Luna καλό μου! Welcome to the club! Τι εγινε και δεν σε πήρα είδηση πότε χειρουργήθηκες! Όλα καλά στη νέα σου ζωή? Σου εύχομαι να πετύχεις όλους τους στόχους σου πολύ γρήγορα και να εισαι πάντα καλά!
Printable View
Luna καλό μου! Welcome to the club! Τι εγινε και δεν σε πήρα είδηση πότε χειρουργήθηκες! Όλα καλά στη νέα σου ζωή? Σου εύχομαι να πετύχεις όλους τους στόχους σου πολύ γρήγορα και να εισαι πάντα καλά!
μια χαρα ειμαι μπηκα στα αλεσμενα σημερα και νιωθω πιο καλαQuote:
Originally posted by Luna84
Έλα ρε παιδιά, τι αδικίες είναι αυτές;! Τι ρικότες και φιλαδέλφιες και τυριά! Εδώ ούτε χυμό δε μπορούμε να πιούμε! :wow:Quote:
Originally posted by καλλιοπη
και τυρια τι τυρια ? και ποσο?
γραφει cottage ρικοτα φιλαδελφια κ.λ.π. ποια ειναι τα λοιπα
Ελπίζω να είσαι καλά Καλλιόπη! :starhit:
εφαγα σχετικα σημερα !
ελπιζω να σταματησω να ζαλιζομαι πια
ατονια δεν ειχα αλλα ποτε ποτε ζαλιζομουν κυριως οταν δεν ειμαι σπιτι βλεπεις δεν εκατσα κιολας καθολου
Όλα καλά! Πώς και δε με πήρες είδηση; Όντως. :smilegrin:Quote:
Originally posted by monahoiot
Την παλεύω με τα αλεσμένα και τις σκόνες. Πολύ ζόρι, αλλά εντάξει. Υπομονή :yes: Ευχαριστώ για τις ευχές!!! Φιλάκια
Luna σου εύχομαι καλή αρχή στη νέα σου ζωή, καλή δύναμη και να φτάσεις γρήγορα στο στόχο σου. Καλή συνέχεια στην προσπάθειά σου.
Ευχαριστώ πολύ παιδιά αλλά μόνο επιτυχία δεν είχα....πιο χάλια δεν γινόταν....Την γαστροσκόπηση τελικά την έκανα χωρίς μέθη γιατί μου απαγόρευσαν να οδηγήσω μετά και εγώ είχα πάει με το αμάξι.Κ επίσης κατάλαβα ότι και η μέθη θα είχε την ταλαιπωρία της γιατί θα έπρεπε να μου βάλουν καθετήρα και να κάτσω στο νοσοκομείο μέχρι να μου περάσει η ζάλη....πραγματικά η γαστοσκόπηση είναι μια αηδία...ακόμα νιώθω το σωληνάκι μέσα μου αλλά ευτυχώς κρατάει πολύ λίγο!!!και το χειρότερο είναι ότι η εξέταση με βρήκε θετική στο pylori και φλεγμονή στον οισοφάγο. Συμπέρασμα εξέτασης:Οισοφαγίτιδα σταδίου Β κατά LA. H. pylori (+) γαστρίτιδα. Βολβίτιδα με παρουσία εξελκώσεων.
Θα τρελαθώ δεν υπάρχει αυτό!!!!!τόση αναποδιά???
για 14 μέρες θα παίρνω 6 αντιβιοτικά την ημέρα και μετά για ένα μήνα θα συνεχίσω με ένα αντιβιοτικό.μετά από αυτά θα πρέπει να κάτσω καθαρή χωρίς κανένα φάρμακο άλλον έναν μήνα και να κάνω μια εξέταση για να δούμε αν έφυγαν όλα αυτά!!!που σημαίνει ότι δεν μπορώ να κάνω την επέμβαση πριν περάσει ένα τρίμηνο!!!!τελικά όταν κάνεις σχέδια ο ΘΕΟΣ ξεκαρδίζεται στα γέλια...αυτά τα 'ωραία' από μένα!!!! :( :( :(
ρε Αντα τι είσαι εσυ!!!!!!!!!!!!!!!! όλα αυτα σε σενα???? Μην στεναχωριεσαι καθολου γιατι πρεπει να το δεις και απο την θετικη πλευρα! θα καθαρισεις το στομαχακι σου κ μετα θα ειναι ετοιμοτατο για την επεμβαση χωρίς επιπλοκές και βλακειες! θα είσαι δυνατή και θα πάνε ολα οκ! μόνο λιγη υπομονη!!!!
Aντα μην στενοχωριεσαι γιαι δεν ειναι τιποτα.ειχα κ εγω το ελικοβακτυριδιο του πυλωρου αλλα με την αντιβιωση εφυγε.Στις εξελκωσεις μου πηραν δειγμα για βιοψια απο 4 διαφορετικα σημεια.Βγηκαν αρνητικες για κακοηθεια.Η αλλη εξεταση μετα δεν ειναι τιποτα.Πας με μια πορτοκαλαδα την πινεις κ μετα απλα φυσας.Οσο για την μεθη ποιος σου ειπε για καθετηρα?Κ εμενα μου ειπαν να μην οδηγησω αλλα αισθανομουν καλα πηρα το αυτοκινητο κ γυρισα.Φυσικα σε παει λιγο πισω αλλα εγω ετσι κ αλλιως ακομη περιμενω για το Ριο 10 μηνες μετα.Σου ευχομαι να σου πανε καλα απο δω κ περα κ να χειρουργηθεις το γρηγοροτερο!
ʼντα μη το βάζεις κάτω. Αυτά θα περάσουν γρήγορα, θα δεις. Δε θα σε πάει πίσω. Κι ό,τι κάνεις τώρα θα είναι για καλό. Να είσαι θετική και όλα θα πάνε καλά.
Luna να σου ευχηθω καλες κατηφορες κ οτι καλυτερο απο δω κ περα.Μπορεις να μου πεις ποτε ειχες καταθεσει εσυ το φακελλο κ ποτε σε πηραν τηλ?
Ευχαριστώ Γλαύκη μου. :starhit:Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Luna να σου ευχηθω καλες κατηφορες κ οτι καλυτερο απο δω κ περα.Μπορεις να μου πεις ποτε ειχες καταθεσει εσυ το φακελλο κ ποτε σε πηραν τηλ?
Η ενημέρωση ήταν Σεπτέμβριο του 2010. Έστειλα τις εξετάσεις μου Φεβρουάριο του 2011. Με πήραν τηλέφωνο Οκτώβριο του 2011. Πέρασα επιτροπή Γενάρη 2012 και μπήκα στο Ρίο Μάρτιο 2012!
Ada μη στενοχωριέσαι γιατί αφού αποφάσισες να κάνεις την επέμβαση θα την κάνεις! Και η γνώμη μου είναι ότι ευτυχώς που έκανες τη γαστροσκόπηση σήμερα και είδες ότι έχεις κάποιο πρόβλημα που χρειάζεται αντιβίωση για να το αντιμετωπίσεις. Διαφορετικά δεν θα είχες ιδέα. Το καταλαβαίνω απόλυτα ότι είναι σπαστικό άλλα να περιμένεις και άλλα να γίνονται, αλλά με λίγη υπομονή και επιμονή είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρεις.
Καλησπέρα και από μένα,τελικά έκανα το χειρουργείο στις 3 Απριλίου όπως σας είχα αναφέρει και τώρα είμαι ήδη στην 2 εβδομάδα....
Δεν σας έγραψα πιο νωρίς θεώρησα οτι είναι γνωστή σε όλους η διαδικασία και ήμουν και λίγο κομμάτια...Τα ίδια λοιπόν με όλους τους υπόλοιπους.Ο μόνος πόνος από την λαπαροσκόπηση ήταν από τον αέρα στο στήθος μου....Χθες έβγαλα την παροχέτευση και σήμερα είμαι αρκετά καλύτερα..Πείνα καμία αλλά το μυαλουδάκι ζηλεύει...Λίγες ατονίες,μικρές ζαλάδες και πολλές σούπες...Στα υγρά θα μείνω 3 βδομάδες συνολικά..Επίσης πίνω μια Πρωτείνη(αυτές των αθλητών 110 ολόκληρα ευρώ) με γάλα 600ml τη μέρα και συνολικά πρέπει να πίνω 2L υγρών..Βιταμίνες και laprazol για το νέο στομαχάκι..Δεν μετράω ούτε ένα εμετό και αυτό είναι πολύ ευχάριστο..
Κορίτσια πείτε μου σας παρακαλώ εσείς στα υγρά τι φάρμακα παίρνατε,πίνατε και πρωτείνη???
Επίσης να σας πω οτι από τώρα σκέφτομαι τα μαλλάκια μου,το γιατρό τον έφαγα...
Στην αρχή τρελάθηκα αλλά τώρα χαλάρωσα λιγάκι..άλλωστε δεν μπορώ να κάνω κάτι διαφορετικό..απλά θα περιμένω!!!!!ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια μου για την υποστήριξη!!και ελπίζω με τις αντιβιόσεις να γίνω καλά και να μην έχω άλλα τρεχάματα..Ένα θετικό που έμαθα μιλώντας με την γραμματέα του γιατρού είναι ότι μπορώ να πάω στο ΙΚΑ να πάρω την έγκριση (που ισχύει για 3 μήνες) και να πάω να κλείσω το ραντεβού για την επέμβαση στο νοσοκομείο ώστε μόλις γίνω καλά να την κάνω κατευθείαν...μ'αυτό χάρηκα γιατί νόμιζα ότι επειδή βγήκα θετική δεν θα μπορούσα να πάρω την εγκρίση τώρα....πάλι καλά να ξεμπερδεύω απ'ο τώρα μ'αυτό :tumble:
Ναι Αντα να πας να το κάνεις,να μην το έχεις στο μυαλό σου και αυτό..Και αφού το θες τόσο πολύ ο κόσμος να χαλάσει εσύ θα το κάνεις!!!!!Όλα θα πάνε καλά με το στομαχάκι σου και δεν θα έχεις κανένα θέμα,οπότε κάνε τα διαδικαστικά και θα είσαι έτοιμη...
Έτσι και εγώ από καθυστέρηση σε καθυστέρηση αλλά τελικά το έκανα και είμαι πολύ καλύτερα!!!
Εύχομαι να πάνε όλα καλά και το μόνο που χρειάζεται είναι υπομονή!!!Keep going λοιπόν!!:)
Αντα μου αυτο σκεφτηκα οτι πανω στην αναποδια, τουλαχιστον θα μπορεσεις απο τωρα να κλεισεις την ημ/νια της επεμβασης! Σε θελω δυνατη και ολα θα γινουν! Εγω βασανιζομουνα 1,5 χρονο και τωρα ουτε εχω καταλαβει για ποτε την εκανα και ειμαι στην 2η εβδομαδα κι ολας!!!! Ολα θα γινουν, το ξερω οτι ειναι τρελα σπαστικο να σε κρατανε πισω πραγματα τα οποια ουτε καν γνωριζες (για το στομαχι!) αλλα τουλαχιστον θα καθαρισεις οπως ειπε και η Γλαυκη μου και μετα θα εισαι ετοιμη για ολα!!!
ʼντα όλα σε εσένα έτυχαν κορίτσι μου? τι να πω ? Δεν το περίμενα πραγματικά. Περαστικά και γρήγορα εύχομαι να περάσουν οι μέρες για να κάνεις και εσύ την επέμβασή σου !
Πουλάκια μου!!! έχετε πάει όλοι για διακοπούλες ε????? για αυτό δεν μιλάει κανεις?:duh::duh: ʼντε καλά να περάσετε όπου και αν πάτε και καλή ανάσταση!!!!!! εγώ στο νησί μια χαρά περνάω ...όλοι μερά βολτούλες, καφεδάκια και πάμπολλα σχόλια περι αδυνατίσματος!!!!
Μακάρι να ήσασταν όλοι εδώ να δείτε το έθιμο με τους δυναμίτες και να φάτε μούρι....έστω και λιγουλάκι .....(μούρι = γεμιστό αρνί ψημένο στον ξυλόφουρνο!)
Και του χρόνου μας!:bouncy::bouncy::bouncy:
Καλό Πάσχα σε όλους και να περάσετε τέλεια!!!!!Κατερινάκι εγώ Αθήνα και με πολλά νεύρα...ʼντε καλά να περάσουμε!!!!
Και εγώ εδώ, Αθήνα, πουθενά φέτος , μας έπιασε η κρίση και όπως λένε no money no funny !!!
Καλή Ανάσταση σε όλους.
καλο πασχα κ καλη ανσταση σε ολους κοριτσακια
καλη ανασταση και καλο πασχα σε ολους μας
με υγεια και αγαπη !
φιλια σε ολους
Χρονια Πολλα Καλο Πασχα να εχουμε!!
Λοιπον εγω την Μ. Πεμπτη επαθα μια ωραιοτατη αλλεργεια στο amoxil, Γεμισα καντιλες που λεει και η μαμα μου (καμια σχεση με σπυρακια παντως!) και πηραμε τον γιατρο μου στις 1130 το βραδυ! Μας εστειλε στο νοσοκομειο και μου εκαναν 2 κορτιζονες και 2 φενιστιλ... Ολα καλα, εφυγε ο κνυσμος, εφυγαν οι καντιλες και Μ. Παρασκευη τσουπ να αλλη μια καντιλαααα!! Μ.Σαββατο γεμισα παλι, ακομα και στα ματια μου γυρω γυρω, πηγα με τον μπαμπα μου νοσοκομειο παλι, παλι κορτιζονες παλι φενιστιλ, μου εδωσαν και κορτιζονες για το σπιτι και κατι αλλο αντι για λαπραζολ και σημερα παλι τα ιδια χαλια ειμαι! Πηρα τηλ τον γιατρο μου και μου ειπε να παω Αθηνα και λογικα θα κανω εισαγωγη... Φουσκωσαν τα χερια μου και πατουσες, νιωθω λες και τα κιλα που εφυγαν, ηρθαν διπλα τωρα!! Εκανα και 1 εμετο εχτες το βραδυ, ειχα και εναν πολυ οξυ πονο στα δεξια της κοιλιας και τα εχασα!! Μου ειπε ο γιατρος οτι θα κανω παλι αιματολογικες και crb και οτι αλλο χρειαστει για να γινω καλα! Μου ειπε επισης να μην παρω αλλη κορτιζονη.. Αχ ΘΕΕ ΜΟΥ!! Απο επεμβαση επιζησαμε και τωρα τυρανιεμαι απο μια αλλεργεια!!!! Τεσπα ελπιζω να νιωσω καλυτερα σε λιγες μερες!!!! Καλο Πασχα και παλι και φιλακια πολλα σε ολους!!!!! :)
Ναταλάκι περαστικά σου και κουράγιο! δεν σε φοβάμαι , είσαι δυνατή κ όλα θα πάνε καλά! Μήπως τα κάνεις όλα επίτηδες για να δεις τον γιατρούλι?????:lol::lol::lol:
χριστος Ανεστη χρονια πολλα !
ναταλια μου κουραγιο ολα καλα θα πανε αυτα ειναι περαστικα!
αντε και οταν με το καλο ερθεις αθηνα θα παμε για καφε :)
και εγω αυτο πιστευω κατερινα μουQuote:
Originally posted by katerina_iero
Μήπως τα κάνεις όλα επίτηδες για να δεις τον γιατρούλι?????:lol::lol::lol:
αχ εχει καψει καρδιες τι να κανουμε !
Aχαχαχαχα κοριτσια πως με ξερετεεεεε???? αχαχαχαχα καμια σχεση! παιδια ξινομααααιιιιιι!!!!!!!! Παναγια μου!! Καλα ο γιατρος μας στο τηλ μου ελεγε και μην ανησυχεις αγαπη μου και ολα καλα θα πανε αγαπη μοοοουυ!!! Μα τι γιατρο εχουμε ρε κοριτσιααα???!!! :D
Λοιπον εγω μαλλον αυριο ερχομαι Αθηνα, αν παρω καραβι μεθαυριο ομως... Εννοειτε ελπιζω Παναγια μου να ειμαι καλα και να τα καταφερω να ερθω για καφεδακι γιατι και με την Αντα που ειχαμε κανονισει τελικα δεν μπορεσα με τα τρεχαματα!! Οποιες μπορουν, θα κανονισουμε να παμε!!! Ευχομαι μονο να φυγουν τα σπυρια αλλιως δεν παω πουθενααα!! αχαχαχαχ
Εσυ Κατερινα ποτε κατεβαινεις για επανεξεταση???
μια και σε ξερω αρκετα εγω πιστευω οτι ειναι δακτυλος της αδερφουλας σου αυτη τα κανε ολα για να ερθει μαζι να τον δει :PQuote:
Originally posted by -wow-
Aχαχαχαχα κοριτσια πως με ξερετεεεεε???? αχαχαχαχα καμια σχεση! παιδια ξινομααααιιιιιι!!!!!!!
Λεεες??? Το σκεφτηκα να σου πω την αληθεια!!!! :lol::lol:
για αυτο μη την φερεις μαζι σου αστην στη κρητη!!!!Quote:
Originally posted by -wow-
Λεεες??? Το σκεφτηκα να σου πω την αληθεια!!!! :lol::lol:
Χρόνια πολλά σε όλους και Χριστός Ανέστη. Anna20 πολύ χαίρομαι που έκανες την επέμβαση και πήγαν όλα καλά, σου εύχομαι καλή συνέχεια και καλές κατηφόρες. Wow σου εύχομαι γρήγορα περαστικά σου και να μην έχεις άλλες ταλαιπωρίες.
Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλους σας εύχομαι!!!!
Ναταλάκι μου εύχομαι περαστικά να είναι όλα..Τζίνα μου ευχαριστώ πολύ μακάρι να πάνε όλα καλά..
Κορίτσια είμαι 14 μέρες μετα το χειρουργείο και είμαι ακόμα στις μέρες των υγρών σήμερα ζυγίστηκα και έχω χάσει 5 κιλά,εμένα μου φαίνονται λίγα για τόση σούπα που έχω καταναλώσει,εσείς τι λέτε?Μήπως πρέπει να επικοινωνήσω με το γιατρό μου??
Αμα κανονίσετε καφεδάκι θα ήθελα και εγώ να σας γνωρίσω!!!!:D
Ναταλάκι τι έπαθες πουλάκι μου????περαστικά σου εύχομαι....φαντάζομαι ότι δεν είχες ιδέα ότι είχες αλλεργία σ'αυτό ε??Για καφεδάκι όποτε θέλετε εγώ μέσα είμαι!!!
εγω κλεινω μηνα στις 29 και η wow στις 28 οποτε μαλον θα μας δει και τις 2
στις 2/4 αν δεν κανω λαθος καθε τεταρτη εχει ιατρειο οποτε ισως το κανονισουμε για τοτε μηπως εχει φτιαξει και ο καιρος λιγακι
Τί βλέπω ? Θα βρεθούμε για καφέ ? ʼντε βρε κορίτσια να τα πούμε και από κοντά όλες !
Ναι κορίτσια να κανονίσουμε!!!!!
Δεν μου απαντήσατε όμως να ανησυχώ με την μικρή μου απώλεια???5 κιλά σε 15 μέρες που πίνω μόνο υγρά δεν είναι λίγα????:no:
Πόσα κιλά είσαι Αννα ? αααα τώρα είδα το ticker sou .Quote:
Originally posted by Anna20
Ναι κορίτσια να κανονίσουμε!!!!!
Δεν μου απαντήσατε όμως να ανησυχώ με την μικρή μου απώλεια???5 κιλά σε 15 μέρες που πίνω μόνο υγρά δεν είναι λίγα????:no:
Νομίζω οτι έχεις σχετικά λίγα κιλά ,για αυτό δεν έχεις θεαματική απώλεια .
Μέσα σε ένα μήνα περίπου δείχνει οτι θα χάσεις περίπου 10 κιλά ,άρα καλά σε βλέπω .
Εγώ τώρα είμαι σχεδόν στον τρίτο μήνα ,και χάνω 1-2 κιλά την εβδομάδα.
ΑΑχχχχχ μακάρι να είναι αυτό,αφού άρχισα και σκέφτομαι μήπως τελικά δεν θα χάσω κανένα κιλό,έχω αγχωθεί τόσο πολύ...
Τι να πω???Ελπίζω να ξεκολλάει η ριμάδα η ζυγαριά και να μην παιδευτώ 2 χρόνια για να χάσω όλα τα κιλά που θέλω...
ʼμα χάνω τόσα λίγα με υγρά,στις μαλακές τροφές τι θα γίνεται???Θα παίρνω κιόλας???:flaming:
Μην σε πιάνει πανικός Αννα και με τις μαλακές τροφές θα χάνεις κανονικότατα .Αφού θα τρέφεσαι με πολύ μικρές ποσότητες .
Αννα20 μην ανησυχείς γιατί θα τα χάσεις τα κιλά σου θέλεις δε θέλεις! Κι εγώ έχασα μετά το χειρουργείο 6 κιλά σε 9 μέρες και μετά για 2 εβδομάδες δεν έχασα άλλο και στο μήνα είχα χάσει συνολικά 10 κιλά. Να μετράς το αποτέλεσμα με το μήνα γιατί μπορεί σε 10 μέρες να μην χάσεις καθόλου και σε μία εβδομάδα να χάσεις 4 κιλά! Είναι λογικό ότι ο οργανισμός σου θα κολλάει και θα ξαναχάνει. Μην αγχώνεσαι, αν ακολουθείς τις συμβουλές του γιατρού σου και τρως σωστά είναι θέμα χρόνου να χαθούν τα κιλά σου.
" αγάπη μου"????????? ακου εκεί αγάπη μου!!!!!:dork: χαχαχχαχαχαχαχαχαχ
κλείνω μήνα στις 8 Μαίου αλλά το αν θα έρθω Αθήνα εξαρτάται από τις εξετάσεις μου. Αν είναι καλές ο γιατρός είπε να μην πάω. Η αλήθεια είναι οτι προτιμώ να μην πάω γιατί έχω ξοδέψει αρκέτα σττα ταξιδάκια και επίσης έιναι παραμονές πανελληνίων και δεν μπορώ να αφήσω τους μαθητές μου!:duh:
Σας περιμένω καλοκαιράκι στην Κάλυμνο! ούζάκια, μπανάκι, θαλασσα, καφεδάκια.........
Aχ κοριτσια μου!!!! Πηγα εχτες Ιπποκρατειο (ηρθα Αθηνα εχτες παλι!) και με ειδε παθολογος, μου εδωσε αντισταμινικα και ενα σιροπι για να πηγαινω τουαλετα! Μου ειπε επισης οτι μου εδωσαν μεγαλες ποσοτητες κορτιζονης στο νοσοκομειο Ρεθυμνου (παραξενοοοοο!!!) και γι'αυτο εχω πρηξιμο (τα δακτυλα μου σε καποια φαση εγιναν μπλε!) παντου και ποναω οταν ακουμπαω το δερμα μου... Προχτες πονουσα την ωρα που κοιμομουνα επειδη ακουμπουσα στο κρεββατι και πρηστηκε το δεξι μου ποδι τοσο πολυ που δεν ειχα αισθηση της αφης καθολου! Και τωρα ειμαι πρησμενη αλλα πιστευω αρχιζει και φευγει σιγα σιγα! Μου φαινεται λες και εχω παχυνει, βασικα επειδη ειμαι πρησμενη τα ποδια μου δεν τα εχω δει πιο μεγαλα στη ζωη μου! Και πανω που εφευγαν τα μαγουλακιααααα!! Αχ μακαρι να τελιωσει συντομα αυτη η ταλαιπωρια μου και να συνεχιστει η απωλεια!!