Φοβάμαι πως αυτό το καλοκαίρι δε θα βρώ κοπέλα για να ξεχειμωνιάσω...ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑ ΟΛΑ;;;χαχαχαχαχαχαχα
Printable View
Φοβάμαι πως αυτό το καλοκαίρι δε θα βρώ κοπέλα για να ξεχειμωνιάσω...ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑ ΟΛΑ;;;χαχαχαχαχαχαχα
Φοβάμαι...τον εαυτό μου...
Μόλις διάβασα το πρόβλημά σου ένιωσα σαν να τα έχω γράψει εγώ όλα αυτά ή μάλλον σχεδόν όλα αυτά. Δεν έχω νιώσει ποτέ ότι θα τρελαθώ ούτε έχω ποτέ επισκεφτεί ειδικό αλλά όσα άλλα αναφέρεις τα αντιμετωπίζω και εγώ! Θα προσθέσω και κάτι ακόμα...φοβάμαι τα ταξίδια. Συγκεκριμένα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, όχι όμως όλα. Για παράδειγμα δεν μπορώ τα λεωφορεία και τα αυτοκίνητα που οδηγούν άτομα που δεν νιώθω απόλυτα άνετα μαζί τους, ώστε να τους πω να σταματήσουν όταν εγώ θελήσω. Δηλαδή, δεν μπορώ να ξέρω ότι εξαρτάται από κάποιον άλλο το πότε εγώ θα κατέβω από ένα μεταφορικό μέσο ή το πότε εγώ θα μπορέσω να φύγω από ένα μαγαζί...αν δεν έχω πάει με το δικό μου αμάξι! Μπορεί να σας φαίνονται τρελά όλα αυτά. Αλλά όλα αυτά τα άγχη που με πιάνουν συχνά με απομακρύνουν από διάφορα άτομα, εξόδους, ταξίδια και εκδηλώσεις. Προσπαθώ να πηγαίνω σε όσα περισσότερα μπορώ μήπως και το ξεπεράσω. Πιστεύω όμως ότι όσο περνούν τα χρόνια τόσο πιο έντονο γίνεται. Στο σχολείο δεν είχα τέτοιου είδους προβλήματα. Είμαι πάντως σίγουρη ότι δεν είναι κάτι παθολογικό αλλά κάτι που αφορά αποκλειστικά και μόνο το μυαλό μου!! Όταν πάω διακοπές σε κάποιο νησί ανησυχώ ότι κάτι θα πάθω εκεί και δεν θα μπορέσουν έγκαιρα να με μεταφέρουν στην Αθήνα ή ότι θα πεθάνω στο καράβι. Επιπλέον κάπου διάβασα εδώ ότι κάποιοι δεν μπορούν να ακούν την καρδιά τους. Γέλασα, γιατί...μέχρι τώρα νόμιζα ότι μόνο σε μένα συμβαίνει αυτό. Απλά όποτε τυχαίνει και την ακούω πιστεύω ότι θα σταματήσει αλλάζω θέση και μόλις δεν την ακούω πια ηρεμώ...γενικότερα δεν με πιάνει πανικός με αυτό απλά δεν μπορώ να την ακούω...ούτε την δική μου αλλά ούτε και κάποιου ατόμου που αγαπώ.
Αυτάάάάά! Συγγνώμη αν σας κούρασα...απλά μόλις βρήκα αυτό το forum θέλησα και εγώ να γράψω κάτι. Γενικότερα δεν μοιράζομαι όλα αυτά με άτομα που γνωρίζω γιατί ανησυχώ ότι θα με περάσουν για εντελώς \"κουλό\" άτομο! :-) Δοκίμασα να μιλήσω στον αδερφό μου και στην μητέρα μου αλλά και οι 2 γέλασαν και το αντιμετώπισαν με χιούμορ...προφανώς δεν καταλαβαίνουν πόσο κακό μου κάνει αυτή η κατάσταση.
εγω εχω φοβια με καρδιολογικα προβληματα ενω δε εχω τιποτα πηγα σ ε παθολογο προχτες και αυτο που ειπες ακριβως τωρα να ξερω οτι δεν μπορω να σταματησω σε καραβι αεροοπλανο και ολα αυτα πως περναει ρε παιδια δεν μπορω να μην μπαινω σ ελεωφορεια αγοραφοβια ειναι?αφου καμια φορα παω σ εμερη με κοσμο
αμα καποιος δεν τα περασει απλα δεν τα καταλαβαινει και με εκενυριζει οταν πχ σου λενε εεε δεν εχεις κατι σωματικο τοτε μην σκας δε ξερουν ομως ποσο ασχημο ειναι
ειχα φθασει στο σημειο να πω μηπως ειναι καλυτερα εκεινος που εχει καρκινο ;
φανταστειτε που βρισκομουνα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τωρα που το σκεπτομαι λεω ΕΛΕΟΣ , τι απελπισια ηταν αυτη;
μην βιαζεσθε, ακομη περιμενω να δω φως.
εμενα παλι η δικια μ η φοβια ειναι λιγο χαζη.φοβαμαι οταν σχεδιαζω να κανω κατι και φοβαμαι οτι δεν θα γινει ...πραγματικα το φοβαμαι αρκετα,αλλα δεν εχω καποιου αλλου ειδους φοβια...
μαλλον!λοοολ δεν παιζεαι βρε!
telika paparouna diakopes pws perases?ta kataferes?
na soy pw tin ali8eia,egw exw problima me mikrobia,to 3eroyn kapoioi dikoi moy alla distixws de mporoyn oloi na katalaboyn.k apo toys dikoys moy,oi aderfes moy gia apradeigma,to exoyn parei ligo sto asteio.k etsi den to polisizitaw.pantws na 3ereis,kane kati na to antimetwpiseis giati oso to afineis toso to xeirotero.egw 3ekinisa apo to na me enoxlei 1 pragma oson afora ta mikrobia k e3aplw8ike pantoy.twra to antimetwpizw me ti boi8eia eidikoy k xwris farmaka k exei apotelesmata.oxi trela poy na leitoyrgw san fisiologiki alla eida arketa megali allagi k fisika kaliteri poiotita zwis.min to afiseis!
οι φοβιες μου δεν εχουν τελειωμό απο που να ξεκινήσω , σχεδόν ολη μερα ζαλη, ελαφρυς πονοκεφαλος,γαστρεντερικε� � διαταραχες ,αρυθμιες ,φοβος οταν ειμαι μονη στο σπιτι μην παθω κατι,φοβος εξω απο το σπιτι σε καφε η οπουδηποτε εχει πολυ κοσμο νομιζω θα λιποθυμισω , φοβος να ανεβω ανυφορες και σκαλες ( μην αυξησω τους παλμους μου και παθω τιποτα ) κτλ ΕΛΕΟΣ με εχω βαρεθει και εγω η ιδια !!
Σκέφτηκες να κάνεις κάτι για όλα αυτά;Νομίζω πως πρέπει να ζητήσεις βοήθεια απο ειδικό και θα δεις πόσο θα σε βοηθήσει.Το θέμα είναι να έχουμε και ποιότητα ζωής το να κάθεσαι να υποφέρεις είναι άδικο την στιγμή που μπορείς να καταπολεμήσεις όλα αυτά τα συμπτώματα
η ποιοτητα ζωης ειναι που με κανει καθε φορα να το παλευω μονη μου θελω πολυ να ζω φυσιολογικα οσο δε φανταζεσε ομως εχω και φαρμακοφοβια με αποτελεσμα καθε φορα που ο παθολογος η ο καρδιολογος μου εγραφαν καποιο ηρεμιστικο εγω φυσικα δεν το επερνα ! ουτε ντεπον δεν πινω δυστυχώς μονο τα φαρμακα του θυρεοειδη γιατι δεν γινετε αλιως . δεν το θελω αλλα συμβαινει .κοντεψα να πεσω σε κομα απο το θυρεοειδη
Και σε ποιόν αρέσει να πίνει φάρμακα;όταν κρίνει ο γιατρός ότι πρέπει να κάνεις θεραπεία θα αφήσεις κατά μέρος τις φοβίες δηλαδή ήταν προτιμότερο να πέσεις σε κόμα απο τον θυρεοειδή;Εαν εγώ δεν έπαιρνα με την κατάθλιψη που έπαθα αλλοίμονό μου.Κάνω 3 μήνες θεραπεία και τα βλέπω όλα διαφορετικά.Μπορείς να κάνεις ψυχοθεραπεια εγώ κάνω και τα δυο δεν μπορώ να ζώ μες στην μαυρίλα την απαισιοδοξία τις αϋπνίες και στην μόνιμη θλίψη.Οι περισσότεροι απο εδώ κάνουμε θεραπεία καλά θα κάνεις να πας σε γιατρό και να ξεκινήσεις το συντομότερο.
ειμαι σιγουρη δεν θα τα καταφερω ειχα προσπαθησει και πολυ παλια μου εδωσε κατι χαπια με αναγκασα να μην διαβασω τις παρενεργειες πηρα 2-3 και αρχισα να εχω ποιο περιεργα συμπτωματα απο αυτα που ειχα μεχρι που ετρεχαν τα σαλια μου εκει που καθομουν !! ε αυτο ηταν τα πεταξα .η θεραπεια για να σε βοηθησει πρεπει να την πιστεψεις οταν την αμφισβητεις εσυ ο ιδιος δεν θα λειτουργησει
Γιατί είσαι τόσο σίγουρη ότι δεν θα βοηθήσει;Αν διαβάσεις τις παρενέργειες της ασπιρίνης θα δείς πόσα λέει.Αυτό σημαίνει ότι δεν θα πάρεις όταν χρειαστεί;Δεν γέρω σε ποιον γιατρό πήγες αλλά δεν νομίζω να τρέχουν τα σάλια σε κανέναν.πορεί να σου έδωσε πολύ ισχυρά φάρμακα ή κάτι που δεν σου ταίριαζε εμείς μπορούμε να σε βοηθήσουμε να σου δώσουμε ορισμένους γιατρούς και επιλέγεις
fovamai ta taksidia,fovamai mhn pathw krish panikou,fovamai oti gernaw,fovamai oti tha mou dhmioiurgithoun kai alles fovies(fovofovia),fovamai tis akrides,fovamai to mellon,fovamai emena......ti na kanw??