανή να ανταπεξέλθω σε μία ανταλλαγή ιδεολογικών πυρών με βάση την ψυχική μου ιδιαιτερότητα,αλλά τέσπα,όσο το έχει ψάξει κανείς.;)
προσωπικα αν θα με στειλει στο διαολο η καθε λιμπα η θα με ευχαριστησει μου κανει το ιδιο και το αυτο.
Κανω οτι μου προσταζει η συνειδηση μου και αυτο μου αρκει.
Κρίνο,να σου κάνω μία ερώτηση γιατί θα ήθελα να σε βάλω σε διαδικασία να σκεφτείς πάνω στα κίνητρα,αυτό που ζήτησες από την adzik,να έχει μία ευαισθησία γιατί έχει περάσει από θέση ευαλωτότητας,από τη libpa ζητάς το ίδιο;
απο ολο το πλανητη.
Οταν θελουμε να μας φερονται ισα, πρεπει και εμεις να φερομαστε και εμεις ισα εξισου.
In a fair system,all participants have equal opportunities and responsibilities,για όχι;
για ναι.
:P