Σαιτ γνωριμιων εχω γραφτει σε ενα απλα αλλα δεν εχω ασχοληθει, γιατι θελει και λεφτα. Μαλλον θα δοκιμασω στο FB dating αλλα δεν ξερω αν αξιζει το χρονο μου και ισως να ειναι ψυχοφθορο. Τον υπολογιστη τον εχω σαν πολυεργαλειο, οπως ειναι. Αυτη την περιοδο κυριως για να διαβαζω βιβλια σε ηλεκτρονικη μορφη, να παρακολουθω βιντεομαθηματα, να ψαχνω για καποια πληροφορια που με ενδιαφερει, να διαβαζω ειδησεογραφια ριχνοντας μια ματια μιας και την τηλεοραση δεν την πλησιαζω και να βλεπω καμμια ταινια ή σειρα. Παρακολουθω και δυο φορουμ αυτο και ενα τεχνολογικης υφης.
Θα ηθελα να διαβαζω περισσοτερο, να δημιουργω περισσοτερο μιας και ασχολουμε με κατασκευη προγραμματων. Ισως και να παιξω κανα παιχνιδι οπως εκανα παλια, ενα χομπυ που εχω αφησει εντελως. Θελω να φτιαξω το προφιλ μου στο github, μια ιστοσελιδα και βιογραφικο της προκοπης και ισως να ασχοληθω με το Linkedin καθαρα για ευρεση εργασιας. Ακομα δεν εχω αρχισει να ψαχνω.
Παρολο που ειμαι ανεργος, δεν βλεπω τηλεοραση καθολου εδω και δεκαετιες, δεν εχω υποχρεωσεις, δεν μου φτανει το 24ωρο για τιποτα.