Originally Posted by
αν?
δεν είναι δηλαδή ότι έχουμε χάσει επαφή, και δεν ήρθε να με δει ενώ εχει αυτοκίνητο, εγώ οχι-και μάλιστα δεν πήρε καν τηλ όσο ήμουν εκεί κοντα στο μέρος που μένει (4-5 μέρες). τελοσπάντων για να μην σας κουράζω με λεπτομέρειες με πήρε κλαίγνωτας την μέρα που θα έφευγα να μου ζητήσει να φιλοξενήσω τον αδερφό του Φ. γιατί έμενε εξω και είχε κρύο ( ο οποίος ήξερε ότι μπορεί να ρθεί σε μένα όποτε θέλει, για να μην κοιμάτε έξω του το είχα πει), της είπα να του πεί να έρθει, εμεινε ένα βράδυ. με πείραξε πολύ η συάση της γιατί είναι η μόνη που ξέρει για τον Φ. (αυτή μου είπε για την εξάρτηση του Φ. ) και ξέρει πόσο άσχημα ένιωθα τον τελευταίο καιρό με αυτό το θέμα,ότι ήθελα να αποστασιοποιηθώ και νιώθω ότι δεν το σεβάστηκε ενώ ΄ηξερε ότι θα με κάνει να μη νιώθω καλά όλο αυτό μου το είπε κιόλας, νιώθω ότι έβαλε τον αδερφό του Φ. πάνω από το δικό μου καλό. είμαι παράλογη που έχω απογοητευτεί?νιώθω όλες οι δυνατές σχέσεις που έχω κάνει στη ζωή μου (εκτός από οικογένεια ) να με απογοητεύουν.τον τελευταίο καιρό.δεν ξερω τι να κάνω και με αυτην. νιώθω λίγο προδομένη και από αυτό, νομίζω ότι κι αυτό με έριξε αρκετά αυτές τις μέρες.