Τι είναι αυτό?
Printable View
Δεν εχω ιδέα τι είναι αυτο
Στο γιουτουμπ...μιλανε χαμηλοφωνα και χρησιμοποιουν ηχους για να "ανατριχιασεις" και να κοιμηθεις...εμενα με ηρεμει...εχει παρα πολλα βιντεο...
Εχει χιλιαδες τετοια...
https://youtu.be/h9VBn9mkCVE
https://youtu.be/DQgDQ8MFjsk
Και εγώ πρώτη φορά τη βλέπω αυτή την μέθοδο...
Ε ρε χρατσα χρουτσα που πεφτει.
Βρε και τα δύο είναι...
Ώρες ώρες με πιάνει μια απελπισία για το ανθρώπινο είδος...ντρέπομαι σχεδόν που ανήκω σε αυτό. Όχι κορονοιός, βόμβα μόνο θα μπορούσε να σώσει την κατάσταση, να μην μείνει ούτε ένας, μπας κι υπάρξει μια ελπίδα για το σύμπαν να ξαναγεννήθουμε βελτιωμένοι ή να συνεχίσει χωρίς εμάς.
Το σκαιπ καταναλωνει 250mb δεδομενα προς καθε κατευθυνση, δηλαδη χ2 αν εχουν και οι δυο ανοιχτη καμερα.
Άλλη μια άσχημη νύχτα πέρασε κι επηρεάζει και την μέρα μου... Προς το παρόν τουλάχιστον, ελπίζω ότι θα συνέλθω αλλά τώρα δεν νιώθω καλά...
προτιμησε τις επιλογες και τα ξεσκαρταρισματα απο τις βομβες.
οσες βομβες και να ριξεις, ανθρωποι που θα επρεπε να ντρεπονται που υπαρχουν (οχι να ντρεπεσαι εσυ), δεν θα παψουν να υπαρχουν. εσυ να εισαι με τους αλλους, που σου ταιριαζουν.
δεν μπορεις να διορθωσεις τον κοσμο. φιαξε τον δικο σου και απομακρυνε τους.
Τα τρια ποστ που προχθες με δυσφημουσαν, διαγραφτηκαν... Ευχαριστω τη διαχειριση.
Θέλω να ερωτευθω
Ψόφησε το σκυλάκι μιας φίλης μου Ελληνίδας. Το περασμένο Καλοκαίρι την είχα φιλοξενήσει 2ο βδομάδες (με το σκυλάκι της - αδυναμία μεγάλη). Ήταν ξαφνικό. Ο γιατρός δεν κατάλαβε τι είχε, δεν ανησύχησε και το βράδυ ξεψύχησε. Δεν απαντούσε τηλέφωνα. Η φίλη μου πήρε άλλη γιατρό και της είπε πως αν έπαιρνε αγωγή για την καρδούλα της θα γλύτωνε την επιδείνωση και τον θάνατο. Αυτή η άγνωστη κτηνίατρος της απάντησε στις 2 τα ξημερώματα αλλά ήταν αργά. Το σκυλάκι ψόφησε στις 3. Χθες όλο το πρωί με το που το έμαθα έκλαιγα. Όταν έχασα εγώ 2 σκυλάκια έκανα πάρα πολλύ καιρό να το ξεπεράσω. Δεν ξέρω πώς να την παρηγορήσω. Είναι χάλια. Δεν θέλει καν να μαζέψει τα πράγματα του σκύλου. Είναι όλη μέρα στο κρεβάτι και κλαίει. Να πω πως δεν την καταλαβαίνω; Και εγώ έτσι ήμουνα. Σήμερα δεν ξέρω καν τι να της στείλω.
μια χαρα ειμαι ολα κομπλε
βασικα δε μου λειπουν τοσο τα αμοιβαια συναισθηματα ή η ανταποκριση..
θελω απλα να το νοιωσω
να νοιωσω αυτο το συναισθημα
μου εχει λειψει..
Δεν μου κάθεται καλά η λέξη "ψόφησε" , συγνώμη.
Το μόνο που χρειάζεται η φίλη σου είναι χρόνο για να αποδειχτεί τον χαμό του σκύλου της αφού ήταν ξαφνικό.. Εγώ προσωπικά δεν ξέρω πως θα μπορούσα να την βοηθήσω.. Ισως με ένα μήνυμα ότι είμαι εδώ για ότι χρειαστεί.
Το ψοφάω το λες για ζώα και το πεθαίνω για ανθρώπους. Όταν μου το σχολίασαν ήταν επειδή ήταν σαν να έβαζα την ίδια μοίρα το ζώο με τους ανθρώπους. Που για μένα το πένθος είναι το ίδιο γιατί είναι τα μωρά μας. Αυτό έκανες και εσύ τώρα αλλά αντίστροφα. Σαν να υποτίμησα το ζώο επειδή χρησιμοποίησα ΣΩΣΤΑ μια λέξη. :/
Ναι αυτό θα κάνω. Γιατί δεν ξέρω τι να πω. Ρωτάει πώς να το ξεπεράσει. Μόνο με τον χρόνο αλλά πάντα θα είναι μια πληγή.
Άκουσε blackbird μου, από την στιγμή που βάζεις τα ζώα ίσα με τους ανθρώπους θα μιλάς και θα γράφεις όπως εσύ θες.. Δεν θα αλλάζεις επειδή σε κάποιους δεν κάθεται καλά η λέξη . Και ξέρω ότι έκανα το ίδιο αλλά εμείς εδώ στην Κύπρο την λέξη αυτή την λέμε με άσχημο τρόπο και το ξέρεις.
Πάντα θα είναι μια πληγή ναι το ξέρω, το καταλαβαίνω απόλυτα αλλά πλέον δεν μπορεί να κάνει κάτι.. Είναι άσχημο και δεν θα ήθελα με τίποτα να είμαι στην θέση της :(
Μόνο ο χρόνος θα την κάνει λίγο να το αποδεχτει γιατί δεν ξεπερνιέται ....το πέρασα και ξέρω και τώρα που ετοιμάζομαι να υποδεχτω μια ψυχούλα πάλι μετά από χρόνια η μόνη μου έννοια ειναι αυτή τίποτε άλλο....
Ας την να κλάψει να ξεσπάσει και όταν ηρεμήσει κάπως τότε να μιλήσετε,εύχομαι να είναι σύντομα!
Όχι εγώ δεν χρησιμοποιώ καθόλου άσχημα αυτή την λέξη. Ούτε οι δικοί μου, ούτε οι φίλοι μου. Μια λέξη είναι. Στις λέξεις εμείς δίνουμε νόημα και σημασία. Αν κάποιους τους ενοχλεί, πρόβλημά τους. Δεν θα την διορθώσω επειδή ΚΑΠΟΙΟΙ την χρησιμοποιούν με λάθος νόημα. Με διορθώσες σε κάτι που είπα σωστά επειδή εσύ έχεις θέμα με την σημασία που της δίνουν ΚΑΠΟΙΟΙ και μέσα απ' όλο αυτό βρήκες να σχολιάσεις ΜΙΑ λέξη. Αν θες εσύ να την χρησιμοποιείς διαφορετικά, δικαίωμά σου. Δεν το συνεχίζω.
Μονο στα ελληνικα ξερω να υπαρχει λεξη διαφορετικη για το θανατο των ζωων, ποσο μαλλον να χρησιμοπιειται σχεδον αποκλειστικα. Δεν πιστευω πως ειναι τυχαιο, ουτε και ασυνδετο με τον γενικοτερο πολιτισμο της Ελλαδας απεναντι στα ζωα. Οι λεξεις μετρανε και τη χρηση τους την καθοριζει η κοινωνια, οχι τα λεξικα. Τα λεξικα ειναι που καταγραφουν αυτη τη χρηση.
Είχα σκεφτεί να της προτείνω να πάρει άλλο σκυλάκι για να μην βιώνει τόσο έντονα την απώλεια αλλά πιστεύω πως θα είναι τέρμα λάθος. Σαν να της λέω πως θα αναπληρώσει το κενό και να την αντικαταστήσει. Θυμάμαι που μόλις έχασα το πρώτο μου σκυλάκι, δεν ήθελα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να πάρω άλλο γιατί σκεφτόμουν πως αν το χάσω και εκείνο θα ξαναπεράσω τα ίδια. Όμως επειδή οι γονείς μου έμαθαν με σκύλο και ένιωθαν "άδειο" το σπίτι, πήρανε άλλο και εννοείται πως το αγαπήσαμε κι' αυτό. Πάντα θα έχουν θέση στην καρδιά σου, πάντα θα τα θυμάσαι και θα τα αγαπάς και επίσης η αγάπη δεν μοιράζεται.
Μια άλλη γνωστή μου έκανε το ίδιο μετά από κάποιους μήνες. Όμως δεν θα προτείνω κάτι και ειδικά τώρα. Αν θέλει και το νιώθει θα το σκεφτεί από μόνη της. Θα της στείλω μετά να δω αν είναι καλύτερα.