Υπαρχουν πολλες μορφες στηθαγχης..Η δικη μου ηταν απο τις σπανιες..επι ενα χρονο σχεδον παθαινα κρισεις..ξεκινουσε σαν κραμπα απο το στομαχι και στη συνεχεια μουδιαζε το αριστερο μου χερι το σαγονι και φυσικα ηταν αδυνατον να κανω οτιδηποτε..κυριως συνεβαινε οταν εκανα δουλειες επιπονες..τα καρδιογραφηματα δεν εδειχναν τιποτα(το κακο μ αυτη τη σπανια στηθαγχη ειναι οτι γινεται αντιληπτη την ωρα της κρισης..ουσιαστικα ειναι σπασμος πανω στην αρτηρια(καμια σχεση με τον σπασμο της αρρυθμιας)οποτε εγω συνεχιζα κανονικα τη ζωη μου δεχομενη το πορισμα των γιατρων οτι ειναι νευρωση!μεχρι και φωτια στο βουνο ειχα παει να σβυσω(εθελοντρια)οπου ειχα παθει 3 απανωτες κρισεις αλλα σκεφτομενη οτι ειναι νευρωση συνεχιζα να ταλαιπωρω την καρδια μου..Σε καποια φαση σ ενα ταξιδι στην Αγγλια ενας φιλος μου ειπε,παμε να σε δουνε κ εδω οι γιατροι και πηγα..εκει αφου εκανα ολες τις εξετασεις μου ειπαν οτι ολα ειναι καλα κ τελος με βαλανε να κανω τεστ κοποσεως το οποιο βγηκε καλο και πανω που μου λεει ο γιατρος ολα περιφημα και σκυβω να βαλω τις μποτες μου με ποιανει η κριση..νατο του λεω μου ηρθε τωρα..με ξαπλωνει και μου κανει καρδιογραφημα..χλωμιασε μου δινει ενα υπογλωσσιο και μου λεει δεν το πιστευω..θα σ εστελνα σπιτι πεπεισμενος οτι δεν εχεις τιποτα..Μετα ξεκινησα τη θεραπεια με τη βοηθεια της ομοιοπαθητικης που κρατησε 5 χρονια αλλα τα καταφερα!!η καρδια μου εκανε παραπλευρη κυκλοφορια..φυσικο μπαι-μπας..Παντως ειλικρινα οι αρρυθμιες ειναι χειροτερες..στην κριση της στηθαγχης επαιρνα ενα ομοιοπαθητικο υπογλ.και μου περνουσε σε 5 λεπτα..αυτο με την αρρυθμια ειναι μαρτυριο!! παντως εκλεισα ραντεβου να το ξαναδω το θεμα με τον ομοιοπαθητικο μου που ειναι και καρδιολογος,αν κ στο παρελθον δεν βοηθηθηκα..θα δουμε.. ΥΓ..Φιλη ειμαι :)
http://ygeia.pblogs.gr/2007/08/96132.html