Ναι ημουν στο 75αρι και στο χρονο επανω ξεκινησα την μειωση η οποια εγινε πολυ σταδιακα για να αποφυγω τυχων παρενεργειες ...
Αρχικα ημουν 75αρι μερα παρα μερα για 15 μερες και μετα αλλες 15 μερες ανα τριημερο και τελος.Η μονη παρενεργεια ηταν στην αρχη λιγος πονοκεφαλος τιποτε αλλο.
Τωρα που χρειαστηκε να ξαναμπω στη θεραπεια ξεκινησα κατευεθειαν με 75αρι και επειδη μου ξαναεβγαλε αυτο το απαισιο ψυχοπλακωμα το οποιο ομως δεν εφευγε με πηγε στο 150 για ενα μηνα και μολις μου εφυγε τελειως με ξαναπηγε στο 75αρι οπου και θα μεινω για οσο θελω εγω..
Η αληθεια ειναι οταν ημουν στο 150αρι καταλαβα αυτο που λενε τι σου προσφερουν τα αντικαταθλιπτικα!
Απιστευτη ορεξη για πραγματα οσο κουρασμενη και να ημουν και πολυ περισσοτερη ενεργεια για καθε ειδους δραστηριοτητα!
Δεν ξερω εσυ πως εισαι με τους πονοκεφαλους και ποσο συχνα παίρνεις παυσιπονο ,αλλα εγω προτιμο να ειμαι στην αγωγη παρα να κανω τα παυσιπονα καραμελες και στο τελος να μην με πιανουν κιολας .
Κανω καθε εξαμηνο ολες τις αιματολογικες κανονικα και προς το παρον οι τιμες ειναι φυσιολογικες .