ε όχι και τσατ πάρτυ! αμα είναι να κάνουμε πάρτυ να κανουμε ΠΑΡΤΥ!!!!! :)
Printable View
ε όχι και τσατ πάρτυ! αμα είναι να κάνουμε πάρτυ να κανουμε ΠΑΡΤΥ!!!!! :)
Ε,ναι..Τι τσατ πάρτυ; Με emoticons θα τη βγαλεις για κέρασμα; Πάρτυ κανονικό με προσκλητήριο και τα όλα του!
"Το alalumaki και η δεκάδα των 70
σας καλούν στο πάρτυ που θα κάνουν
για τον εορτασμό των αρραβώνων τους!
Η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά!"
Κι επειδή σε κόβω για άστατη γυναίκα,υποψιάζομαι ότι ο αρραβώνας αυτός δε θα κρατήσει και πολύ,
οπότε ήδη με βλέπω να μου πέφτει το επόμενο προσκλητήριο απ'τα χέρια...
("όχι!δε γίνεται!δεν είναι δυνατόν!" λέει το 95 με μαύρο δάκρυ...)
"Το alalumaki και το 65
σας καλούν σους γάμους τους!"
Και εδώ πια "ους ο Θεός συνέζευξε,λιχουδιά μη χωριζέτω"
Και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα!... :)
χα, χα, χα, πλάκα έχετε!!!!!!!!!
Λοιπόν αφού δεν θέλετε τσατ πάρτι..... μόλις δω το 6 δηλαδή 69,9 σας υπόσχομαι κανονικό πάρτι σε παραλία.... με όλα τα σχετικά.....
Εσείς οι βόρειοι όμως πως θα έρθετε????????
εμεις οι βορειοι θα ερθουμε......χαλλλλλλλλλλλλλ λλλλλλλλλλλλλλλλλλαρααααα !
βρε αλαλούμ αλαλούμ!!!! μόλις σφίξουν τα κρύα θα τρέχουμε στις παραλίες;! πάπλωμα πάρτυ στην παραλία με φωτιά κτλ κτλ! νομίζω... λουφάρεις!!! :) τάξε μας και κάτι εναλλακτικό!!! χεχεχεχεχεχε
δηλαδή εσύ ελπίζεις ότι θα δω το 6 μέσα στο χειμώνα, χα, χα, χα, βρε αν το δω μέσα στο χειμώνα θα σας πάω στα χιόνια για παιδάκια!!!!!!!!!!!!
αλαλούμ φυσικά και θα τα δεις μες το χειμώνα αν πας έτσι οπως πας! ετοίμασε φόρεμα για ρεβεγιόν. και το σούπερ μπας για ν'ανέβουμε στο χιονοδρομικό!!! χεχεχε
Α, θέλετε και σκι............ πολυέξοδους σας κόβω, μάλλον δεν θα προβώ σε ανακοινώσεις όταν και άμα πιάσω το 6......
αν φτάσω κι εγώ το 6 χεχεχεχε +- 3κιλά δεσμεύομαι για τα μισά έξοδα χεχεχε
τότε είμαι μέσα για VERY BIG PARTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
geia sas koukles.alalumaki pos eisai blepo opou nane me ftaneis.pos eftases ta 82 kale perneis akoma reductil?telika allo me piraze emena k oxi ta farmaka lol.ego exo paraminei sta 77 alla esto den pira osa exasa
ναι τα παίρνω, τα είχα σταματήσει όμως για ένα μήνα, τι σε πείραζε τελικά ?
το αγχος οπως κ ειπα.αλλα περνω καπια φαρμακα για το αγχος κ ειμαι οκ τωρα.εστω 2 μηνες π εκοψα τα φαρμακα δεν πηρα κιλο λολ
giati den bgazei to ticker mou?
http://www.tickerfactory.com/weight-loss/wLlKnoF/
http://www.tickerfactory.com/weight-loss/wLlKnoF/
το βάζεις από img εως img ?
ναι αλλα τιποτα
Ζυγίστηκα χτες 03/08/08: 95,6!!!!!!!!
να διαβαζουμε και λιγο, δεν κανουμε copy paste οτι βρουμε.
αφου το γραφει ξεκαραθαρα στο site:
"bbCode: (Message Boards code, FertilityFriend.com's boards, phpBB based boards, Invision Power Board, vBulletin...)"
αυτο θα αντιγραψεις και οχι το λινκ για να κανεις update το βαρος σου...
μπραβο smith :) τα πας μια χαρα...Quote:
Originally posted by smith
Ζυγίστηκα χτες 03/08/08: 95,6!!!!!!!!
μπραβο σμιθ..αντε και εις κατωτερα..μακια..
Μπράβο Σμιθ.......και εις κατώτερα.... αντε να μαζευτούμε πολλοί για το πάρτι....
Θα αρχίσω και εγώ εδώ μαζί σας. Χαίρομαι που έχω και άλλους να ακολουθούν την πρόοδος μου και εγώ την δίκη σας. Καλή μας δύναμη.
Συγχαρητήρια κι από μένα!!!!!
ΚΑΙ ΕΙΣ ΚΑΤΩΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Μου αρέσουν οι καθοδικές πορείες..... μπράβο σας, εγώ 3 μέρες τρώω λίγο ωσάν γουρουνάκι, μικρό όμως, και πήρα μισό κιλό, τέλος όμως προσέχουμε τώρα για να δούμε το 7αράκι μας......
smith μπραβο κοτιτσαρα μου για την απωλεια keep going και σε ολους σας φυσιka αξιζουν συγχαρητηρια,εγω να δω ποτε θα μπω στην ευχαριστη θεση να σας ανακοινωσω κατι αναλογο σχετικα με την απωλεια των ρημαδοκιλων,smith it's ok δεν πειραζει μιλω σχετικα μ'αυτο που μου εσtειλες στο u2u.kisses to all of you..
Μισό κιλό απώλεια κι αυτήν την εβδομάδα. :)
Από 92,3 ..... 91,8
Μπράβο pk ..... ο Αύγουστος δεν σε επηρεάζει καθόλου !!!
Καλα μου παιδακια τι κανετε??
Ζυγιστηκα κι εγω σημερα και ειμαι 300 γραμμαρια κατω απο προχθες..
Δηλαδη 84.200!!
Αχ alalumaki σε νιωθω πολυ!Περιμενω πως και πως κα δω το 7ρακι και περιμενω να το δω μεχρι τελος του μηνα-αρχες Σεπτεμβριου!
Μπραβο σε οσους εχουν καθοδικη πορεια,γιατι δεν ειναι καθολου ευκολο τωρα το καλοκαιρι!
Σε οσους κανουν παρασπονδιουλες,δεν πειραζει..Θα χουμε εναν ολοκληρο χειμωνα για διαιτα-εγω σιγουρα παντως ναι..!
Φιλια σε ολους και καλη δυναμη!!!
Ασχετο,αλλα ποσο χαιρομαι που βλεπω το τικερακι μου να κατεβαινει!Βλεπω τη συνολικη απωλεια..
Τρεξε καλο μου καρπουζακι!!!
RUN, FORREST ,RUN! :P
Παιδιά, όλα θα πάνε καλά, είτε είναι καλοκαίρι / φθινόπωρο / άνοιξη / χειμώνας!!!
Επιμονή και υπομονή να υπάρχει κι όλα γίνονται! :)
'Ασχετο..υπάρχει μια υπέροχη κινέζικη ταινία με τον τίτλο αυτό:
"καλοκαίρι,φθινόπωρο,άνοιξ� �,χειμώνας"...Την έχετε δει;
Δεν την είδα, ουτε την ξερω!Quote:
Originally posted by NADINE
'Ασχετο..υπάρχει μια υπέροχη κινέζικη ταινία με τον τίτλο αυτό:
"καλοκαίρι,φθινόπωρο,άνοιξ� �,χειμώνας"...Την έχετε δει;
-->ΑΝΟΙΞΗ,ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,ΦΘΙΝΟΠΩΡ� �,ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΗ
Τις μπέρδεψα τις εποχές,τον σκότωσα τον τίτλο...έχω και κάποια ηλικία...Πάντως η ταινία λέει! :)
Αποτελέσματα σημερινού ζυγίσματος: -0,7 κιλά.
Η απώλεια συνεχίζεται και από τα 91,8 την προηγούμενη Τρίτη, κατέβηκα στα 91,1. :)
Σας ευχαριστώ για τα μηνύματά σας!
Στις διακοπές ξεφυγα τελείως. Δεν υπήρχε κανένα πρόγραμμα. Έφαγα γουρούνια, χταπόδια, καλαμάρια, κιλά πατάτες τηγανητές, τζατζίκια, κροκέτες, κεφτέδες, γαλακτομπούρεκα, σου, κεϊκ, πάστες, ήπια αμέτρητα λίτρα μπύρας και ούζου το έριξα έξω βρε παιδί μου...! Καμία ενοχή βέβαια γιατί τα απολάμβανα με καλή παρέα και με ανεβασμένη διάθεση. Απο την προηγούμενη εβδομάδα που έπιασα ξανά δουλειά προσπαθώ να ξαναμπώ στο πρόγραμμά μου. Δεν έχω ξαναβρεί εντελώς το ρυθμό μου αλλά είμαι σε καλό δρόμο. Τελευταία φορά που είχα ζυγιστεί ήταν πριν τις διακοπές και είχα πει να ξαναζυγιστώ τέλος Αυγούστου. Μετά τις διακοπές είπα να το αφήσω για Σεπτέμβριο γιατί φοβόμουν τι θα έδειχνε η ζυγαριά μετά απο τέτοιο φαγοπότι. Δεν κρατήθηκα όμως, και ζυγίστηκα χτες. Κί έδειξε η ζυγαριά 95 παρα κάτι! δηλαδή 600 και κάτι γραμμάρια λιγότερα απο πριν τις διακοπές! Τι μεγάλη χαρά!
PO PO AUTO POU KANO TORA EINAI MEGALO VIMA GIA MENA POTE DE LEO EUKOLA TA KILA MOU ALLA I ARXI EINAI TO IMISI TOU PANTOS ANTE KSEKINAME
SIMERA 83
A KAI KATI ALLO VRE PAIDIA POS VAZOUME TO TICKER??EIMAI ASXETI KAI DE KSERO
πας σε ένα site με tickers πχ. ticker factory ακολουθείς τα βήματα που σου έχει φτιάχνεις το λογαριασμό σου με το επιθυμητό τίκερ και σου βγάζει έναν κωδικό. κάνεις copy σε αυτόν που είναι bbcode και paste στην υπογραφή σου στην επεξεργασία προφίλ. να θυμάσαι όμως ποιο πιν έχει δώσει γιατί για να το ενημερώνεις μετά θα πρέπει να κάνεις login.
κι εγώ άσχετη είμαι αλλά με 2-3 προσπάθειες τα κατάφερα.
Καλή αρχή καραμελίτσα! Τράβα κουπί να φτάσεις εκεί που θέλεις!
KALA SMITH MOU AMA KATAFERO OLO AUTO TOTE MALLON THA KOPSO KAI TI VOULIMIA!!!!XAXAXAXAXA
SE EUXARISTO POLI THA PROSPATHISO AN EINAI!!!!!!!!!!!!!
VASIKA PROSPATHISA GIA NA DO KAI TI EFTIAKSA!!!!!!!!