αποφασιστικότητα...... τη σκότωσα προηγουμένως την καημένη τη λεξούλα και δε μπορώ να την βλέπω έτσι!!!!!!!
Printable View
αποφασιστικότητα...... τη σκότωσα προηγουμένως την καημένη τη λεξούλα και δε μπορώ να την βλέπω έτσι!!!!!!!
αννα.. κεφαλαίωση:
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟ ΣΟΥ ΚΟΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ.
πληροφορίες εντός. Θα ανοίξω νέο τοπικ μου φαίνεται για να μην το ρημαξουμε το θεμα:)
ποιος ειναι λακωνικος τωρα?? μουαχαχαχαχα!!
*σατανικό βέλασμα*
πένυ: χάθηκες..
άννα: μεσα!
σοφι: μπράβο!
ντεπι: καλωσόρισες!
γλυκούλα:εξαφανίστηκες..
barb: κανονίσου
κ
nadine: ε όχι σε όλα δίαιτα... είπαμε...
αυτό μύνημα αφιερωμένο στους λακωνικούς εαυτούς μας... χεχε
φιλάκια!!!
Τώρα μάλιστα!Αυτά είναι!Εύγε τέκνον Ευγενία μου!ʼριστα και με τόνο!Quote:
Originally posted by eugenia_
κ
φιλάκια!!!
Να τα βλέπουν κι οι συμμαθήτριες σου αυτά και να παραδειγματίζονται!
(Βέβαια,σ'εμένα από εκδίκηση φλυάρισες λιγάκι,αλλά το αντιπαρέρχομαι)
Και τώρα χαιρετώ με πολλά φιλάκια σε όλες σας κι ευχαριστίες στο Σοφάκι μου για το τραγούδι γιατί...
Black Jack και κάηκα!(να ήξερα κι από χαρτορολογία η άσχετη!)
Καλησπερα κοριτσακια.. ολες καλα?????πλησιαζει η πεμπτη.... κ το αγχος της ζυγαριας καραδοκει....τι λετε να δειξει?
καλά αποτελέσματα ελλάκι μου !!! και μην αγχώνεσαι !!! ότι και να δείξει.. απτόητη εσύ..
καλημερα και απο εμενα ...στοπ
τελεια ευγενιτσα που μπορεις σ./κ εκλογων!!! στοπ σε περιμενουμε με ανυπομονησια στοπ
αννουλα καλυτερα σαββατο, εγω μενω ν.ιωνια αρα καπου ν.ιωνια - ηρακλειο που εχει και ηλεκτρικο και βολευει και σοφια στοπ.
παρουσιες, παρουσιες ποιες μπορουν να ρθουν στοπ.
ντεπυ καλως ηρθες στοπ
ααααααααααα, δεν γινεται δουλεια ετσι βρε ναντινακι μου δοκιμασα την λεξικοδιαιτα και δεν μου βγαινει. ξεκιναω λοιπον ........
ευγενιτσα απαιτητικη και η σημερινη ημερα η πιο νορμαλ??? κρατα δυναμεις κακομοιρα μου για την αυριανη επετειο γιατι καλο το 69 ;) αλλα το 70 ειναι πιο πονηρουλικο, χι,χι!
ναντινακι αχ, αχ, αυτα τα παραμυθια που μας γαλουχισαν , μας μεγαλωσαν , μας αναπτυξανε την φαντασια....για ολα αυτα φταινε, τι κριμα τα παραμυθια τελικα να ειναι .... παραμυθια :P ασε γιατι μη νομιζεις κι εγω κολλημενη ημουν μεχρι που αποφασησα να .... αλλαξω παραμυθι και να βρω την υγεια μου! εαν εχεις ενα ζευγαρι παππουτσια και χαλασει, το κολλας το ξανακολλας το ματαξανακολλας, παντα χαλασμενα θα ειναι .... μηπως ειναι καιρος για καινουργια??? τα παλια ειναι αλλιως αλλα και τα νεα ειναι ωραια :))))) ε??? μη ρθω πανω και σε μαλωσω! φιλια
βασσια ναι , ναι θα το θελα, (να σου πω για την μικρη που βηχει βοτανο βηχειο - κοβει το ...βηχα στο βηχα)
Μπαρμουνακι γλυκο γιατι να κοιτας συνεχεια απο την κλειδαροτρυπα?? μηπως να σου βγαλουμε ενα σετ κλειδια δικο σου καταδικο σου να μας ερχεσαι πιο συχνα??? Συμφωνω με αννουλα ΔΕΚΤΕΣ στην συναντηση γκεστ και ηδονοβλεψιες!
σοφακι εγω το να μαθω να με αγαπω το δουλευω χρονια..... ετυχαν και διαφορα , θα τα πουμε ολες μαζι απο κοντα συντομα, καποια πραγματα δεν γραφονται ... ομως ειμαι σε καλο καλο δρομο και ω, ναι τα κοριτσια εδω ΟΛΕΣ ΟΛΕΣ ΟΛΕΣ , κι εμενα με εχουνε /με εχετε δηλαδη βοηθησει πολυ και σε πολλααααα μην ξαναρχισω τις ευχαριστιες γιατι ....... ουτε 3000 ποστ δεν θα μου φτασουν. να σε ρωτησω στο joe wider στην αγ. παρασκευη πας??? το εβλεπα περσι που πηγαινα αγ. παρασκευη στο δημο για μαθηματα "Ιστορια της Τεχνης" με τον Π. Τζαβαλο. φανταστικος ανθρωπος και γνωστης του αντικειμενου. εαν σε ενδιαφερει , γιατι κατα πως ειδα εισαι κι εσυ του καλλιτεχνικου, κοιταξε το , επισης εχει και αλλα προγραμματα - ενας φιλος περσι πηγαινε γλυπτικη στον δημο , και ηταν πολυ ευχαριστημενος - τα χρηματα ειναι λογικα και τα τμηματα πολυ καλα. Το γραφω οχι μονο για την σοφια αλλα και για οποιον αλλον ενδοαφερεται, α και σοφακι οχι θεατρικο εκανα θεατρικο παιχνιδι , ειναι διαφορετικο - εχει θεατρικο μεσα του αλλα δεν κανουμε παραστασεις - αποτερω στοχο εχω "ελπιζω" την παντομιμα .... ιδωμεν.
Δεν μπορω να μην ομολογισω οτι μου λειπουν οι παρουσιες της πεννουλας και της γλυκουλας.... η πεννυ μας διακιολογειτε λογω υποχρ και δουλειας μας το πε η κοπελα αλλωστε (μας το πες αλλα μας λειπεις...) εσυ γλυκουλα που εξαφανιστηκες??? θα ρθεις στην συναντηση??
σας φιλω ολες μαζι και ελπιζω συντομα και μια μια ξεχωριστα απο κοντα!!! φιλουρες
ellii ξεχατηκα κοριτσακι μου σορρυ.... οτι και να δειξει η ζυγαρια εμεις συναχιζουμε απτοητες, τα λεω σε εσενα για να τα διαβαζω κι εγω! ο επιμενων ΝΙΚΑΑΑΑ !
ellii οχι συναχιζουμε αλιμονο και το συναχι καραδοκει ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!! μακια
Βαζουμε το τετάκι στον αυτόματο και τα λέει όλα! Αυτό είναι!
Η Νέα Ιωνία μου ακούγεται μια χαρούλα, κούκλα μου.. Συχνάζω στα φλόκα εκεί λόγω της αγάπης που ήρθε απο μακριά (βολεύει το αμορε που ερχεται απο τερμα βορεια του λεκανοπεδιου)..
ʼρα λέμε για το άλλο Σάββατο, στην Νέα Ιωνία. Απογευματάκι? Μεσημεράκι? Τι βολεύει? Προϋπόθεση να μη μας τα χαλάσει ο ΗΣΑΠ με τα έργα του.. Αν κ θα βρούμε λύση! :)
Δύναμη σε όλες. το Ζεν αρνι σας χαιρετά και επιτίθεται με τη δυναμη του νου σε κάθε δεικτη ζυγαριας!
http://www.ninjasheep.com/eweko/ewekosml.jpg
Ε λοιπόν.. ότι και να πω είναι λίγο!! Έχω διαβάσει τα ΑΠΑΝΤΑ που έχετε γράψει.. και θεωρώ πως σαν "γκουρού" δεν υπόκειμαι στους περιορισμούς του Ναντινοδεσμοφύλακα του φόρουμ! Θα προσπαθήσω να είμαι λακωνική όμως για να συνεχίσουν να μπορούν να μας παρακολουθούν και οι έκτακτοι επισκέπτες μας.
Δεν μπορώ να μην σχολιάσω αυτό!
Α ρε ʼννα! Δεν παλεύεσαι κοριτσάκι μου!! Θυμίζω πως οφείλεις να απαθανατίσεις τα πάντα!!Quote:
Originally posted by esceden
Έκτακτη ανακοίνωση:
Στην πρώτη συνάντηση δεκτές και ηδονοβλεψίες. Στην δεύτερη θα σας περάσω από υπέρηχο να τσεκάρω ποιες ειναι οντως πολυκυστικες, και ποιες μας επισκέπτονται για το δωρεάν γελιο! :)
Τετάκι καλώς μας ήρθες και πάλι! Βρε θηρίο.. ΠΩΣ έγραψες τόσα πράγματα σε μια μέρα!! Χαίρομαι που αποφάσισες να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου.. εμείς όλοι εδώ είμαστε για όλα! Μακάρι αυτός ο χειμώνας να σου δώσει ότι επιθυμείς!
Αλεξία καλωσόρισες και καλά κουράγια στην προσπάθεια!! Για ό,τι σε απασχολεί μην διστάσεις να ρωτήσεις.. μπορεί ο γκουρού να περνάει φάση.. αλλά το τόπικ έχει ικανότατες υπο-γκουρού που σπεύδουν! Πες μας για σένα και για όσα αντιμετώπισες ή ακόμη αντιμετωπίζεις!
Κοριτσάκια μου γλυκά σας φιλώ μία μία και σας διαβάζω κανονικότατα κάθε που ξεμοναχιάζω υπολογιστή αλλά το ότι δεν γράφω καθημερινά πια έχει να κάνει με φόρτο δουλειάς και μόνο!
Ντέπυ, σοφάκι, ευγενούλι, έλλη, μπαρμπουνάκι, Βάσια και το καλό που μου θέλω μη ξεχνάω καμία σας.. πολλά πολλά φιλιά και θα τα ξαναπούμε σύντομα! Το πιο μεγάλο και σφουρηχτό φιλί στο Ναταλάκι μου με την ελπίδα να μη μου βγάλει κίτρινη κάρτα για το (άλλη μια φορά) γιγαντοπόστ!! Ε;; Τέλειο και υπέροχο Ναταλίνι μου;;
Quote:
κ
φιλάκια!!!
Α ρε κρυφό μαμούνι! Καλή είσαι και του λόγου σου.. γελούσα σαν χαζή κανά δεκάλεπτο με το τηλεγράφημα! :D
Μετά από μια φορουμότσαρκα στα πέριξ.. θυμήθηκα πως κάτι ξέχασα!! Τέτα μου αύριο το βράδι θα έχεις u2u! Καλό βράδι τσούπρες! :)
ουδεν σχόλιον επι τούτου... απλά επισυνάπτω φωτο μου .. προς αποφυγη παρεξηγήσεων και προς επεκταση του χρονου γέλωτος..( άκου εκεί δεκάλεπτο... μόνο??)Quote:
Originally posted by pennyV
Quote:
κ
φιλάκια!!!
Α ρε κρυφό μαμούνι! Καλή είσαι και του λόγου σου.. γελούσα σαν χαζή κανά δεκάλεπτο με το τηλεγράφημα! :D
καλημέρες ... σήμερα θα είμαι κι εγώ πιο λακωνική από ποτέ!!! έπηξα κι εγώ...... μπουχούυυυυυ.......
χαίρομαι που η ν. ιωνία κατοχυρώθηκε όπως δείχνουν τα πράγματα..... καλά... θα γίνει χαμός!!! μπουχαχαχαχα!!!
να σου και η γκουρού μας!!!! εμφανίστηκε....... καλή δύναμη κοριτσάκι μου!!!!! σε νίωθω!
ευγενία..... ακριβώς έτσι σε φαντάζομαι..... άλλα σε λίγο πιο χαριτωμένη version!!!!
τετάκι πηγαίνω στα weider του κέντρου..... η αγία παρασκεύη μου πέφτει λίγο μακριά είναι η αλήθεια...... αν και όσα μου λες μου ακούγονται εξαιρετικά ενδιαφέροντα!
το βασικότερο νέο που έχω να σας πω είναι ότι βρήκα ένα πολύ καλό θεατρικό εργαστήρι στο θησείο που μου φαίνεται πολύ ψαγμένο και θα ήθελα να το προσπαθήσω. είναι γεγονός ότι μόνο τώρα που είμαι ελεύθερη κι ωραία (ψωνάραααααα...... πλάκα κάνω καλέεεεε......) έχω την πολυτέλεια να ασχοληθώ με τέτοια πράγματα..... το θέμα είναι όμως οτι το πρόγραμμα απαιτεί 4 ώρες 4 φορές τη βδομάδα και αυτό με προβληματίζει λίγο..... το βρίσκω κάπως δεσμευτικό.... θα δούμε όμως...... θα σας ενημερώσω για την τελική απόφαση σύντομα!
προς το παρόν....... antiossssssss!!!!!!
είπα να βάλω κάτι ελληνικό σήμερα όχι όμως και τυχαίο..... αυτό το παλληκάρι αν το γνώριζα και μου έδινε και λίγη σημασία..... θα το παντρευόμουνα!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=Tikkdv1UcOQ
καλησπερα κοριτσακια.. σημερα δεν ξερω με εχει πιασει καταθλιψη... ειναι το γεγονος οτι ψαχνω για δουλεια εδω κ ενα μηνα κ τπτ.... ειναι που αυριο ειναι η μερα της ζυγαριας κ τη φοβαμαι.. δεν ξερω.. θα μου περασει.... παντως οσο αφορα την ευρεση εργασιας.. τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα.. κοριτσακια εχετε κανεναν υποψη πειραια κ γυρω περιοχες που να ψαχνει για υπαλληλο?
ellii kai penny σας στελνω u2u, ειμαι λιγο στο τρεξιμο ολες τις υπολοιπες σας φιλω πολυ, να εχετε ενα υπεροχο απογευμα! φιλουρες
ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ έγραφα μισή ώρα και τα εξαφάνισε ΟΛΑ! Συγχωρήστε μου λοιπόν το ποστ αλά Ευγενία!
Έλλη: κουράγιο και υπομονή! ΔΕΝ φοβόμαστε ζυγαριά..αλλιώς ζυγαριά εκδικείται εμάς!
Τέτα: ευχαριστώ για υ2υ.. έχεις ένα και εσύ!
Ευγενία: Το καινούριο σου όνομα είναι "τρελλό ακάρεο" Χρόνος γέλωτος ανήλθε στα 17 λεπτά και 24 δεύτερα!
Σοφάκι: Εγώ κουμπάρα!
Ζεν αρνί: Ωραία χωρίστρα! Το τηλέφωνο του κομμωτή σου παρακαλώ!
Σας φιλώ γλυκά και εύχομαι υπομονή και δύναμη! Αναφορά ζυγίσματος την Παρασκευή για μένα.. άντε να δούμε το 78 κι ας είναι 78,9!
και ναιιιιιιιιιι το πρωτο ζυγισμα τεθηκε με επιτυχια...... η ζυγαρια εδειξε.. τρια κιλα μειον..........δεν φανταζεστε ποσο χαρουμενη ειμαι........!!!!!!! εχω φυγει ηδη να ενημερωσω το τικερακι... 2 κιλα σε 3 εβδομαδες δεν ειναι καλα?
κ διορθωνω γτ εκνευριστηκα.... 3 κιλα σε δυο εβδομαδες δεν ειναι καλα??
ελλη ειναι τελεια η απωλεια σου, μπραβο σου και εις κατωτερα,
κοριτσια καλημερα και απο μενα,
σοφη κανε το χομπι σου τωρα που εισαι ελευθερη και ωραια γιατι μετα ξεχνατο, μακαρι να μπορουσα να αφιερωσω και εγω τοσο χρονο σε ενα χομπι μου που κυριως ξαλαφρωνει την ψυχη,
ευγενια λιγο τρομακτικη μου φαινεσαι, ελπιζω αν χασεις κανενα κιλο να γλυκινεις λιγακι,........
ζεν αρνακι η ζυγαρια θα ειναι με το μερος μας αυτη την βδομαδα
φιλια
κοριτσια καλημερα και απο μενα ελπιζω να ειστε ολες καλα και αυτες που γνωριζω απο παλια και οι καινουργιες..
καλημερα Porky_ δεν θυμαμαι να εχουμε ξαναμιλησει στο παρελθον! καλως μας βρηκες!
Κοριτσακια μου ολες εσεις καλα??? δεν βλεπω την ωρα να συναντησω καποιες απο εσας και βορεια ελλαδα και επι αθηναϊκου εδαφους. αννουλα για την ωρα ακριβωςνα το κανονισουμε αρχες εβδομαδας??? θα δουλευω τελικα το σαβ, απλα δεν ξερω τι ωρα ακριβως και ειναι αμαρτια να ειστε διπλα κι εγω να μην μπορεσω. θα συντονιστουμε!!! α, φερε και την βενταλια προβλεπετε η συντηση να ειναι hot και να χτυπησουμε υψηλες θερμοκρασιες!
ευγενιτσα... χα, χα, χα η φωτο ειναι απο τις καλοκαιρινες σου διακοπες??? χα, χα, χα
βασια η μικρη σου καλυτερα??
πεννουλα τα λεμε απο κονταααααα!
ελλη σου στειλα u2u!
Σας φιλω φευγωωωωωω, θα μαθω τα νεα σας (λακωνικα, πατρινα, βορειοελλαδιτικα και λοιπων ελληνικων προορισμων απο Δευτερα!!!) φιλια και να προσεχετε τους .... πειρασμους!!! (αχ, αχ, γινεται θεσ/νικη χωρις τσουρεκι??θα δυνοπαθησω το ξερω) θα σας επιστρεψω δευτερα με λιγο αερα βορειοελλαδιτικο, αχ, αχ! φιλιαααα
καλησπέρα σε όλες τις πανέμορφες υπάρξεις!!!!! με το πήξιμο, το πνίξιμο και το χάος που επικρατεί στο γραφείο σήμερα δεν έχω προλάβει ούτε καν να φτιάξω καφέ!!!! μπήκα μόνο για ένα γρήγορο γειά και για να δηλώσω την παρουσία μου!!!! ελπίζω να είσαστε όλες καλά..... έλλι!! τα 3 κιλά δεν είναι απλώς καλά.... είναι παραπάνω απο ιδανικά θα έλεγα εγώ!!! συνέχισε έτσι!!! φιλούρες σε όλες ανεξαιρέτως..... θα έχετε μεγαλύτερο ποστάκι μου σύντομα....... (αν ανησυχήσατε δλδ.....)
α! πέννυ.... μου έλυσες το βασικότατο πρόβλημα της κουμπαριάς.... ευχαριστώ και δέχομαι! τώρα μένει να καταφέρουμε τον γαμπρό!!!! (λεπτομέρειες........)
Παιδες! το ζορι της σοφης τραβαω κ εγω! πηζω!
ζεν βελασμα, βαθια ανασα και μυθιστορηματικο ποστ το βραδυ! φιλια στις cysters!
πηρα το κλειδι μου και μπηκα κι εγω....
τα διαβασα ολα απο την προηγουμενη φορα που ειχα μπει και πρεπει να παραδεχτω οτι ειστε ελαφρως λακωνικοτερες.
κοριτσακια της αθηνας, ευχαριστω γαι την προσκληση αλλα ειμαι κι εγω βορειοελλαδιτισσα. ειμαι προσκολλημενη στην αλλη συναντοπαρεα (πεννυ-ναταλια-βασια) και επισης ανηκω και στη ρεντοκτουλοαμαδα και ειμαι απο τις λιγες ενεργες- που πινουν το χαπι δηλ- γιατι οι περισσοτερες το εχουν σταματησει ενω καποιες αλλες της δικης σας ομαδας το παιρνουν και δεν μας το λενε ανοιχτα. οποτε μεταγραφη δεν παιζει. φιλακια
πεταξες την χολη σου, σατανικο μπαρμπουνι!
τι εχεις να μας προσαψεις? μιλα!!
για το Θεό, Βίρνα!! (ουπς.. αυτο ειναι απο αλλο σηριαλ!)
ε, οχι και χολη βρε. ουτε που πηγε το μυαλουδακι μου σε κακια. σιγα το πραγμα, οποιος θελει παιρνει χαπια, θα τον μαλωσουμε κιολας? τι ειμαστε εμεις? προσωπικοι μπραβοι σαν καποιες αλλες?
Γεια σαs cyster και μη,η αληθεια ειναι οτι δεν εχω διαβασει ολα τα προηγουμενα ποστακια,σημερα υστερα απο μια κουραστικη μερα ειχα την αναγκη να μπω να σαs γραψω,δεν ειμαι στα καλα μου κοριτσια,δεν ειμαι καλα με εμενα,και επειδη τελικα ολα απο εκει ξεκινανε και εκει τελιωνουν,τον τελευταιο καιρο δουλευω με τον ευατο μου,πανω σε μενα,μονο με αληθειεs οσο επωδυνεs και αν ειναι,μονο ετσι θα μπορεσω να καλυτερευσω εμενα,τα λαθη,τιs καταστασειs και μονο ετσι θα βαλω τα θεμελια για ενα αυριο,οπωs το επιθυμω,οπωs κανει εμενα καλα,ευτυχισμενη,και γεματη-πληρηs! Yστερα απο ενα focus,σε μενα διαπιστωσα οτι τα κιλα ηταν-ειναι η αφορμη για αυτα που νιωθω,μεσα μαs ειναι το προβλημα,τουλαχιστον σε μενα!Εχω κλειδωμενεs πορτεs ακομα στο μυαλο μου,το θεμα ειναι εχω το κλειδι και δεν τιs ανοιγω?`η δεν εχω το κλειδι!Το κλεδι ειναι συναισθημα?Ειναι καποιοs ανθρωποs,ειναι καποιο αποθημενο?Δεν ξερω ειμαι μπερδεμενη.Να που τελικα τα κιλα φευγουν,να που το σωμα μου αλλαζει,ομωs το μυαλο μου κολλημενο στα ιδια,μου πηρε τοσα χρονια να καταλαβω οτι τελικα το παχοs ηταν η αφορμη να νιωθω ετσι.Σαs ζητω συγνωμη αν αυτα σαs φαινονται ακαταλαβιστικα,μοιρολατρι� �α,απαισιοδοξα,ειναι απλα η αληθεια μου,και ειχα την αναγκη να την μοιραστω μαζι σαs,στην αρχη το σκεφτηκα και ειπα να μην γραψω τιποτα,τουλαχιστον το ΤΙΠΟΤΑ,δεν το κρινειs,οπωs θα κρινετε αυτο το κειμενο.Δεν λεω υπαρχουν και καλεs μερεs,που η διαθεση μου ειναι πραγματικα υπεροχη,που νιωθω καλα,χαμογελαω,ερχομαι σε επαφη με κοσμο,ανταλλασω ιδεεs,ομωs οταν γυριζω σπιτι,και βλεπω του 4 τοιχουs εγω να κοιταζω εκεινουs και εκεινοι εμενα,νιωθω πολυ μονη και ξεχναω ολη την κοινωνικοτατη μερα που περασα!Εχω προσποιηθει οτι ειμαι καλα γραφονταs εδω,ο μονοs λογοs να μην χαλασω την ομορφη,χαρουμενη ατμοσφαιρα που εχετε φτιαξει,και νιωθω επισηs ειλικρινα ασχημα αν σαs ``ριχνω`` ψυχολογικα.Θα μπορουσα να μην γραψω τιποτα απο ολα αυτα και απλα να απουσιαζω,ο μονοs λογοs που το κανω ειναι για να μην πιστεψετε οτι αδιαφωρω και δεν δινω εδω το παρον,δεν δινω σημεια ζωηs.Θελω να ξερετε οτι η συντροφια σαs ηταν πολυτιμη για μενα,διαφωτιστικη,αισιοδοξ η κερδισα αρκετα που δεν ηξερα,εμαθα τελικα τι εφταιγε και δεν εχανα κιλα,τον τροπο που πρεπει να τρεφομαι κτλ,τα οποια γνωριζετε μην σαs κουραζω.Διαβασα για συναντηση εδω στην αθηνα,μπραβο σαs κοριτσια ειναι σημαντικο να εχειs ανθρωπουs διπλα σου με ιδια κοινα σημεια,με ιδιουs στοχουs,χρειαζονται και οι συμμαχοι,βοηθανε την κατασταση πολυ!Θα ηθελα να ερθω στην συναστηση σαs,δεν εχω χρονο,αλλα επειδη υποσχεθηκα σε μενα μονο αληθειεs,ισωs να εβρησκα χρονο να ερθω,δεν ειμαι ετοιμη ομωs,μην με ρωτησετε γιατι???δεν ξερω τι να απαντησω,οτι και να πω θα ειναι δικαιολογια,ισωs επειδη δεν ειμαι στα καλα μου!Αν νιωσω καλυτερα καποια στιγμη θα ηθελα πολυ να σαs συναντησω!!!Λυπαμαι πολυ που θα κανειs ευγενια μου τοσο ταξιδακι και δεν θα ειμαι,δεν ξερειs ομωs καμμια φορα,μπορει να γινει και συναστηση 2-3-4!Εsceden ειμαι απολυτα σιγουρη πωs θα περασουν τα κοριτσια πολυ καλα μαζι σου,το χιουμορ σου εχει διακριθει απο μιλια μακρια,οπωs και ο τροποs να χειριζεσε την ζωη σου,εχειs βρει τον τροπο,και φαινετε αυτο!Τετακι επιτελουs να ξεφυγειs και λιγο απο το γραφειο,ολο δουλεια,δουλεια,το λεω για να το ακουω και εγω βεβαια,εγω το κανω για αλλο λογο βεβαια,κατι σαν εργασοθεραπεια!Ευχουλα τι κανειs βρε ψυχη εσυ??ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΣ εμαθα το φτιαξατε το παρεακι σαs,βραβο,τουλαχιστον οταν βγαινει κατι καλο απο μια υποθεση λεs οτι αξιζε,να βρισκοσαστε κοριτσια και να περνατε οσο καλυτερα μπορειτε,αν και με ναντιν και να μην περνατε καλα δεν γινετε?φυσικα ολεs συμβαλετε στο παρεακι,μην σαs γραφω ονομαστικα και ξεχασω καμμια,αλλα εχετε εκει την ναντιν μεγαλη και σταθερη αξια,απο χιουμορ,να ξεκινησω?απο τον τροπο που περιγραφει τα γεγονοτα?απο μυαλο?απο φαντασια?απο ποιοτητα?απο ποιηματα?ειναι απαιχτη εδω που τα λεμε!Ευχομαι λοιπον και το αθηναικο παρεακι να δεσει,με παλια και νεα μελη,ειναι ομορφο,δημιουργικο να κανειs φιλουs!ΣΟΦΑΚΙ καπου διαβασα οτι σκεφτεσε να παs σε ενα θεατρικο εργαστηρι,αν εχειs αυτο το ``μικροβιο``,και ειναι κατι που σου αρεσει και που αγαπαs,μην το αφησειs κατα την γνωμη μου,τα χρονια περνανε νερο,θυμαμαι ηταν χθεs που μπηκα την πορτα του εθνικου θεατρου να παρω πληροφοριεs,δικαιολογητικα κτλ που χρειαζονται ηταν διευθυντηs ο Ν.κουρκουλοs(θεοs σχορεστον).Τα δικαιολογητικα τα μαζεψα,τιs πληροφοριεs επισηs,το θαρροs ακομα το περιμενω για να παω και οχι τιποτα αλλα ηταν μεχρι το 26 ετοs ηλικιακα,εμ εμενα θα περιμεναν,για αυτο επειδη ειναι κατι που μετανιωσα παρα πολυ,να παs,γενικα οτι θελετε πολυ να κανετε να το κανετε απο σκεψη-πραξη αμεσα,η αναβλητικοτητα που εμενα με χαρακτηριζει αρκετα,ειναι πολυ μεγαλη αγκυρα!
καλο βραδυ σαs ευχομαι,να περνατε πολυ ομορφα!!!φιλια
http://www.ticker.7910.org/wg__105__...91ciB0ZXh0.gif
http://www.youtube.com/watch?v=7OuWEymcnks
γλυκουλα μου τι εχεις ψυχη μου?ποιος ή ποιοι ειναι αυτοι που σε εχουν πικρανει ματακια μου?στεναχωριεμαι ρε γμτ γιατι.... δεν πρεπει να πικρενεσαι...... μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω σε κατι....ποσο χρονων εισαι αληθεια?
elli μου καταρχην σε ευχαριστω για αυτο το γλυκο,ζεστο,ευγενικο σου ενδιαφερον.Τι να πρωτοπω?Ειναι τοσα πολλα που δεν γραφονται σε λιγεs λεξειs σε καποιεs γραμμεs,ειναι ενα συνοθυλευμα καταστασεων,που εφτασαν μεχρι το σημερα μου,το οποιο πρεπει να αντιμετωπισω και να μην κουκουλωσω για να απαλυνω τον πονο μου.Ειναι καταστασειs ζωηs,που ναι μεν επεσα,ξεσκονιστηκα,σηκωθηκ α να σταθω στα ποδια μου,αλλα εχουν μεινει κενα,εχουν μεινει αναπαντητα ερωτηματα,και ψαχνομαι να δωσω απαντησειs,δεν ειναι αυτο,δεν ειναι εκεινο,ειναι ολα και τιποτα.Δεν ηταν το χθεs,δεν ειναι το σημερα,ειναι το παντα!Πωs να με βοηθησειs elli μου,δεν εχω ιδεα για μενα ουτε εγω η ιδια,πωs μπορω να βοηθησω τον ευατο μου.Η ηλικια μου ειναι 29,αλλα μην νομιζειs οτι ειναι αντικειμενικη,γινομαι 5,6 χρονων να ζησω οσα ηθελα στο τοτε,γινομαι 15 να νιωσω τα τηs εποχηs τα χρονια,γινομαι 20,και τελοs συνηδητοποιω πωs εφτασα κοντα στα πρωτα αντα,εγω παντα παιδι νιωθω.Κλαιω,πεισμωνω,χαιδε� �ομαι,ζητω αγκαλιεs να κουρνιασω οπωs οταν ημουν παιδι,γιατι οταν σε τρεχει η ζωη απο νωριs και δεν ακολουθειs,τοτε εκεινη σε τραβαει σε παει οπου θελει και οταν σταματησειs συνηδητοποιειs το χρονο,τι εισαι?ποσο εισαι?που εισαι?Πολυ ευγενικο το μηνηματακι σου,κραταω την καλη σου προθεση,σε ευχαριστω!φιλια!να σαι καλα!
καρδια μου.. εισαι κοντα στην ηλικια μου.. 24 ειμαι εγω.. απο αντρα πληγωθηκες?ματια μου δεν αξιζει για κανεναν.. μην κακοχαρακτηρισω... να δακρυζουν τα ματια μας... σε αυτο που συμφωνω ειναι οτι σιγουρα τα κιλα μας δεν παιζουν ρολο σε αυτο.. κανεις δεν μας αγαπαει λιγοτερο αν ειμαστε χοντρουλες.. μην κανεις κακο στον εαυτο σου.. χαμογελα...
Μπηκα μετα απο μια γεματη μερα να σας συναντησω και παλι.. ομως θα περιμενετε καλες μου.
αυτο το ποστακι θα αφορα μονο την γλυκουλα.. :)
Σε ευχαριστώ καλή μου για όλα τα όμορφα λόγια σου. Τέτοιες λέξεις τις κρατάω φυλαχτό μέσα μου.
Μην νιωθεις ασχημα οταν εκφράζεσαι, όταν προβληματιζεσαι, οταν μιλας. Τότε ζεις. Τόσο καιρό όλα τα μπουκωνες μέσα σου, γεμιζοντας στομαχι και μενοντας μ αδεια καρδια. Δεν ειναι ποτε αργα ομως για να αρχισεις να ζεις στ αλήθεια.
όλες μας πάνω κάτω το ίδιο χαμένες είμαστε εδω μεσα. Καμια δεν ειναι υπερβαρη η παχυσαρκη χωρις βαθυτερη αιτια. Και ενας Θεος ξερει αν ποτε θα βρουμε τα αιτια. Τα σκοταδια μας δεν πρεπει να τα φοβομαστε. Ειναι αυτα που δινουν νόημα στις φωτεινές μας στιγμές. Η περισυλλογη, η κυκλοθυμικοτητα, η μοναξια.. και αυτα σημαδια ειναι. Εμποδια που πρεπει να περασεις στην αναζήτηση του καλυτερου εαυτου σου, του τροπου να αγαπας τον εαυτο σου..
και εγω που το παιζω ανετη και ζεν, ξερεις τι φοβους εχω μεσα μου? Νομιζεις πως δεν υπαρχουν μερες που πνιγομαι? Που φοβαμαι μην ξανακυλησω? Που οταν σκεφτομαι για κιλα, πιστευω ακομα πως ειμαι σε τριψηφιο? Δεν ειναι τοσο απλο. Και ισως δε θα πρεπε να ναι τοσο απλο. Οταν, βλεπεις, εχουμε να σβήσουμε τον παλιο μας εαυτο και να χτισουμε εναν καλυτερο απο το μηδεν.. ποσο γρηγορα η απλα περιμενουμε να γινει?
αφιερωμενο λοιπον το επομενο σε σενα..
Το φαντασμα
Γλυκούλα μου .........
δεν ξέρω από που να ξεκινήσω... όλα αυτά που λες δεν είναι καθόλου ακαταλαβίστικα.. είναι όμως όντως απαισιόδοξα. σε καταλαβαίνω απόλυτα μικρή μου κι ας πιστευεις το αντίθετο..και πιστευω ότι όλες καταλαβαίνουν.. μην κοιτάς που δεν το δείχνουμε..
εγω, για να μιλησω πιο συγγεκριμένα, έχω έρθει αρκετές φορές σε σημειο ψυχολογίας παρόμοιο αλλά και ακόμη χειρότερο.. π ι σ τ ε ψ ε με ... με είχε πιάσει καταθλιψη, δεν έβγαινα, δεν μιλαγα σε ανθρωπο και γενικότερα μου πηγαιναν όλα θεοστραβα..έκατσα, βασανίστηκα το πάλεψα (και ακόμη το παλευω..) και μπορώ να σου πω με βεβαιότητα ένα πράγμα: εμείς φτιάχνουμε τη ζωή μας!! παρτο επάνω σου, αναγνώρισε τα λάθη σου και αντιμετώπισέ τα..κάνε πράγματα που αρέσουν αποκλειστικά και μόνο σε εσένα.. πέρνα καλά και γενικώς μην πτοείσαι από λάθη που ίσως έκανες. Αυριο ξημερώνει μια καινούρια ημέρα κοπελιά!! Πιάστην από τα μαλλιά και δώσε της να καταλάβει.. σκέψου πόσο πραγματικά όμορφα είναι τα απλά καθημερινά πράγματα... που μπορεις κ απολαμβάνεις.. και νοιώσε τυχερη... σκέψου τον αέρα, τον ήλιο, τη θάλασσα, τον καφέ που πίνεις το πρωι, το καμάκι που κάνεις με τις φίλες σου... ρε συ σκεψου πως περπατας, μιλάς,ακούς, νοιώθεις..τι άλλο χρειάζεσαι περισσότερο??????????
και αν ακόμα χρειάζεσαι, τότε διεκδικησε το μη μένεις απλός παρατηρητής.. σε συμμερίζομαι γλυκούλα και στα λέω όλα αυτά γιατι κ εγω αργησα να καταλάβω πόση αξία έχουν όλα αυτά.. έπρεπε να τα χάσσει κάποιος δικός μου για να συνειδητοποιήσω τι θησαυρός κρύβεται πίσω τους..
δεν θέλω σε καμία περίπτωση να ξανασκεφτείς οτι μας ρίχνεις ψυχολογικά και αηδιές.. εγώ κοριτσάκι μου αν καταφέρει έστω και μία κουβέντα μου να σου φανεί χρήσιμη θα νοιώθω τρισευτυχισμένη.. και θέλω να είσαι ειλικρινής μαζί μας χωρίς κανέναν απολύτως δισταγμό και χωρίς φυσικά προσωπείο.. όλοι κουβαλάμε από έναν σταυρό καλή μου.. δες εμένα.. δεν μπορώ να έχω αυτό που οι περισσότερες γυναίκες έχουν...τη δυνατότητα να γίνω μανούλα..και όμως κοριτσάκι δεν το βάζω κάτω.. που θα πάει?θα το καταφέρω!!
και κάτι τελευταιο αλλά εαν δε το πω θα σκάσω.. θα ήθελα παρα πολύ να σε γνωρίσω και θα ήθελα παρα πολύ να μου δώσεις την ευκαιρία να σου μιλήσω από κοντα γιατι δεν σου είπα όλα αυτα που θα ήθελα.. αλλά πιο πολύ θέλω να έρθεις για να νοιώσεις έτοιμη... γιατι ρε δε νοιώθεις??? έλα βρε ..................... εγω θα κάνω 220 χιλιόμετρα και εσυ ούτε ένα συναίσθημα δεν μας χαρίζεις?? ναι σου τη λέω !! και ναι στο λεξικό δίπλα στο ονομά μου υπάρχει η λέξη καταπίεση!! ε τι να κάνω έχω κ ένα κουσούρι.. δεν είμαι σε όλα τέλεια!!
δεν ξέρω τι άλλο να κάνω για να νοιώσεις καλύτερα αλλά τούλαχιστον κάνε εσύ για μένα κάτι...
Νοιώσε καλύτερα
με πολλά και φιλικά αισθήματα,
η συνταξιδευτριά σου στη βάρκα που όλο τάζεις... κ εγώ δε βλέπω.. (ούπς πάλι στην είπα!!)
και όσο για τις υπόλοιπες....
προσπερνώ τα σχόλια περί τρελού ακάρεου πένυ μου, περι καλοκαιρινών διακοπών τέτα μου, περί γλυκύτητας λόγω απώλειας βάσια μου και περι χαρτωμενιάς σόφι μου... ( αμέσως όλες σπεύσατε..) και συνεχίζω...
ελλη μου μπράβο κοριτσάκι είναι πάρα πολύ καλή η απώλεια!! έτσι να συνεχίσεις κοριτσάκι!!
Πορκι μου καλώς ήρθες κ πάλι !!
Αννούλα και λοιπες... τι λέτε 7.30 - 8.00 είναι καλά?? για να προλάβω κ εγώ η καψερη να έρθω... και εν τέλει Ν. Ιωνία? κ πού ακριβώς??
βρέ θεσσαλονικιές δε κατεβαίνετε κ εσείς να βουλιάξουμε την Αθήνα??? εμάς περιμενουν!! χιχι
φιλιά σε όλες τις νταρντανογυναίκες -γοργόνες -θεες !!!!!!!!!!!!!
Σόφη μου, επικροτώ όσο τιποτα την αποφαση για το εργαστηριο! Εξαιρετικη ιδεα! Η αληθεια ειναι πως ειναι καλο να κανουμε πραγματα για τον εαυτο μας.. ακομα κ αν καποιες φορες μας φαινονται σπατάλη πολυτιμου χρονου! Δεν το καταλαβα ποτε αυτο! Ο εαυτος μας δηλαδή δεν ειναι πολυτιμος??
Δηλητηριώδες Μπαρμπουνι, το καλο που σου θελω να μας ερθεις στην συνάντηση!! Σε προκαλώ σε μονομαχία! :)
Βασια μου, σε ευχαριστώ πολυ για την ηθική υποστήριξη! Τι κανει το μπουμπουκι μας και η ευαισθητουλα σουπερ μαμα του?
Ελλη τη φαγαμε την πρώτη δεκάδα!! Συγχαρητήρια κοπέλα μου! Είδες που άδικα φοβοσουν ατιμούλα?? Τελεια τα νέα, τελεια! Οσον αφορα στο θέμα της δουλειας.. αν ακουσω κατι θα σε εχω το νου μου. Ειναι ζορικη σεζον, αλλα θα βγει, που θα παει?
Γεια και στην πορκι! Η μονη που εχει πιασει το νοημα της λακωνικοτητας εδω μεσα! Δεν εχει τυχει να συστηθουμε ως τώρα, αλλα δεν ειναι ποτε αργα!
Τετα μου, για ώρα θα το κανονισουμε προς Παρασκευή της άλλης εβδομάδας. Να δουμε βασικα και τι θα παιζει με τα τρενα για να μαστε σε θεση να οργανωθουμε! Μην ανησυχείς! Δεν παιζει να μην μας έρθεις! Και επειδη εισαι φωτογραφος σου αφιερωνω ενα ρητο: "Η γρια η Κοντακ έχει το ζουμ-ιν!"
Ευγενια, κατα τις 8 φαινεται μια χαρά! Και αργότερα αν βολεύει την τετα καλύτερα.. το χω φέρει απ εξω απεξω και στον φαντάρο, αν ειναι εξω το Σαββατο να κανονισω να τον δω πριν απο εσας! Μου παρήγγειλε να μαστε φρονιμα φορουμωρα!
Τα δικά μου τώρα.. Περασα ζορικη μέρα, η οποια εν τελει εξελιχθηκε σε ομορφη, καθως προεκυψε σινεμα της τελευταιας στιγμης!! Πρεπει να κανονισω αντικαταστάτη για την παλιά μου δουλεια, να ανοιξω επαφες για μια αλλη πιθανή παρτ ταιμ σε βαθος χρονου και να αφοσιωθω στη σχολη. Όλα δεν γινονται, και προεχει η διπλωματικη.. Το πολυ πολυ να βγω με ενα ντεφι στην Ερμου για να μαζεψω κανα διευρω. Όχι για μενα, για τη φουκαριαρα τη μακέτα μου!!
Για τη συνάντηση είμαστε μεσα οι:
Αρνάκι
Σοφη
Ελλη
Μπαρμπουνι
Ευγενια
Τετα
Γλυκουλα??? :)
αν ξεχασα καμια, ειδοποιάτε με! Αν σας εβαλα κ δε θετε, προβλημα σας. Ειμαι μπραβος της Ναντιν κ δερνω. Ό,τι γράφει δε ξεγραφει!
εδω βιρνα-στοπ
μονομαχια γιοκ-στοπ
συναντηση γιοκ-στοπ
δεν μπορω να ερθω κοριτσια. ειμαι μακρυα και εχω και κατι θηρια σπιτι που θα με κραξουν αν φυγω για αθηνα. αλλά αν ερθετε θεσσαλονικη, δεν σας χανω με τιποτε.
τι να κανουμε... ετσι ειναι τα φορουμ... νομιζεις οτι ο αλλος ειναι διπλα σου αλλα τελικα μονο νοερα μπορει να ειναι
Γλυκουλα μου, δεν θα γραψω κι εγω εναν τομο. με καλυψαν οι προλαλησαντες. να μην στεναχωριεσαι. ολα θα φτιαξουν. θα το δεις. προσπαθησε να βαλεις και λιγη αισιοδοξια μεσα στην απαισιοδοξια σου και η ασπρες μερες δεν θα αργησουν.
αρνακι μου λακωνικοτατο, τα ζουμιν της κοτας τα θελω κι εγω.
ακαρεο, φιλακια και να με ενημερωσετε μετα την αυριανη επισκεψη. ξερεις εσυ.
Μουχαχα... Το ξερα οτι θα τρεμες την μονομαχια!! Ολοι λακιζουν μπρος στο πανισχυρο ζεν αρνι με το ανατριχιαστικο βελασμα!
Δεν πειραζει μπαρμπουνι. Η προσκληση ειναι ανοιχτη για όποτε!:)
Καλη σου μερα και καλη δυναμη!