αλλες φορες παλι εκεινος ηταν στο 3 και εγω στο μηδεν αλλα ημουν νταουνιασμενη....
καλο βραδυ!
Printable View
αλλες φορες παλι εκεινος ηταν στο 3 και εγω στο μηδεν αλλα ημουν νταουνιασμενη....
καλο βραδυ!
καλα κι εγω οταν ειμαι down δεν εχω ορεξη για πηδημα αλλα οταν ειμαι up την πεταω κ την πιανω κ την κανω λαστιχο !! 69 καντε, ειναι το καλυτερο, παρα σκετη πιπα κ εναλλαξ, παιζει ρολο κ το μεγεθος στην απολαυση, εμενα την ειχε 16 (σχετικα μικρη δλδ), εχω παει κ με 20 ποντους κ ηταν διαφορετικα αλλα δεν εμπαινε ολο μεσα, οσο για την διαιτα ξεκιναω αυριο κ εγω !!!!!!!! καλη μας επιτυχια !!!!!!:D
Μα τί έχετε πάθει; Μπράβο που γμιεστε, αλλά λυπηθείτε μας και μας! (Προς στιγμήν πηγα να πιστέψω ότι υπάρχει άνδρας που έχει τελειώσει οχτώ φορές!)
Ποιος σου ειπε ρε συ οτι γαμιομαστε, τις εμπειριες μας λεμε, εγω εχω να το κανω ενα μηνα κ η αμελι θα χει κανα χρονο (σορρυ αμελι διορθωσε με) εχεις κ εσυ πολυ καιρο να .. το μνι ε?? ασε ολοι στην ιδια μοιρα ειμαστε.. οχι ρε συ 8 γυρους εννοουσα, αραγε ποσες φορες ειναι ο μεσος ορος τελειωματος του αντρα ??
Το τοπικ πρέπει να αλλάξει σε "παλεύοντας στα σεντόνια". Δεν ξέρω! πρέπει να κάνουμε δημοσκόπηση για να δούμε!
χαχαχαχαχα δεν υπαρχεις λεμε εχω λιωσει !!!!!!!!!!!!!!!!! :p
Ποιος είναι το θύμα στην συγκεκριμένη περίπτωση; lolol
Ελα ρε καροτ τι εγινε παλι ?? Ναι οντως ποιος ειναι το θυμα/τα ??
Χαχαχαχαχα... Ναι όντως! Αν η πράξη επαναλήφθηκε τόσες φορές μπορούμε σίγουρα να μιλάμε για θύματα!
Όταν θα βλέπουμε κι εμείς να διαμελίζονται πτώματα μπροστά στα μάτια μας ίσως να μας κοπέί η ορεξούλα για επιλεκτικό χιούμορ.
Ρε συ δεν πεθαινεις απ το σεξ !! Καντε αφοβα !! Μονο αυτο μας σωζει πλεον !!