Ξαναδιάβασε τι μου έγραψε στις 2 τελευταίες γραμμές.
Αλλά επειδή εσύ θα είσαι όμορφη μάλλον και θα κάνεις κάτι μόνο με ωραίους,συμφωνείς μαζί του.
Printable View
και γιατι πρεπει ντε και καλα ΟΛΟΙ να σε καταλαβαινουν και ΟΛΟΙ να συμφωνουν μαζι σου ρε γουαι>?
ο καθενας εχει δικαιωμα στην αποψη του, οπως κι εσυ εχεις δικαιωμα να θελεις οτι γουσταρεις.
με το ζορι ΟΛΟΙ να συμφωνησουν?εσυ κανε αυτο που καταλαβαινεις.
σε τι σε εμποδιζουν οι διαφορετικες γνωμες να κανεις αυτο που γουσταρεις????
υπαρχει καμια ομορφη που τρεχει απο πισω σου και την σταματανε τα μελη του φορουμ?
Δεν είπα εγώ να συμφωνήσουν απαραίτητα,αλλά όχι και να με αποτρέπουν από αυτό που θέλω,και να μου προτείνουν μόνο όσες δεν μου αρέσουν!Θα είναι σαν καταναγκαστική εργασία να πάω με μια που δεν θα είναι ωραία σε εμφάνιση!!!!Θα είναι σαν να πνίγομαι,αλλά μερικοί δεν θέλετε να το καταλάβετε!!!!Και μάλλον δεν μπορείτε να σκεφτείτε ότι δεν θα μου αρέσει καθόλου,αλλά είστε σίγουροι ότι θα με κάνει ευτυχισμένο,ενώ άλλοι θα είναι με ωραίες!!!!!!!!!
Θα σου άρεσε εσένα να σου πουν να πας με κάποιον που δεν είναι ωραίος?
Είμαι σίγουρος πως στις φώτο που σου έδειξα,δεν σου φάνηκα καλός....
Γουάι θα σ πω ένα μυστικό όλοι μας έχουμε πάει με μη ωραίους αλλά μέχρι να μάθεις να μιλάς εγώ προσωπικά θα σ λέω μαλακές γιατί βαριέμαι να σε πάρω στα σοβαρά είδα και τους άλλους που σε πήραν στα σοβαρά τι καταλάβανε θα σ δώσω μια συμβουλή εδώ μέσα συζητάμε κι εσύ αν είσαι έξυπνος κάτι πρέπει να μαθαίνεις κι αν δε μαθαίνεις είσαι χαζός δεν ξέρω τι σχολή είσαι αλλά αν δεν μαθαίνεις από εδώ κλαφτά όλα ούτε για δουλειά κάνεις άμα δε μαθαίνεις
Ωραία να σου κάνω μία ερώτηση; Τι κάνεις εσύ σαν γουάι για να δημιουργήσεις μία σχέση με μία κοπέλα που σου αρέσει; Τι έχεις κάνει μέχρι σήμερα; Μην μου πεις ότι πηγαίνεις γυμναστήριο, γιατί θα σε ρωτήσω μετά, με ποιο τρόπο σου εγγυάται το γυμναστήριο και το όμορφο σώμα ότι θα πας με μία όμορφη; Ποιος σου είπε εσένα πως αν κάνεις ένα τέλειο σώμα θα αποκτήσεις την όμορφη γυναίκα που θες;
Έτσι να ήμουν.....
http://www.prosfores.gr.vc/wp-conten...aca8_thumb.jpg
Και εκεί που κοιταγα ενα βιντεακι στο youtube, αρχισαν να με τρωνε τα @@. Και εκει που με ετρωγαν τα @@ και χρατσου χρουτσα χρατσα χρουτσα, ανακαλυψα οτι ο γουαϊ με βριζει.
και συνεχισα να ξυνω τα @@
Σταααααα 'χιδια μας ρε φιλε!!!!!
Αν θες να πας να κανεις σεξ με μια ομορφη σταματα να τρολλαρεις, ΒΓΕΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ, βρες μια γκομενα και καντε σεξ!!!
Εμας γιατι μας τα ζαλιζεις τοσο?? Τι σου κάναμε και πρεπει να διαβαζουμε συνεχως τα ιδια και τα ιδια??
αισθανεσαι θυμωμενος? στεναχωρημενος? οταν καποιοι διαφωνουν μαζι σου?
Tι λες ρε αυτό το σώμα για να το φτιάξεις θέλεις υπό την προυπόθεση να γνωρίζεις τα μυστικά του γυμναστηρίου και της διατροφής, τέσσερα χρόνια καθημερινού γυμναστηρίου και αυστηρότατης διατροφής που θα γράφεις τα πάντα από το πρωί που θα ξυπνάς μέχρι το βράδυ που θα κοιμάσαι. Θα πρέπει να μετράς το λίπος σου κάθε εβδομάδα και να φροντίζεις να καις κάθε εβδομάδα 1 κιλό καθαρού λίπους μέχρι να φτάσεις στο 7% λίπος. Καταλαβαίνεις τι ζητάς; Εγώ για να το κάνω το σώμα μου έτσι, μου πήρε 7 χρόνια γιατί κάνεις λάθη τα οποία σε πηγαίνουν πίσω και μέσα από τα λάθη σου μαθαίνεις τον οργανισμό σου και το πως ανταποκρίνεται...