ελα απο δω να σου κανω το τραπεζι μια μερα... ωραια θα περασουμεεε...! :D
Printable View
ελα απο δω να σου κανω το τραπεζι μια μερα... ωραια θα περασουμεεε...! :D
ενταξει με τον ορο να φαω τονο..ολα τ αλλα δικα σου...χαχαχαχα
ε αμα σ'αρεσει ο τονος ειμαστε κομπλε !!! ;)
τονος ψαρι σημειωσατε 1-0 ....:-))
Προσοχη στις μπαρες.Καποιες δεν κανουν για την 1τη φαση.Quote:
Originally posted by mamadyo
κανω ατκινς εδω και μια εβδομαδα...ως τωρα απλα ετρωγα λιγες θερμιδες (1400)...αλλα κολλησα. ως τωρα το εχω παρει καλα, θα δειξει.......παρε αυτα τα ζελε για λιγουρες..πινε πολυ νερο....παρε και τις μπαρες που εγραψα πιο πανν. ʽΕμενα με βοηθησαν
χριστινα πως εισαι σημερα??
αντι για τη χριστινα απανταω εγω.....200 γρ πανω και τουαλετα 0
εχω τσαντιστει...πραγματικα....
καλημερα..το μενου σου πως ειναι??
οσον αφορα την τουαλετα,ειχα και εγω μεγαααααααλο προβλημα οταν ξεκινησα ατκινς...ουτε με υποθετο δεν πηγαινα..δοκιμασα φυλλα αλεξανδρειας το οποιο ηταν αμεσο αλλα δεν κανει και συνεχεια...οποτε η αλλη επιλογη η οποια ειναι φυτικη και δεν την συνηθιζει το εντερο ειναι τα σκοντακια dulco fibre απο το φαρμακειο..σκονη με γευση μανταρινη,την διαλυεις στο νερο και να φανταστεις δεν προλαβα να το τελειωσω το ποτηρι...ετρεχα...
μα ρ γμτ ποτε μα ποτε δεν ειχα τετοιο προβλημα...ουτε περισι που την ειχα ξανακανει....και ειναι πολυ ενοχλητικο...επιπλεον δεν σε αφηνει να δεις και τι γινεται με την πορεια σου και αν χανεις....
σαλατικα τρωω μπολικα, χθες εφαγα φρικασε τις αλλες μερες μαρουλια λαχανα κλπ...
παρε αυτο και θα με θυμηθεις...ειναι φυτικο δεν εχει παρενεργειες και το σημαντικο δεν το συνηθιζεις...δυο φορες το πηρα και μετα πηρε μπρος το εντερο και πηγαινα μονη μου..και μιλαμε για χοντρο προβλημα,ουτε τα υποθετα δεν με επιαναν...
αληθεια????dulco fibre λοιπον:bigsmile:
θα με θυμηθεις...εκεινη την ωρα εμενα θα σκεφτεσαι...χαχαχαχα
χαχαχα!!!!!!!!:D:D:D
το ηπια μολις...σε ποση ωρα δρα?
σημερα εφαγα οτι δεν εφαγα τις τελευταιες μερες!Quote:
Originally posted by migg
ειμαι εντελως αυπνη,και εχω απιστευτο αγχος για κατι που θα γινει σημερα. Απο το πρωι μεχρι τωρα,εχω φαει μαρουλι με πολυυυ λαδι κ εναν τονο σε νερο,2 σουβλακια κοτοπουλο και 2 μπιφτεκια κοτοπουλο.
Μου ερχεται αηδια κ ειμαι 3 βηματα απο την τουαλετα,αλλα θα προσπαθησω να τα κρατησω στο στομαχακι μου κ να μην φαω αλλο...
laluna τι γινεται?τωρα πια θα σαι ξαλαφρωμενη ε?
χριστινα κρατησου κοπελα μου...καλη επιτυχια σ αυτο που περιμενεις..
και ναι,μολις εφαγα και αλλα 2 μπιφτεκια !!!Quote:
Originally posted by christina gavraki
ειμαι εντελως αυπνη,και εχω απιστευτο αγχος για κατι που θα γινει σημερα. Απο το πρωι μεχρι τωρα,εχω φαει μαρουλι με πολυυυ λαδι κ εναν τονο σε νερο,2 σουβλακια κοτοπουλο και 2 μπιφτεκια κοτοπουλο.
Μου ερχεται αηδια κ ειμαι 3 βηματα απο την τουαλετα,αλλα θα προσπαθησω να τα κρατησω στο στομαχακι μου κ να μην φαω αλλο...
το καλο ειναι οτι δεν υπαρχει τπτ αλλο μαγειρεμενο αυτη τη στιγμη σπιτι μου,και δεν υπαρχει πιθανοτητα να σηκωθω να μαγειρεψω!
Το κακο ειναι οτι τα εβγαλα ολα !
η ελλατωση πεινας ειναι και σημαδι κετωσης =)Quote:
εγω κοριτσαρες μου εχω μερες να γραψω,αλλα ειναι επειδη κατι δε μου παει καλα!
μου εχει κοπει απιστευτα η ορεξη και δεν μπορω να φαω τιποτα,με το ζορι τρωω 200-500 θερμιδες τη μερα....
τα εβγαλες ε?πω πω ρε κοριτσι μου...κρατησου τωρα μην φας αλλο...
οχι καλε, το τσαι σεννας βοηθαει στη κινητικοτητα του εντερου, δεν κανει ανοχη με τη καμια. Ουτε εχει παρενεργιες. Και η σεννα ΕΙΝΑΙ φυτικη καλε...Quote:
οσον αφορα την τουαλετα,ειχα και εγω μεγαααααααλο προβλημα οταν ξεκινησα ατκινς...ουτε με υποθετο δεν πηγαινα..δοκιμασα φυλλα αλεξανδρειας το οποιο ηταν αμεσο αλλα δεν κανει και συνεχεια...οποτε η αλλη επιλογη η οποια ειναι φυτικη και δεν την συνηθιζει το εντερο ειναι τα σκοντακια dulco fibre απο το φαρμακειο..σκονη με γευση μανταρινη,την διαλυεις στο νερο και να φανταστεις δεν προλαβα να το τελειωσω το ποτηρι...ετρεχα...
ε, αν αγχωνεσαι, και τρως και γρηγορα, σαφως θα τα παιξει το στομαχι σου. Κουλαρε λιγο, χαλαρωσε γιατι δε σε βλεπω καλα.Quote:
και ναι,μολις εφαγα και αλλα 2 μπιφτεκια !!!Quote:
το καλο ειναι οτι δεν υπαρχει τπτ αλλο μαγειρεμενο αυτη τη στιγμη σπιτι μου,και δεν υπαρχει πιθανοτητα να σηκωθω να μαγειρεψω!
Το κακο ειναι οτι τα εβγαλα ολα !
θα πεσω για υπνο για να μην φαω! και θα σας γραψω το βραδυ αν φαω κ τπτ αλλο...
Δεν ξερω αν εχει σημασια, αλλα βρηκα κατι ταμπλετες στεβια γλυκαντικο (που εχουν γλυκαιμικο δεικτη 0 ) που ειχα αγορασει πριν κατι μηνες, χαμενες στο ντουλαπι της κουζινας. Αρχισα να τις ξαναχρησιμοποιω για να τελειωσουν και μου δειχνει το στικακι της κετωσης στη μεση απο χτες. Μηπως τα γλυκαντικα μας κολλανε τελικα; παραγγειλα απο το τσαι.γρ που εχουν χυμα σε φυσικη μορφη. θα ειναι εδω σε λιγες μερες. Ελπιζω να ειναι οντως τοσο καλο στη φυσικη μορφη οπως λεει.
α ναι?το ελεγαν σ αυτο το φορουμ σε μια δημοσιευση οτι δεν κανει συνεχεια....οκ τοτε..Quote:
Originally posted by MerryMaker_Misery
οχι καλε, το τσαι σεννας βοηθαει στη κινητικοτητα του εντερου, δεν κανει ανοχη με τη καμια. Ουτε εχει παρενεργιες. Και η σεννα ΕΙΝΑΙ φυτικη καλε...Quote:
αδερφή εγώ θα πάρω τη σκόνη τελικά...4 μέρες αποχή από τη λεκάνη, 1η μέρα αδιαθεσίας αλλά ευτυχώς -300 από χτες η ζυγαριά.Quote:
α ναι?το ελεγαν σ αυτο το φορουμ σε μια δημοσιευση οτι δεν κανει συνεχεια....οκ τοτε..Quote:
γεια σας παιδια....τελικα αποφασισα οχι στην ατκινς...θα συνεχισω παλι με θερμιδες, απλα οχι πολλοθς θδατανυρακες και οχι βραδυ.....
αν το εννουσαν σε μορφη χαπιου, ναι, οντως δεν κανει.Quote:
το φυσικο τσαι δεν κανει καμια ζημια.
migg!!!!ολα καλα:D:D:D
τα φυλα σενας οντως λενε οτι δεν κανει να τα πινεις μακροπροθεσμα γιατι συνηθιζει το εντερο και μετα δεν μπορεις μονος σου....
καλησπέρα! ξεκίνησα και εγώ σήμερα μια πρωτεινική δίαιτα πείτε την ατκινς, dukan.. όπως θέλετε! Σίγουρα έχει βάση τις πρωτείνες!
καλή επιτυχία σε όλους και καλό κουράγιοοο!!!
καλη αρχη..απαχη πρωτεινη με λαχανικο να φανταστω?
καλη αρχη και καλη δυναμηQuote:
Originally posted by erika
καλησπέρα! ξεκίνησα και εγώ σήμερα μια πρωτεινική δίαιτα πείτε την ατκινς, dukan.. όπως θέλετε! Σίγουρα έχει βάση τις πρωτείνες!
καλή επιτυχία σε όλους και καλό κουράγιοοο!!!
καταστραφηκα σημερα. ολη μερα δεν εφαγα τιποτα,κ μολις κατεβασα μια πιτσα παρα ενα κομματι...
Χριστίνα σε όλους συμβαίνουν αυτά, αν δε κάνω λάθος 7 κομμάτια είναι κάπου 2500 θερμίδες, σίγουρα πολλές αλλά οχι κάτι το εξωφρενικό. Συνεχίζεις κανονικά από το πρωί και σίγουρα όταν είναι να ξαναζυγιστείς θα είσαι κάτω.
Συνεχίζουμε, δεν απογοητευόμαστε, μαθαίνουμε από τα λάθη μας!!! Ψηλά το κεφάλι, δεν έγινε τπτ.
ε οχι και καταστραφηκες. δεν τα πηραμε τα κιλα επειδη μια μερα φαγαμε μια πιτσα. πολλες μερες τρωγαμε πολλες πιτσες :P
δεν εγινε τιποτα, 1-2 μερες κατακρατηση, νερακι δηλαδη.
εχεις απολυτο δικιο φιλιππε,αλλα οταν εχω αυτη την αισθηση του στομαχιου που κοντευει να σκασει,και την ταση για εμετο,νομιζω οτι εχω παρει 5 κιλα κ πεφτω σε καταθλιψη!
Η ΑΤΚΙΝΣ είναι επικίνδυνη!!!!!!
Skai.gr γράφει:
Αυξάνει τον κίνδυνο εγκεφαλικών και καρδιακών επεισοδίων η δημοφιλής δίαιτα ʼτκινς όπως και άλλες που βασίζονται στη χαμηλή κατανάλωση υδατανθράκων καθώς καταστρέφουν τις αρτηρίες, σύμφωνα με αμερικανούς ερευνητές.
Ομάδα ερευνητών έκανε δοκιμές σε ποντίκια και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι δίαιτες που περιορίζουν δραστικά τους υδατάνθρακες και επιτρέπουν απεριόριστες ποσότητες πρωτεϊνών και λίπους με στόχο την απώλεια βάρους, φράζουν τις αρτηρίες.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ενοχοποιείται η δίαιτα ʼτκινς για σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία του ανθρώπου.
Health.in.gr γράφει: Η δίαιτα αυτή είναι πολύ διαδεδομένη γιατί επιτρέπει την κατανάλωση τροφών που στις συνηθισμένες δίαιτες απαγορεύονται, όπως είναι: τα λιπαρά, όλα τα είδη κρέατος (όπως αρνί), αλλαντικά και όλα τα είδη τυριών. Αντίθετα απαγορεύονται: τα φρούτα, οι χυμοί, το γάλα και το γιαούρτι και όλοι οι υδατάνθρακες (όπως το ψωμί, τα μακαρόνια, οι πατάτες το ρύζι). Τα λαχανικά και τα οινοπνευματώδη ποτά επιτρέπονται σε ελάχιστες ποσότητες.
Με τη δίαιτα αυτή δεν υπάρχουν περιορισμοί στην ποσότητα ή τις θερμίδες, ούτε στον τρόπο μαγειρέματος. Δηλαδή, μπορεί κάποιος να φάει απεριόριστες ποσότητες ακόμα και τηγανιτών (όπως τηγανιτά αυγά). Η απώλεια βάρους φτάνει τα τέσσερα κιλά την εβδομάδα. Και δεν έχει καθόλου αίσθημα πείνας.
Πρόκειται όμως για επικίνδυνη δίαιτα. Οι τιμές της χοληστερίνης να ανεβαίνουν λόγω της μεγάλης περιεκτικότητας σε ζωικά λίπη. Επίσης λόγω της μεγάλης κατανάλωσης κρέατος ευνοείται η αύξηση του ουρικού οξέος και επιβαρύνονται οι νεφροί και το ήπαρ.
Πέρα όλων αυτών, η στέρηση του ψωμιού και των άλλων υδατανθράκων οδηγεί σε έντονη βουλιμία μετά το τέλος της δίαιτας και έτσι τα κιλά επιστρέφουν πολύ γρήγορα. Η απώλεια βάρους που επιτυγχάνεται αφορά κυρίως την απώλεια μυϊκού ιστού και υγρών, όχι λίπους.
Healthierworld.gr γράφει: ʼποψη επιστημονικής κοινότητας: η κριτική που έχει ασκηθεί κατά καιρούς υπήρξε δριμύτατη. Η απαγόρευση φρούτων και λαχανικών αντίκειται στις βασικές αρχές της υγιεινής διατροφής. Ο αποκλεισμός του ψωμιού και άλλων αμυλούχων τροφίμων από τη διατροφή κρίνεται ανεπίτρεπτος, ενώ η αυξημένη πρόσληψη λίπους εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για μακροπρόθεσμες επιπλοκές.
παιδιά λίγη προσοχή με τις δίαιτες που ξεκινάτε.. διαβάστε πρώτα καλά και μετά πειραματιστείτε με ότι σας προωθεί κάθε κομπογιαννίτης...
psomi kai froyta kai laxanika kai makaraonia kai ryzi sthn tetarth fasi epitrepontai me meso...
den ginetai mia zoi na zoyme kai na kanoyme diaita xwris ayta...kai ftanoyme se simeio na trwme ydatan8rakes mexri na stamathsoyme na xanoyme alla na stamathsoyme kai na pairnoyme....re paidia den epa8e kanenas tipota kovontas ligo psomi kai makaronia....
twra an o allos poy 8elei na kanei diaita alla kanei kataxrisi tis atkins trogontas thganita ayga tiga sto ladi ka8e mera, mpeikon voytira , kreas me orato lipos kai ka8ete kai trwei apo to prwi mexri to vrady san poy***s ee tote xairw poly oti 8a pe8anei apla sigoyra!!!
Και επίσης δε θα χάσει και βάρος αν τρώει έτσι κάποιος Ανθή. Και η ʼτκινς για να λειτουργήσει θέλει μέτρο.
Να πω την αλήθεια την ʼτκινς δε τη συμπαθώ γιατί είναι πολύ περιοριστική για τα γούστα μου. Ανθυγιεινή όμως για άτομα με πολλά κιλά δεν είναι, σε όσους έχουν να χάσουν σχετικά λίγα(ας πω αυθαίρετα κάτω από 10-15 κιλά) θεωρώ οτι μπορεί να κάνει και περισσότερο κακό απ'ότι καλό. Είναι δυνατόν να χάσει κάποιος ξέρω γω 20 κιλά και οι εξετάσεις του να είναι χειρότερες από πριν; Δε νομίζω...
Γεια σας κοριτσια....θελω την βοηθεια σας....πρεπει να χασω 10 κιλα σε 3 βδομαδες....εχω γαμο και εχω ηδη παρει τα κιλα του πασχα....
κανω την atkins ειμαι στην 3 μερα και εχω χασει 1 κιλο
νιωθω χαλια εξαιτιας την αναπνοης μου και μονο για να μην πω για την λιγουρα που εχω για φρουτα και λαχανικα!!!!κι ομως ναι....μου λειπουν απιστευτα
θα σας πω τι εχω φαει σημερα....
πρωινο: 2 αυγα με 4 φετες γαλοπουλα και 3 τυρι μακεδονικο (δεν ξερω αν επιτρεπεται ειναι χυμα και δεν μπορω να δω υδατανθρακες) με μια κουταλια λαδι
ελληνικο με 2 καψουλες slimline η canderell
μεσημεριανο ενα μεγαλο κομματι μπακαλιαρο
απογευματινο γιαουρτι 0% (εχει 4 γρ υδατανθρακες και υπεθεσα οτι μπορω να το φαω)
βραδυνο 5 φετες ζαμπον και 3 τυρι μακεδονικο ,3 καλαμακια χοιρινο
ενδιαμεσα 4 κουτακια coca cola zero
ειναι καλα πιστευετε;
εχω σιχαθει ηδη κρεατα και ψαρια.....
please βοηθηστε με εχω γαμο 4 ιουνιου
μηπως να δοκιμασω dukan που δεν εχει λιπη;
δεν ξερω τι να κανω....μονο 3 βδομαδες
βρε σκίνυ με έχεις μπερδέψει....αρχικά ειπες είσαι 1,71 ύψος κ 63 κιλά κ ήθελες να πας 51...προχτές ειπες πως το πάσχα έφαγες κ πήγες 65 κ στόχος σου είναι πλέον τα 59! τελικά που βρισκεται η αλήθεια?γιατί από τα 65 έως τα 59 είναι 6 κιλά κ όχι 10....
σκινι το γιαουρτι εχει 4 υδατ τα 100 γραμμαρια, αρα υπολογισε 8 το κεσεδακι.
επιπλεον περιορισου σε 1 κοκα ζηρο την ημερα το πολυ