παιδια κολλησα παλι...το καλαμποκι το τρωμε με τους υδατανθρακες η και τις 2 μερες?
Printable View
παιδια κολλησα παλι...το καλαμποκι το τρωμε με τους υδατανθρακες η και τις 2 μερες?
Καλησπέρα κοριτσάκια!!
Έιχα να μπω στο forum σχεδόν 1 χρόνο, μπήκα χθες και είδα αυτό το θέμα. Φαίνεται ενδιαφέρον πρόγραμμα. Έιμαι περίπου 122 κιλά (αύριο είναι μέρα ζυγίσματος) με 1.81μ. Δεν κάνω ακριβώς δίαιτα, από τις 7 Απριλίου αποφεύγω τα γλυκά τα οποία λατρεύω και τις π0λλές γουρουνιές και έχασα γύρω στα 3 κιλά (ήμουν 125). Σκεφτόμουν να ξεκινούσα το πρόγραμμα των weight watchers το οποίο είχα δοκιμάσει πέρισυ και μου άρεσε, τώρα όμως σκέφτομαι να κάνω αυτή τη δίαιτα για 1 βδομάδα-10 μέρες, να πάρω μια "ώθηση" και μετά να κάνω το weight watchers.
Από βδομάδα ξεκινάω την πρακτική μου στο νοσοκομείο (είμαι εθελόντρια νοσηλεύτρια στον Ερυθρό Σταυρό και έχω υποχρεωτική πρακτική) και θα πηγαίνω στο νοσοσοκομείο αμέσως μετά την δουλειά, οπότε θα φεύγω το πρωί στις 7 και θα γυρνάω στος 9-9:30 το βράδυ. Με τόσες ώρες "στη γύρα" ελπίζω να μπορέσω να τηρήσω το πρόγραμμα. Σίγουρα θα είναι μια πρόκληση. Θα ξεκινήσω την Κυριακή με πρωτεϊνες ώστε την Τρίτη που θα είναι η 1η μέρα στο νοσοκομείο να έχω πάλι πρωτεϊνες. Θα ενημερώνω πως πάει! Καλό κουράγιο σε όλες μας!! :)
γεια σου!παρε μαζι σου τυρακια η κανα γαλατακι,γιαουρτακι τη μερα της πρωτεινης για να τσιμπας αν πεινασεις κ καλη αρχη!
το καλαμπόκι το τρώμε με τους υδατάνθρακεςQuote:
Originally posted by LaLuna
myrtali
καλή αρχή και καλή δύναμη
παλι τα χαλασα...
ενω εφαγα 1 γιαουρτι και μια σαλατα με λιγο κοτοπουλακι ολη μερα
βγηκα ηπια 2 μπυρες και μετα εφαγα και μια κρεπα με κοτοπουλο τυρι και πατατες.....
τοσο μεγαλη παρασπωνδια....
καταλαβα οτι 1 φορα την εβομαδα θελω να το ριχνω εξω τεικα...το ζηταει ο αργανισμος μου :D
δεν πειραζει...συνεχιζω ακαθεκτη-ανθρωπος ειμαι στην τελικη και αν στερομαι συνεχεια δεν θα αντεξω και θα την σταματησω...
πολυ δικαιολογω τον εαυτο μου σημερα,δεν ξερω γιατι:)
La Louna δεν πειράζει να το ρίχνεις που και που έξω, να το ρίχνεις κάθε μέρα έξω πειράζει. ʼυριο ξεκινάει μια άλλη μερα (σήμερα δηλαδή), ξεκινάς πάλι και 'συ. Καλή δύναμη :)
semie και BettieG ευχαριστώ πολύ!
Καλημερα Laluna, πολλα συγχαρητηρια για την απωλεια σου!!! Αρχικα με τετοια φοβερα αποτελεσματα σου αξιζει να το ριξεις και μια μερα εξω!Quote:
παλι τα χαλασα...
ενω εφαγα 1 γιαουρτι και μια σαλατα με λιγο κοτοπουλακι ολη μερα
βγηκα ηπια 2 μπυρες και μετα εφαγα και μια κρεπα με κοτοπουλο τυρι και πατατες.....
τοσο μεγαλη παρασπωνδια....
καταλαβα οτι 1 φορα την εβομαδα θελω να το ριχνω εξω τεικα...το ζηταει ο αργανισμος μου :D
δεν πειραζει...συνεχιζω ακαθεκτη-ανθρωπος ειμαι στην τελικη και αν στερομαι συνεχεια δεν θα αντεξω και θα την σταματησω...
πολυ δικαιολογω τον εαυτο μου σημερα,δεν ξερω γιατι:)
Ξερεις τι ηθελα να σε ρωτησω?? Τι διατροφη ακολουθεις?? Καπου εχω διαβασει οτι ακολουθεις την κυκλικη ετσι? Δηλαδη τρως οτι θελεις απλα να ειναι ή πρωτεινη ή υδατανθρακας? Γιατι εχεις χασει παρα πολυ γρηγορα πολλα κιλα!!!
Και στα δικα μας!!
αχ myrtali μου σε ευχαριστω που μου αναπτερωνεις το ηθικο....:)
brazil μου σε ευχαριστω και εσενα:)
κανω την κυκλικη ναι απλα αποφευγω τα πολλα μακαρονια και ρυζια στον υδατανθρακα.
το καλο ειναι οτι δεν ειναι στερητικη και τρως οτι αποφασισεις αρκει να ανηκει στην ομαδα
Χτες που ζυγίστηκα είμουν 120.8 kg αλλά δεν άλλαξα το τικεράκι γιατί την υπόλοιπη μέρα γουρούνιασα κανονικά.Έφαγα ένα τεράστιο πιάτο με χωριάτικο λουκάνικο, ρύζι και πιπεριές, το βράδυ ηπια 1 Gordons Space και έφαγα πατατακια, και όταν γύρισα σπίτι είχα μια λιγούρα και έφαγα 1 τοστ με becel light γαλοπούλα και κασέρι light πριν κοιμηθώ. Το πρωί φοβόμουν να ανεβώ στη ζυγαριά αλλά ανέβηκα και έδειξε 119.9!!! Απίστευτο!:D Οπότε σήμερα ξεκινάω την κυκλική με πολλή καλή διαθεση. Έφαγα ένα γιαουρτάκι πλήρες με την πέτσα στις 12:30 (ξύπνησα αργά) και κατά τις 4-4:30 για μεσημεριανό θα έχω μπούτι κοτόπολο με μπρόκολο κολοκυθάκι και πιπεριές στον ατμό με λαδολέμονο κα μουστάρδα. Καλή αρχή! :)
Καλή αρχή Μυρταλι
Nα ρωτησω και γω κατι...
Το τσαι και τον καφε μπορουμε να τα πιουμε και τις δυο μερες?
nai arkei na einai xoris zaxari
Eυχαριστω πολυ να σαι καλα!!!Quote:
nai arkei na einai xoris zaxari
Το ειχα μεγαλο αγχος..
κι εγω ειμαι εξαρτημενη απο τον καφε:)
Μπα εγω δεν ειμαι εξαρτημενη... :-pQuote:
κι εγω ειμαι εξαρτημενη απο τον καφε:)
απλα δεν ξερω τι να παραγγειλω την ημερα των πρωτεινων στην καφετερια μιας και το τσαι δεν λεει και πολυ καλοκαιριατικα....
To ice tea μου αρεσει αλλα εχει ζαχαρη....
Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε!!!Quote:
αχ myrtali μου σε ευχαριστω που μου αναπτερωνεις το ηθικο....:)
brazil μου σε ευχαριστω και εσενα:)
κανω την κυκλικη ναι απλα αποφευγω τα πολλα μακαρονια και ρυζια στον υδατανθρακα.
το καλο ειναι οτι δεν ειναι στερητικη και τρως οτι αποφασισεις αρκει να ανηκει στην ομαδα
Δηλαδή τι τρως την ημέρα αυτή? εγώ την κάνω μία εβδομάδα σχεδόν την κυκλική .... το σάββατο το πρωί που ζυγίστικα ήμουν -2,900...δεν θα ζυγιστώ αυτή την εβδομάδα γιατί περιμένω να αδιαθετήσω και φοβάμαι μη απογοητευτώ αν ανέβει αντί να κατεβαίνει...επίσης επειδή πρόσεξα ότι την ημέρα των υδατάνθρακων ή παρέμενα στα ίδια ή έπαιρνα και κάποια γραμμάρια, σκέφτηκα να κάνω την κυκλική αλλά με 2 συνεχόμενες μέρες πρωτεϊνη...
Γειά σας κούκλες!!
Είμαι στην 3η μέρα κυκλικής και νομίζω πως πάει καλά. Χτες ήταν μέρα υδατανθράκων και έφαγα το πρωί δημητριακά ολικης χωρίς ζάχαρη+βρώμη με γάλα ρυζιού, σνακ 1 μπανάνα, μεσημεριανο κριθαράκι με πιπεριές και ντομάτα και μπρόκολο κολοκυθάκι και καρότο στον ατμό με λαδολέμονο, το βράδυ μια μπύρα χωρίς αλκοόλ (φτιάχνεται από δημητριακά άρα ήταν μέσα στα όρια νομίζω) και μία μπανάνα.
Σήμερα μέρα πρωτεϊνών έφαγα 2 γιαούρτια πλήρη με την πέτσα, και μία σαλάτα με τόνο αυγό και λαδολέμονο. Μάλλον για βράδυ θα επιλέξω 1 ποτήρι γάλα με πρωτείνη σκόνη και από 1φέτα γαλοπούλα και κασέρι light. Δεν ζυγίστηκα, θα το κανω αύριο πρωί. Καλή συνέχεια σε όλες μας ! :)
απο Δευτέρα ξεκινάω κυκλική γιατί κόλλησα και δεν λέει.. Πρέπει να πάρω μπρος!
Καημέρα κοριτσάρες!!!
Σήμερα κλείνω μια βδομάδα κυκλικής και αν και αδιαθέτησα χθες βράδυ, σήμερα το πρωί ζυγίστηκα και είμαι 118 kg. ʼρα από την Κυριακή πρωί έχασα 1.9 kg. Mάλλον καλά τα πήγα! :)
Kαι ναι, ξεκόλλησε η ζυγαριά! Επιτέλους! Ήμουν 99 κιλά το Πάσχα, κάποια στιγμή είδα το 97 και τώρα 95!!! Σύνολο 44!
Έκανα την κυκλικη λήψη υδατανθράκων για μια εβδομάδα, έχασα μόνο 1 κιλό με το ζόρι αλλά μόλις ξανάρχισα να τρώω απ όλα και λίγο και φυσικά όχι ζάχαρη, έχασα τα άλλα 3.
Δανάη, είχες δίκιο, η διατροφή αυτή για μένα που πρέπει να χάσω 20 κιλά τουλάχιστον ακόμα δεν θα με βοηθούσε στη φάση αυτή και το διαπίστωσα στην πράξη αφού τις γνώσεις δεν τις έχω!
sweet
χαίρομαι που βρήκες αυτό που σου πάει τελικά
Καλή συνέχεια εύχομαι και σύντομα κορμάρα!
καλή διαιτητική εβδομάδα σε όλους! Πρώτη μέρα κυκλικής σήμερα. πρέπει να ξεκολλήσει η ζυγαριά γιατί θα πάθω κατάθλιψη. Έχασα 4 κιλά και από τότε στάσιμη..Κοπανιέμαι κάθε μέρα στο αερόβιο περπάτημα και αποτέλεσμα μηδέν τις τελευταίες 8 μέρες. Ξεκινάω με πρωτείνη λοιπόν, για πρωινό έφαγα ένα βραστό αυγό με μισό αγγουράκι και μια φλιτζάνα καφέ χωρίς ζάχαρη με μισό φλιτζάνι γάλα. άντε να δούμε..
Λοιπον πειστηκα και εγω και λεω να την δοκιμασω!!! Θα σας ενημερωνω για τα αποτελεσματα...;)
γεια κ απο μενα!ειμαι καινουρια και διαβασα για την κυκλικη διατροφη και φαινεται ευκολη..εχω φτασει μεχρι 72 κιλα,τωρα ειμαι 62 με 1.62 υψος και θελω να φτασω τα 52-53..το κακο με μενα ειναι οτι οποτε ξεκιναω και λεω θα προσεχω παντα τα παραταω..λεω να δοκιμασω αυτη τη διατροφη κ ελπιζω αυτη τη φορα να παει καλα!!μακαρι να φτασουμε ολοι στον στοχο μας!! :)
σκεφτομαι να ξαναξεκινησω....αλλα να την κανω 2-3 μερες πρωτεινη 1 μερα υδατανθρακα
στην κυκλικη ληψη υδατανθρακων η πρωτεινη μενει σταθερη ολες τις μερες και αυξομειωνεται ο υδατανθρακας
σ αυτη που εχει γραψει η Δανάη στη πρωτη σελιδα δλδ λεει οτι τη μια μερα τρως μονο πρωτεινη και την αλλη μονο υδατανθρακα.Quote:
Originally posted by forty
στην κυκλικη ληψη υδατανθρακων η πρωτεινη μενει σταθερη ολες τις μερες και αυξομειωνεται ο υδατανθρακας
Δανάη ή όποια άλλη ξέρει ας μου απαντήσει... αυτο το διατροφικό μοτίβο είναι εντάξει για 4-5 κιλά ή τσάμπα κόπος? τη δοκίμασα πριν κανα μήνα όχι αυστηρά και έχασα 1 κιλό αλλά τη σταμάτησαν τα επεισόδια κ δεν ξανάρχισα. και παρόλο που στο τέλος τα θαλάσσωσα πέρασαν 10 μέρες σχεδόν χωρίς να το καταλάβω! ρωτάω λοιπόν αν είναι για πολλά κιλά ή αν θα είναι οκ κ για μένα... ευχαριστώ!
fuxia
εμένα η διαιτολόγος μου την έβαλε για τα τελευταία κιλά. Όμως κάπως θα πρέπει να μετρήσεις τις θερμίδες, τα θρεπτικά συστατικά κλπ. Δλδ η εναλλαγή δίνει μια παραπάνω ώθηση αλλά τελικά οι θερμίδες μετράνε και εδώ. :rolleyes:
αυτό εννοείται! σ'ευχαριστώ Δανάη.
Η κυκλική λήψη υδατάνθρακων είναι μία παρερμηνεία της κυκλικής λήψης θερμίδων τις περισσότερες φορές. Κάθε φορά που τρώμε υδατάνθρακες εκκρίνεται ινσουλίνη και αναστέλλεται η λιπόλυση, στο τέλος αυτό που επηρεάζει την απώλεια λίπους είναι το θερμιδικό ισοζύγιο , όχι αν κάναμε κυκλική λήψη υδατάνθρακα. Οι περιοδικές αυξήσεις στις θερμίδες μέσω του υδατάνθρακα ή άλλων πηγών δεν είναι απαραίτητες ούτε πιο αποδοτικές αν μιλάμε για ποσοστά πάνω από 12% στις γυναίκες και 7% στους άνδρες.
είναι αλήθεια πως με μια βδομάδα πρωτεινικής διατροφής και 1000 θερμίδες τη μέρα χάνω σαν τρελλή και 3 και 4 κιλά και μου φαίνεται αλλά δεν έχω το κουράγιο να είμαι τόσο αυστηρή! ενώ με την κυκλική λήψη υ/α ξεγελώ τον εαυτό μου και αντέχω πολύ περισσότερο. τελικά μόνο θερμίδες μετράνε? οτιδήποτε κι αν τρώμε με θερμιδική δίαιτα θα χάσουμε?
Κοίτα διαιτολόγος δεν είμαι, αλλά σίγουρα οι θερμίδες είναι το πιο σημαντικό.
Επίσης μάλλον παίζει και αυτό που λέει ο Ανδρέας πως αυτές οι κυκλικές διαιτες αποδίδουν σε χαμηλά ποσοστά λίπους. Και γι αυτό μου την έκανε στο τέλος που τα ποσοστά μου ήταν αρκετά χαμηλά. Δε νομίζω πως κάποιος που δεν γυμνάζεται τόσο πολύ, μπορεί να έχει τέτοια ποσοστά. Φαντάσου ότι έχω κάπου 5 ώρες προπόνηση τη μέρα.
Οπότε καλύτερα να ακολουθήσεις μια ισορροπημένη διαιτα ελαφρά υποθερμιδική.
Όχι δεν μετράνε μόνο οι θερμίδες , αλλά είναι ο κύριος και ο βασικός ρυθμιστής του βάρους - δίαφορετικές διατροφικές προσεγγίσεις έχουν διακύμανση στο αποτέλεσμα και αυτό εξαρτάται και από το αν γυμνάζεσαι , αλλά ο κύριος ρυθμιστής πάντα είναι το θερμιδικό ισοζύγιο.Quote:
Originally posted by fuxia
είναι αλήθεια πως με μια βδομάδα πρωτεινικής διατροφής και 1000 θερμίδες τη μέρα χάνω σαν τρελλή και 3 και 4 κιλά και μου φαίνεται αλλά δεν έχω το κουράγιο να είμαι τόσο αυστηρή! ενώ με την κυκλική λήψη υ/α ξεγελώ τον εαυτό μου και αντέχω πολύ περισσότερο. τελικά μόνο θερμίδες μετράνε? οτιδήποτε κι αν τρώμε με θερμιδική δίαιτα θα χάσουμε?
ευχαριστώ και τους δυο παρα πολύ!
:)
Γεια σας κ απο μενα. Ειμαι καινουρια στο φορουμ αλλα επισκεπτομαι κ διαβαζω το site αρκετα χρονια. Ειμαι 30 ετων, 1.71 κ 54 kg. Ισως καποιες απορησετε τι δουλεια εχω σ αυτο το φορουμ αλλα σας λεω οτι μεχρι τα 23-24 μου ημουν αρκετα γεροδεμενη με το βαρος μου να κυμαινεται απο 75 ως 85. Παιδευτηκα πολυ για να τα χασω ακολουθωντας κυριως πρωτεινικες διαιτες. Για καποια περιοδο κ για 3 χρονια περασα κ απο το σταδιο της βουλιμιας-ανορεξιας. Σημερα διατηρω το βαρος μου αποκλειοντας αμυλα κ υδατανθρακες απο τη διατροφη μου κ η αληθεια ειναι οτι εχω πλεον κουραστει. Η διατροφη της Δαναης μου φανηκε ενδιαφερουσα κ σκεφτομαι να τη δοκιμασω οχι βεβαια για να χασω βαρος αλλα για να εισαγω τις αποκλεισμενες τροφες στην καθημερινοτητα μου μεχρι να προσαρμοστω στη ληψη υ/α κ να επιστρεψω σε εναν πολυποικιλο τροπο διατροφης. Οπως αντιλαμβανεστε, απλως πειραματιζομαι...ακομη...
Ελπιζω να τα λεμε συχνα και να ειστε σιγουρες/οι οτι καταλαβαινω την ψυχολογια ολων σε αυτο το site γιατι δεν υπαρχει διατροφικη διαταραχη που να μην εχω βιωσει.
sa-mi καλωσηρθες.Ενδιαφερουσα η ιστορια σου.Ειναι ευχαριστο οτι διατηρεις το βαρος σου(ποσο καιρο αληθεια εισαι σταθερη σε αυτα τα κιλα?).Δυστυχως το θεμα κουρασης-ρουτινας στη διατροφη μας ειναι κοινοτυπο.Προσπαθησε οσο μπορεις να βαζεις νεα φαγητα στη διατροφη σου, πρωτοτυπισε λιγο με τις συνταγες που μαγειρευεις ή που επιλεγεις να φας.Για ολους ειναι δυσκολοτερο να κρατηθουν στα κιλα παρα να τα χασουν.
Κι εγω νιωθω πως εχω κουραστει και σκεφτομαι οτι τη Δευτερα θα ξεκινησω κυκλικη ληψη υδατανθρακων για λιγες μερες να δω πως θα παει.
Πραγματι, constance, εχω ενα θεμα ρουτινας, καθε μερα τα ιδια κ τα ιδια. νεροβραστα, ανοστα, αλιπα! ειμαι στα κιλα μου 2,5 χρονια. βασανιζομαι πολυ ομως να τα κρατησω. να σου πω και τη μαυρη αληθεια, δεν ειμαι φαν της μαγειρικης, γι αυτο εχω καθιερωσει τον ατμομαγειρα, πεταω μεσα κοτοπουλο ψαρι κρεας, κοβω κ 2 λαχανικα κ ετοιμο το γευμα. τις αλλες ωρες τρωω φρουτα (2-3 τη μερα), κανα ζελε λαιτ, κανα αβγο, τετοια πραγματα...
Ειπα λοιπον να δοκιμασω και αυτη τη διατροφη της Δαναης να φαω καμια πατατουλα, κανα ρυζι που τοσο μου αρεσουν αλλα τα αποφευγω οπως ο διαολος το λιβανι απο φοβο μην παχυνω.
Ελπιζω να λειτουργησει, δλδ να με κρατησει στα κιλα μου που ειναι το βασικο μου μελημα. βεβαια ανησυχω γιατι τα κοριτσια εδω εχουν καποια κιλα παραπανω ενω εγω ειμαι στα ελαχιστα επιτρεπτα ορια.θα δειξει. ας μην απογοητευομαστε πριν καν ακομα δοκιμασουμε.