το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
Printable View
Δεν ξέρω τι ισχύει αλλά το είχα παρατηρήσει ότι εμφάνιζε το όνομα της janet 2 ή 3 φορές και μετά είδα ότι είχε πολλούς λογαριασμούς και το συνδύασα. Πάντως ειλικρινά μην ασχολείσαι όταν κάποιος σε βρίζει, αφήνεις τον άλλο να παίζει ολόκληρο παιχνίδι στην πλάτη σου...
Λοιπον να τα βαλουμε τα πραγματα στη σειρα.
1) Η μοναδικη αναζητηση με το email λεξη κλειδι βγαζει την παρουσα αγγελια αρα αρκει οποιος ξερει το μσν σου να βρει την αγγελια. (Ειναι το μοναδικο αποτελεσμα)..
2) Το στρειδι εχει δικιο αυτη την στιγμη εχει κανει λογκιν με δυο ονοματα για αυτο τον βγαζει πολλαπλες φορες ... οποτε μετρηθειτε και ειναι και οι αορατοι ...οπως η yellow.....
Κατα 99% εχω βρει ποιος ειναι αλλα παντα υπαρχει το 1% οποτε δεν μπορω να πω.
λαθος λαιτ ...ακυρο δν ειναι η ολγα
Κι ένιωσες την ανάγκη να τον υπερασπιστείς Όλγα;... από μένα καληνύχτα, αλλά έχω καταλάβει πολύ καλά τί έχει γίνει. Κι επειδή κάπου στη σελίδα 40 με ρώτησες αν είμαι καλύτερη από δαύτον, δε νομίζω να ήθελες να σου απαντήσω δημοσίως. Αν χρειαστεί, τα γραπτά θα πάνε εκεί που θα πάνε.Quote:
Originally posted by olgaki82
ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΙΝΟ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ.
Ρώτα τον εαυτό σου αν είναι καλύτερος αυτός που ισχυρίστηκες ότι σε έβαλε να ξαναπιείς - και άλλα πολλά - ή αυτός απ\' τον οποίο ζήτησες βοήθεια και σου την έδωσε.
Και τώρα καλύτερα να πας να κοιμηθείς μιας και είσαι κομμάτια.
Καληνύχτα σας.
Με ρωτάς γιατί;... σου είπα. Καλύτερα να μη γράψω δημοσίως. Τις απαντήσεις στα \'γιατί\' σου, τις έχεις πάρει και τις υποστήριζες και εσύ η ίδια. Κόψτο εδώ γιατί εγώ κωλοχαρακτήρα για να δημοσιοποιήσω δεν έχω. Και καλύτερα να πας για ύπνο. Τέλος.
εγω ειπα οτι ΑΝ συνδεομουνα απο ξεκλειδωτο wirelless δε γινεται να εντοπισουν κανεναν,δεν ειπα οτι το κανω κιολας.
ετσι ακριβως εχουν τα πραγματα, γιαυτο οι ασχετοι κρινοι που διαδιδουν σαχλαμαρες για να νομιζουν οι καλικαντζαροι εδω μεσα οτι βρισκονται στο απυροβλητο, ας πανε να ενημερωθουν πρωτα και μετα να λενε οτι τους κατεβει...Quote:
Originally posted by John11
Όχι, κάνεις λάθος. Άρση απορρήτου γίνεται και με απλή μήνυση. Δεν δίνονται στοιχεία στον μηνυτή, αλλά στη εισαγγελική αρχή. Ο μηνυτής θα τα μάθει εκ\' των υστέρων αφού θα κλητευθεί ο μηνυόμενος.Quote:
Originally posted by strangerinthenight
δεν γνωριζω να σου πω την αληθεια δεν ειμαι δικηγορος.
Εκεινο που γνωριζω ειναι οτι αρση απορρητου γινεται για κακουργημα.
Για ολα αυτα ομως θα ρωτησω την δευτερα γιατι με ενδιαφερει και εμενα το θεμα.
Βέβαια αν κάνει κάποιος μήνυση γιατί τον είπαν απλά μαλάκα κανείς δεν θα τρέξει... Το site θα αργήσει να απαντήσει για το ip, το ίδιο και ο isp για τα στοιχεία, κλπ, κλπ. Αν όμως πρόκειται για κάτι σημαντικό, τα στοιχεία θα είναι διαθέσιμα σε μερικά λεπτά έστω κι αν η χαρτούρα θα κάνει μερικές μέρες.
Η μόνη περίπτωση που η άρση απορρήτου δεν φέρνει απαραίτητα αποτέλεσμα είναι αν κάποιος συνδέεται από internet cafe. Σε αυτή την περίπτωση μόνο για τρομοκρατική οργάνωση θα γινόταν έρευνα.
Το τελευταίο το λέω για τον demgal που είπε αν συνδέεται μέσω ασύρματης σύνδεσης άλλου. Απλά έχεις άγνοια, εντοπίζεσαι σε ελάχιστο χρόνο, απλά δυσκολεύει λίγο περισσότερο.
[Edit] Όπως είπα έχω αποσυρθεί από το forum, απλά το διαβάζω. Γι\' αυτό αύριο θα σβήσω όλα τα σημερινά μου μηνύματα.
(δεν γνωριζεις-δεν γνωριζεις,αλλα εχεις κανει τουλαχιστον 3 ποστ λεγοντας ασχετιλες περι του οτι δεν υπαρχει αρση απορρητου για τετοιες παραβασεις και επεμενες κιολας!!!!!) ΑΣΧΕΤΕ!)
κανεις δεν ειναι στο απυροβλητο και ειδικα με αυτα που εγιναν χθες και προχθες εδω μεσα,αλλα και τις αλλες μερες που δημοσιευονταν προσωπικες πληροφοριες για χρηστες(να σας θυμισω την υποθεση καποιου βιβλιου..) οποιος θιγμενος εχει ορεξη και χρονο μπορει να κανει οσες μηνυσεις θελει...
λυπαμαι που ο ντι αφησε το φορουμ χωρις καμια προστασια, ελπιζω να ηταν σοβαρος ο λογος.
θα του προτεινα να το κλεισει αν δεν εχει την δυνατοτητα να το επιβλεπει.
αν και, εδω δεν χρειαζεται αντμιν, εξορκιστης χρειαζεται....
σε εντοπιζουν μια χαρα, καλικαντζαρε, μην χαιρεσαιQuote:
Originally posted by -DEMGAL23-
εγω ειπα οτι ΑΝ συνδεομουνα απο ξεκλειδωτο wirelless δε γινεται να εντοπισουν κανεναν,δεν ειπα οτι το κανω κιολας.
το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.Quote:
Originally posted by olgaki82
θεωρεις δικαιολογια το οτι πινεις γι αυτες τις αθλιοτητες?
Δεν ισχυει σε καμια περιπτωση αυτο..Quote:
Originally posted by streidi
Λοιπόν light αν πας εκεί που φαίνεται ποιοι είναι μέσα αυτή τη στιγμή, δείχνει το νικ του 6 φορές, αυτό έχω παρατηρήσει πως γίνεται όταν κάποιος έχει πάνω από ένα νικ, τον εμφανίζει με το τελευταίο του όνομα τόσες φορές όσες και τα νικς.
Πολύ καινούριο μέλος, πάντως...
εχω δει πολλες φορες το νικ μου γραμμενο 2 η κ 3 φορες και εχω μονο 1 λογαριασμο!
Nαι και σε μένα γίνεται.Παρατηρώ ότι γίνεται συνήθως όταν δεν έχω καλή σύνδεση και στιγμιαία μπαινοβγαίνω.Quote:
Originally posted by dora-agxos
Λοιπόν light αν πας εκεί που φαίνεται ποιοι είναι μέσα αυτή τη στιγμή, δείχνει το νικ του 6 φορές, αυτό έχω παρατηρήσει πως γίνεται όταν κάποιος έχει πάνω από ένα νικ, τον εμφανίζει με το τελευταίο του όνομα τόσες φορές όσες και τα νικς.
εχω δει πολλες φορες το νικ μου γραμμενο 2 η κ 3 φορες και εχω μονο 1 λογαριασμο!
πραγματι, μονο που, οταν καποιος εχει κι αλλα νικ, στιγμιαια μπαινοβγαινει συχνα, επιτηδες και οχι κατα λαθος... ;) γιαυτο μερικοι τα συνδεουν με τα πολλα νικ και οντως συνδεεται με συχνα ον οφ...Quote:
Originally posted by Arsi
Nαι και σε μένα γίνεται.Παρατηρώ ότι γίνεται συνήθως όταν δεν έχω καλή σύνδεση και στιγμιαία μπαινοβγαίνω.Quote:
Originally posted by dora-agxos
εδώ κάποιοι δεν μπορούν να διαχειριστούν στο έλαχιστο τον ευατό τους και ψάχνουμε τη \" διαχείρηση του φόρουμ \".....
σωστο αρκτοςQuote:
Originally posted by arktos
εδώ κάποιοι δεν μπορούν να διαχειριστούν στο έλαχιστο τον ευατό τους και ψάχνουμε τη \" διαχείρηση του φόρουμ \".....
αλλα αυτοι οι καποιοι, στο ιντερνετ δεν τελειωνουν ποτε...
το ιντερνετ ειναι ο κατεξοχην ξεφραγος τοπος για ατομα που δεν μπορουν να διαχειριστουν τον εαυτο τους...
δεν ειναι λυση λοιπον να περιμενουμε οτι ολοι θα διαχειριζονται τον εαυτο τους.
πρεπει να υπαρχουν ορια κι οποιος δεν μπορει να τα σεβαστει , να φυγει. να παει αλλου!
Quote:
Originally posted by Remedy
σωστο αρκτοςQuote:
αλλα αυτοι οι καποιοι, στο ιντερνετ δεν τελειωνουν ποτε...
το ιντερνετ ειναι ο κατεξοχην ξεφραγος τοπος για ατομα που δεν μπορουν να διαχειριστουν τον εαυτο τους...
δεν ειναι λυση λοιπον να περιμενουμε οτι ολοι θα διαχειριζονται τον εαυτο τους.
πρεπει να υπαρχουν ορια κι οποιος δεν μπορει να τα σεβαστει , να φυγει. να παει αλλου!
όρια υπάρχουν...αλλά σε αυτό το θέμα ξεπεράστηκαν σε απίστευτο βαθμό.
το ιδιο λεμε.
κακως ξεπεραστηκαν, κακως ελειπε η διαχειριση
Άρκτος τον εαυτό σου μπορείς να τον διαχειριστείς ως ένα σημείο από κει και πέρα καταντάει αηδία το θέμα οκ?Quote:
το να έχεις στόμα - οχετό δεν θα το τακτοποιήσει η διαχείριση.
είναι θέμα αγωγής, και παιδείας.
Θα πω κάτι που είχε πει μια κοπέλα κάποτε και μου χε κάνει πολύ εντύπωση η εξυπνάδα της. Πολλές φορές είναι πιο ηθικό να βρίζεις από το να κάνεις άλλα. Εννοείται όχι να βρίζεις χωρίς λόγο. Εμένα με έβρισαν χωρίς να έχω κάνει τίποτα και έβρισα γιατί μου φέρθηκαν χυδαία και απίστευτα οκ? Είπαν κάποια λόγια και σαν κοτούλες μετά φύγανε. Για τη μάνα τους όμως ή για άλλο συγγενή τους δεν θα έλεγαν τέτοιες κουβέντες. Εγώ δεν πείραξα κανέναν.Quote:
θα τακτοποιησει ομως , το να το ανοιγεις εκει που σε ανεχονται και οχι εδω μεσα...Quote:
απλα τα πραγματα, μη τα κανουμε δυσκολα, εις οφελος των καλλικαντζαρων...
εσυ αφηνεις ανοιχτη την εξωπορτα του σπιτιου σου και ευελπιστεις να σε σεβαστει ο κλεφτης?
ας προσεχες....
εδώ στο φόρουμ μιλάμε, δεν κάνουμε...
στην ρίαλ λάιφ κάνουμε και τα δύο...
Λέμε όμως και η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει μην κολλάμε τώρα...Εξάλλου το να χαρακτηρίσεις κάποιον για κάτι που είναι δεν είναι βρισιά για το χαρακτήρα του όμως όχι για την ασθένειά του.Quote:
εδώ στο φόρουμ μιλάμε, δεν κάνουμε...
στην ρίαλ λάιφ κάνουμε και τα δύο...
Θα συμφωνήσω με την Άρκτος...
Η διαχείριση και παρούσα να ήταν, οι βρισιές που πέσανε στην αρχή, θα στιγμάτιζαν για άλλη μια φορά την κοινότητα - το ό,τι δεν ήταν κι ούτε ακόμη είναι, έδωσε απλά έδαφος στους εμπλεκόμενους στο να ανακυκλώνουν τις ίδιες βρισιές, ακόμη και σ\' ένα τέτοιο χαμαιρπές επίπεδο όπου ο διάλογος δεν είναι φυσικά διάλογος, το υβρεολόγιο ήταν κοινότυπο, προβλέψιμο, στερημένο από κάθε φαντασία , το αντριλίκι και η ψευτομαγκιά πήραν κι έδωσαν από άντρες και γυναίκες, γέμισε ο τόπος από περίσσια τεστοστερόνη κι οι μάνες κάποιων μελών , βρέθηκαν να γίνονται αντικείμενο άνανδρης λεκτικής βίας, γιατί μόνον οι ΑΝΑΝΔΡΟΙ καταφέρονται εναντίον των μανάδων που δεν μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους.
Ένα άλλο στοιχείο που μου έκανε εντύπωση, είναι ο άκρατος ρατσισμός σε πολλαπλά επίπεδα...
Απέναντι στους ψυχικά πάσχοντες θες ? Απέναντι σε επίπεδο εξωτερικής εμφάνισης , τραβάει η όρεξη ? Απέναντι σε επίπεδο ηλικιακό ακόμη ? Ναι , μη γελάτε, απ\' ότι φαίνεται όσοι είναι 30 + είναι παρίες της ζωής και κακώς υπάρχουν, θα πρότεινα όσοι περνάνε τα 30 να αυτοκτονούν ή αν δεν το κάνουν να εκτελούνται με συνοπτικές διαδικασίες....
Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν ανωριμότητα, επικοινωνιακό έλλειμμα, χαμηλό μορφωτικό επίπεδο και τα πάντα ξεκινούν από αυτό που πολύ σωστά επισήμανε η Άρκτος.
Από το ότι όσοι ενεπλάκησαν , δεν μπορούν να διαχειριστούν τον εαυτό τους - να τραβήξουν μια γραμμή και να μην την υπερβούν γιατί εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον εαυτό τους...
Το θέμα κακώς ανοίχτηκε. Η απάντηση στην ερώτηση \"που είναι η διαχείριση\", δόθηκε αυτονόητα από την σιωπή που διαδέχθηκε τα πρώτα βρισίδια και φυσικά αποδεικνύεται ακόμη και τώρα πως η διαχείριση - και καλά κάνει - μάλλον λιάζεται σε κάποιο παραλιακό θέρετρο. Το θέμα επίσης κακώς ανοίχτηκε, γιατί αφορούσε συζητήσεις και σχέσεις μελών μεταξύ τους που μεταφέρθηκαν στο φόρουμ. Και άντε το θέμα τράβηξε μέχρις εδώ...Το αποκορύφωμα ήταν η παρέμβαση νέου μέλους με λίνκ που παρέπεμπε σε άλλο σάιτ με σκοπό να εκθέσει μέλος του φόρουμ !
Κατακλείδα, αν δεν μπορεί κάποιος να διαχειριστεί τον εαυτό του, το στόμα του, το θυμικό του και σκέφτεται μόνο με το κάτω κεφάλι, καμία διαχείριση δεν θα μπορέσει να του μάθει γράμματα. Το πολύ πολύ να κλειδώσει το θέμα από νωρίς - αγωγή και παιδεία δεν θα μπορέσει να του προσφέρει ποτέ....
Βρε saab, δεν μεταφέρθηκε καμμία συζήτηση από συζητήσεις μεταξύ των μελών εκτός φόρουμ αλλά μέσα στο φόρουμ. Για άλλο λόγο ανοίχτηκε και αλλού κατέληξε
βρε sabb
τι λες τωρα?
τι ανακυκλωνονταν?
το ιδιο ειναι με τα πρωτα τραγικα μηνυματα να εκλεινε το θεμα και το ιδιο ειναι να βλεπουμε αυτα τα αισχη εδω και τρεις μερες?
η διαχειριση νομιζω οτι ειχε καποιο σοβαρο λογο και ελειπε..
αυτο δεν σωζει την κατασταση. πιστευω πως θα επρεπε να κλεισει το φορουμ για μερικες μερες αν επρεπ οπωσδηποτε να απουσιασουν ολοι οι διαχειριστες.
Το ότι κατέληξε αλλού το βλέπω...56 σελίδες εποικοδομητικού διαλόγου - και πάει λέγοντας απ\' όσο φαίνεται αν δεν κλειδωθεί το θέμα ...
μα ο ρολος της διαχειρισης δεν ειναι εκπαιδευτικος...Quote:
Originally posted by sabb
......Κατακλείδα, αν δεν μπορεί κάποιος να διαχειριστεί τον εαυτό του, το στόμα του, το θυμικό του και σκέφτεται μόνο με το κάτω κεφάλι, καμία διαχείριση δεν θα μπορέσει να του μάθει γράμματα. Το πολύ πολύ να κλειδώσει το θέμα από νωρίς - αγωγή και παιδεία δεν θα μπορέσει να του προσφέρει ποτέ....
φυσικα δεν μαθαινει κανεις τροπους η γραμματα απο την διαχειριση
η διαχειριση υπαρχει για να προστατευει την σωστη λειτουργια του φορουμ .
οσοι δεν εμαθαν γραμματα και συμπεριφορα,δεν προκειται να μαθουν στο ιντερνετ, αλλα ουτε και μας αφορα...
Ρεμ πιστεύεις πως αν κλειδωνόταν ευθύς εξ αρχής το θέμα δεν θα άνοιγε άλλο ? Το ζήτημα για μένα είναι καθαρά πως όσοι παρεπιδημούν εδώ πέρα μέσα, δεν έχουν δυστυχώς την ικανότητα να επικοινωνούν με αρχές και κανόνες..
Είναι μια θλιβερή διαπίστωση που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί...
οχι λμπ.Quote:
Originally posted by lightbluepath
Βρε saab, δεν μεταφέρθηκε καμμία συζήτηση από συζητήσεις μεταξύ των μελών εκτός φόρουμ αλλά μέσα στο φόρουμ. Για άλλο λόγο ανοίχτηκε και αλλού κατέληξε
μεταφερθηκαν πολλες συζητησεις μελων που εγιναν εκτος φορουμ.
το μσν και το σκαιπ και τα τσατ, ειναι εκτος φορουμ. μονο οτι λεγεται δημοσιως ειναι εντος φορουμ...
σαββQuote:
Originally posted by sabb
Ρεμ πιστεύεις πως αν κλειδωνόταν ευθύς εξ αρχής το θέμα δεν θα άνοιγε άλλο ? Το ζήτημα για μένα είναι καθαρά πως όσοι παρεπιδημούν εδώ πέρα μέσα, δεν έχουν δυστυχώς την ικανότητα να επικοινωνούν με αρχές και κανόνες..
Είναι μια θλιβερή διαπίστωση που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί...
πιστευω πως αν κλειδωνοταν και απομακρυνοταν κι αυτος που θα ανοιγε το επομενο ιδιο θεμα,δεν θα υπηρχε κανενα προβλημα...
ειναι ουτοπικο να πιστευει κανεις οτι μια τοσο αθρωα συμμετοχη μπορει να περιλαμβανει μονο ατομα που μπορουν να επικοινωνουν με αρχες και κανονες..
εσυ το θεωρεις σωστο να υπαρχουν δεκαδες ατομα που επικοινωνουν μια χαρα και για 4 ατομα που ξεσπουν τα προσωπικα τους αδιεξοδα με τον παρασιτικο αυτο τροπο , να πηγαινει κατα διαολου η επικοινωνια ολονων?????
απλα πραγματα σαββ.
ΜΠΑΝ
ειναι τυχαιο οτι ενας απο τους 4 ειναι μελος που εχει διωχθει απ την διαχειριση και συμμετειχε στον σκοτωμο με το επιχειρημα οτι δεν συμμετεχει κι οι σαχλες που βλεπαμε ειναι μαγικη εικονα?
Λέμε τώρα γιατί ανοίχθηκε το θέμα Ρεμ δεν ανοίχθηκε για τέτοιες συζητήσεις αλλά για τη janet και το κρεββάτι.Quote:
οχι λμπ.
το μσν και το σκαιπ και τα τσατ, ειναι εκτος φορουμ. μονο οτι λεγεται δημοσιως ειναι εντος φορουμ...
δεν λεμε μονο γιατι ανοιχθηκε αυτο το θεμα λμπ, λεμε για ολα αυτα που ειπωθηκαν τοσες μερες τωρα σε αυτους τους καυγαδες, αλλα και στο συγκεκριμενο θεμα..Quote:
Originally posted by lightbluepath
Λέμε τώρα γιατί ανοίχθηκε το θέμα Ρεμ δεν ανοίχθηκε για τέτοιες συζητήσεις αλλά για τη janet και το κρεββάτι.Quote:
οχι λμπ.
οι καυγαδες αναφερονταν μονιμως σε θεματα και στοιχεια απο προσωπικες σας συζητησεις που εγιναν εξω απο δω και μεταφερατε εδω μεσα, στον τσακωμο...
Δεν διαφωνώ, ίσως να ήταν μια καλή λύση να κλείσει το φόρουμ για όσες μέρες έλειπε η διαχείριση σύσσωμη.Quote:
η διαχειριση νομιζω οτι ειχε καποιο σοβαρο λογο και ελειπε..
αυτο δεν σωζει την κατασταση. πιστευω πως θα επρεπε να κλεισει το φορουμ για μερικες μερες αν επρεπ οπωσδηποτε να απουσιασουν ολοι οι διαχειριστες.
Δεν μπορώ να την ψέξω όμως που δεν μπόρεσε να προβλέψει το μέγεθος της κατάντιας...