Originally posted by 2sweet2b4go10
Quote:
Originally posted by Μάριος
......
Ναι σίγουρα αλλά τώρα είναι πιο σίγουρο διότι σου τονίζουνε να τρώς πρωτεινούχα γεύματα, σε αναγκάζουνε μια φορά την ημέρα τουλάχιστον να τρως ψάρι η κοτόπουλο οπότε παίρνεις τα δομικά στοιχεία. Με το φλεξιποιντς σου εδινε την ελευθερία να φάς ότι θες φυσικά αλλά δεν σου τόνιζε ιδιαίτερα την σημασία της πρωτείνης. Θυμαμαι η αρχηγός μας έλεγε κτυπαμε τον οργανισμο με πρωτεινουχα γεύματα κοκ... αλλά τα βιβλιαράκια δεν το λέγανε όμως. Τώρα, το κοτόπουλο και το καλό ψάρι, και φύσικα και το γάλα είναι στα φιλινγκ εντ χελθι φουντς ;-). το πιασες έτσι;
.......
Τεσπα, ότι βολεύει τον καθέναν. Εγώ έκανα το παλιό, έχασα αρκετά και τώρα συνεχίζω με το νεο που εξακολουθώ να πιστεύω οτι είναι πιο χορταστικό και πιο φουλ απο το παλιό :Ρ.Και πιστεύω θα μπορέσω να το τηρώ σε καθημερινή βάση ακόμα και στην συντήρηση. για κάποιον περίεργο λόγο, το παλιό δεν το μπορούσα. Δεν ξέρω, είναι το πεδόμετρο που εμπνέει, οι εβδομαδιαιοι πόντοι, δεν ξέρω!
στο αρχικο προγραμμα ειχε υποχρεωτικες πρωτεινες και η δομη του προγραμματος σε υποχρεωνε να τις τρως, διοτι ειχες πχ, 2 ποντους απο δημητριακα, 2 ποντους απο γαλα, ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΧΩΡΙς ΛΙΠΟΣ(με λιγες εξαιρεσεις, πολυ λιγες),3 ποντους φρουτα και τουλαχιστον 6 πρωτεινες, και απο κει και περα αναλογα με τους ποντους του καθενα, προσεθετε το πολυ μια ακομα μεριδα δημητριακα και οτι παραπανω ποντους ειχε ΜΟΝΟ απο πρωτεινες, απο τις οποιες, κρεας κοκκινο 1 φορα τη βδομαδα και ολες τις αλλες κοτοπουλο- ψαρι αντε και μια συκωτι.
κι αν εβλεπες τα διαιτολογια ειχαν ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ πρωτεινη πρωι μεσημερι βραδυ.
ποτε δεν σου ελεγαν οτι αρκει να εχεις το συνολο των ποντων. επρεπε να κανεις και επιλογη απο τις ομαδες τροφων.
συμφωνω να κανεις αυτο που σε βολευει καλυτερα, καμια αντιρρηση. ισα ισα...
δλδ, που λεει ο λογος, ακομα και ψυχολογικος να ειναι ο λογος (καινουργιο κοσκινακι μου δηλαδη) εφοσον λειτουργει, ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!