Αν σταματησει να κινειται , θα το καταλαβεις :P
Printable View
pote tha xhmerosei na koimhtho.kai oti me perimenei mia idia vareth mera
Αγαπητη Μπετ , πλακιτσα κανω !!!! ουτε κι εγω ξερω απο τι ειναι φτιαγμενο το μαυρο κουτι , πρεπει ναναι απο κραμα τιτανιου/ενισχυμενου χαλυβα , το αεροπλανο ειναι φτιαγμενο απο κραματα αλουμινιου/ μαγνησιου/λιθου/τιτανιου ομως , για λογους βαρους . Οντως ειναι ευκαμπτο , και η καταπονηση που υφισταται , ειναι επειδη στα 10 χλμ. υψος , διατηρει μεσα πιεση ιση με 2.3 χλμ , και διαστελλεται η ατρακτος εως 10 εκατοστα .( μεση ζωη αεροπλανου 30 ετη ).
Επειδη σαρεσουν αυτα , πως καταληγεις στα 3.765 κιλα ? ειναι γυρω στα 55 g ( 55g x 70 κιλα = 3740 κιλα ) . Αρα πως ξερεις οτι δεχεσαι ' μονο ' 55 g ?
Καταλαβαινω αυτα που γραφεις , μου αρεσουν ταεροπλανα , ξερω να πιλοταρω ( μικρα ) , και θεωρητικως τραυματιζεσαι θανασιμα αμα κτυπησεις με 40 χλμ /ωρα , σε σταθερο εμποδιο .
ωρες ωρες αναρωτιεμαι αν εμαθα περισσοτερα πραγματα απο αυτος που τεριαζα πολυ μαζι τους η απο αυτους που δε τεριαζα καθολου.
μεχρι στιγμης ειμαι 50/50.
Magk , αυτο που υπολογισα , ειναι η δυναμη προσκρουσης που θα δεχοταν ενας "ασυμπιεστος " ανθρωπος πεφτοντας με ταχυτητα 950 km/h σε ασυμπιεστο στοχο για μισο δευτερολεπτο και μετετρεψα αυτη την δυναμη σε κιλα , τοσο απλα. Την δυναμη προσκρουσης σε αεροπλανο δεν μπορω να την υπολογισω χωρις αλλα δεδομενα , υποθετω οτι μπορει να ειναι και παραπανω. :P
Μια κοινη παρανοηση ειναι πως αν το αεροπλανο δεν παθαινε τιποτα θα την γλυτωναν και οι επιβατες ,κατι που δεν ισχυει.
Μπετ , καταλαβα το σκεπτικο σου , πρωτοτυπο και απλο , βεβαια το μισο second ειναι αυθαιρετο . Κι εγω δεν νομιζω οτι μπορει να υπολογιστει επακριβως η ισχυς της προσκρουσης , διοτι , οπως ειπες , μερος της , την απορροφα η ατρακτος . Σωστη η παρανοηση , σε κατακορυφη προσκρουση ειναι τοσα τα g , που δεν ταντεχει το ανθρωπινο σωμα .
Tο μισο δευτερο δεν ειναι εντελως αυθαιρετο , η προσκρουση δεν διαρκει πολυ , αλλα ας μην το αναλυσουμε αλλο.
Σκεφτομαι πως εχει μια υπεροχη λιακαδα και εγω σε μια ωρα πρεπει να παω για δουλεια. . .
Κανονικα θα επρεπε να μας δινουν πληρωμενη αδεια για ηλιοθεραπεια.
Προσπαθεις να κοιμηθεις...και τσουφ! η μαλακια.........!
Συμπερασμα.. Οταν αδειαζει το κορμι γεμιζει το κεφαλι!
Γιατι κατω απο το καθισμα του αεροπλανου εχει σωσιβιο και οχι αλεξιπτωτο ?????
πολυ πιο ευκολα τρως μια πατσαβουρα στη μηχανη παρα στο αεροπλανο οτι κ να γινει μονο το κεφαλι προστατευεται (αν φορα κ κρανος)
Λέγεται οτι το αεροπλάνο το έριξε ο συγκυβερνήτης.. Αν είναι δυνατόν.. ( αν δεν τα ρίχνει η εταιρεία πανω του)
Ουπς ακυρο το απο πανω . Το διαβασα και εγω τωρα.
Μεχρι και αν ειναι Τζιχαντιστης ψαχνουν.. Δεν ξερω πραγματικα κριμα οι ψυχουλες που εφυγαν και ευτυχως απο οτι λεγεται ,καταλαβαν λιγα δευτερολεπτα πριν την συγκρουση τι συνεβαινε!
Ολα μπορει να παιζουν.. ψυχικη τρελα , ιδεολογια , αλλα παιζει να τα ριχνει και η εταιρεια πανω του.. Νεκροι ειναι οι πιλοτοι δεν θα μιλησουν.
@μνη και γω το σκεφτηκα οτι η εταιρεια μαλλον τα ριχνει στο συγκυβερνητη
Σκέφτομαι πως κανείς δεν είναι υποχρεωμένος για το οτιδήποτε.... Οφείλουμε να μην έχουμε πολλές απαιτήσεις και προσδοκίες. Πολύ αδιαφορία και ψεύτικο ενδιαφέρον....
Πως θα πεισω το φιλαρακι μου οτι δεν ειναι φυσιολογικο να μη θελει ακομα -περασαν δεκα χρονια-να κανει σχεση..? :(
...οσο μεγαλωνουμε γινονται ολο κ πιο δυσκολες οι σχεσεις.. γινομαστε εαυτουληδες κ πιο σκληροι με τους αλλους...
Εχω παρατηρησει οτι αυτοι που τα πανε καλυτερα με τις γυναικες , ειναι οι ιδιοι που τα πανε καλυτερα μονοι τους ............δεν εναι ειρωνεια ?
Θυμάμαι μεχρι πριν απο δυο χρονια οταν χωριζα απο τη σχεση μου πονουσε το στέρνο μου απο το πολυ κλάμα... Δεν μπορουσα να συνελθω... Τωρα.... Νιρβάνα! :p
Αισθανομαι οργισμενος και τα εχω με την ποταπη κοινωνια .... τελικα ειμαι ενα οργισμενο νιατο ... και μην ακουσω κανα σχολιο οτι ξεχασα να μεγαλωσω:P
Σκέφτομαι... Τι σημασία εχει το 99%, οσο μεγάλο ποσοστό κι αν ειναι, αν ανήκεις στο 1%... Bad Luck
exasa to logariasmo
Εννοώ τι σημασία εχει το ποσοστο 99%; Καμι ασφάλεια δεν σου παρέχει απο τη στιγμή που ανήκεις στο 1%
Σκεφτομαι πως θα ήθελα πολυ μια απο εκείνες τις όμορφες ξύλινες κατασκευές του μεσαίωνα με τη λεπίδα, που σου κόβουν ακαριαία το κεφαλι... :p :p
Αρρώστησα και δεν ξέρω πως να συνέλθω...είμαι λίγο καλύτερα από χθες αλλά και πάλι δεν αντέχω να νιώθω τόσο αδύναμη, με τρομάζει εκτός του ότι πρέπει να προσέχω πως κινούμαι γιατί ζαλίζομαι...κι η μαμά μου χρειάζεται βοήθεια και δεν ξέρω τι να κάνω, τι γκαντεμιά...κι επίσης δεν αντέχω να είμαι συνέχεια ξαπλωμένη...
Α και ξέχασα να πω και κάτι άλλο σημαντικό: είδα ένα πολύ έντονο όνειρο χθες με τον πρώην μου, ήμασταν λέει σ' ένα δωμάτιο όπου υπήρχαν κι άλλοι άντρες και για κάποιο λόγο ήταν επιθετικοί απέναντι μας κι εγώ φοβόμουν και για τους δυο μας κι ακόμα με επηρεάζει κι ας τελείωσε...τί να κάνω για όλα αυτά; Ίδρωσα στον ύπνο μου από το στριφογύρισμα όσο ονειρευόμουν, τόσο πολύ ζορίστηκα...
Δυστυχώς όταν ανήκεις σε αυτό το 1% των προβληματικών τα πράγματα είναι όντως δύσκολα... girl 1988
ειναι οι επιστημονεσ τωρα και ψαχνουν το πιο ακαριαιο πραγμα στον κοσμο λεει ο γερμανοσ
το πιο ακαριαιο ειναι το φωσ κανεισ μια το διακοπτη κι αναβει πηγαινει στον αμερικανο
του λεει πιο ειναι το πιο ακαριαιο του λεει ο αμερικανοσ η σκεψη ουτε καν προλαβαινεισ να
καταλαβεισ και μιλασ σκεφτεσαι κλπ και ερχονται ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΑΝΕ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ
ΑΚΑΡΙΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΧΕΣΙΜΟ
ΜΑ ΠΩΣ ΤΙ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ ΕΜΕΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΚΟΨΙΜΟ ΟΥΤΕ
ΤΟ ΦΩΣ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΑΝΑΨΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ!!!!!
Να δεχεσε κατι ως αληθεια μονο οταν στην λενε δικοι σου ανθρωποι και εχουν σκοπο να αλαξουν κατι, για τους υπολοιπους μην εισαι και τοσο σιγουρος οτι ειναι αληθεια, πριν καθε χαρακτηρισμο που κανουν οι αλλοι να σκεφτεσαι το γιατι το ειπαν και οχι οτι για να το ειπαν ετσι ειναι και μετα βρες αποδειξεις μεσα σου για να τον ακυρωσεις αν δεν μπορεσεις τοτε αποδεξου τον.
Καλα βρε κοριτσι μου , ολοι εδω μεσα , κατι εχουμε που μας βασανιζει , εσυ τι εχεις και θελεις να την ' κανεις ' ? αφου δεν υπαρχουν τετοια μηχανηματα πλεον , δεν το ξεχνας καλυτερα ? σκεψου και τους γονεις σου . Εισαι και πιτσιρικα , θα μπορουσα ναμουν μπαμπας σου . Υποφερω 10 χρονια απο καταθλιψη , αλλα ποτε δεν σκεφτηκα αυτη την λυση . Δεν ειναι καλη .
Ειναι μαγεια να πιστευεις στον εαυτο σου . Αν μπορεις να κανεις αυτο , μπορεις να κανεις τα παντα ............
Και αν γινεις φιλος με τον εαυτο σου , βρισκεις ενδιαφερον σε αυτον , δεν θα εισαι ποτε μονος .....
Αγγελος !