Ναι Μαρικάκι μου, βγαινουν τραγανα και ποτισμενα με σιροπι. Δηλαδη δεν ειναι λασπωμενα. Αφου να ακουσεις ενα τσσσσσστσσσσσσσσ που κανουν καθως πινουν το σιροπι ετσι ζεστα που ειναι. Ωχ κολαση κολαση κολαση και εχω μια πεινα!!!!!!!!!
Printable View
Ναι Μαρικάκι μου, βγαινουν τραγανα και ποτισμενα με σιροπι. Δηλαδη δεν ειναι λασπωμενα. Αφου να ακουσεις ενα τσσσσσστσσσσσσσσ που κανουν καθως πινουν το σιροπι ετσι ζεστα που ειναι. Ωχ κολαση κολαση κολαση και εχω μια πεινα!!!!!!!!!
Πριγκίπισσα σταμάτα τις περιγραφές γιατί θα λιποθυμίσωωωω............
Εγω μολις συνήλθα....Quote:
Originally posted by LIDA
Πριγκίπισσα σταμάτα τις περιγραφές γιατί θα λιποθυμίσωωωω............
Το Ναντινάκι μας που ειναι;
Οχι τιποτα άλλο αλλα για να δει ποση ορεξη εχω σημερα και κανω τοσες πολλές πριγκηπικες καταχωρησεις
Λιντα μηπως θελεις να σου πω πως θα φτιαξω τα κερασματα της κορης μου για τη μερα της γιορτης της: τρουφακια σοκολατενια , τρουφακια ασπρα με λευκη σοκολατα και καρυδα και για τους δασκαλους αμυγδαλωτα με συνταγη της γιαγιακας μου της Σμυρνιας
Αννούλα μας, χρονια πολλά καρδια μου, να σε χαιρονται οι αγαπημενοι σου και εμεις. Να ξερεις οτι καιρο τωρα σκεφτομαι τη πορεια σου, την αισιοδοξια, το πεισμα και ολα τα καλα που μας μεταδιδεις. Εισαι ενα πολυ φωτεινο πλασμα και συχνα λεω οτι θα ακολουθησω το παραδειγμα σου. Να εισαι παντα γερη κοριτσακι μου, να χαιρεσαι τα παιδάκια και τον συζυγο σου.
Oυπς!Συγνώμη,κορίτσια,λάθος !Νόμισα πως μπήκα στα reductil,
αλλά εδώ είναι το τόπικ της ζαχαροπλαστικής...Απορώ πώς μπερδεύτηκα...
καλημέρα "φνικέλια" (σσ¨φινίκια λέμε τα μελομακάρονα στη Μυτιλήνη).
Το Reductil σε ποιο στάδιο το παίρνετε, πρίν ή μετα τα μελομακάρονα?
Σας πειράζω έ, μην παρεξηγηθεί καμία.
Καλά επίτηδες το κάνεις τώρα που τρώω ξυνό ακτινίδιο?????Quote:
Originally posted by klm
Λιντα μηπως θελεις να σου πω πως θα φτιαξω τα κερασματα της κορης μου για τη μερα της γιορτης της: τρουφακια σοκολατενια , τρουφακια ασπρα με λευκη σοκολατα και καρυδα και για τους δασκαλους αμυγδαλωτα με συνταγη της γιαγιακας μου της Σμυρνιας
(και μένα η γιαγιά μου Σμυρνιά είναι!!!!)
Βρε καλώς τα παιδιά!!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by NADINE
--->Borge Ring - Anna & Bella
Xρόνια πολλά κι ευτυχισμένα,Αννεζινάκι μας ομορφούλικο και γλυκούλικο,
καμάρι και παράδειγμα μας!Να μας είσαι γερό και δυνατό,χαρούμενο και γελαστό,
πνιγμένο στην αγάπη όσων κι εσύ αγαπάς και σ'ενδιαφέρουν,πλούσιο σε ό,τι για σένα αξίζει!
Οι διαδικτυακές φιλεναδούλες σου σου εύχονται να απολαύσεις μια υπέροχη μέρα γιορτής!
--->Το πάρτυ της ʼννας ξεκινά!
Χρόνια πολλά Αννεζινάκι μας!
εμενα παλι μου αρεσουν λιγο τραγανα, δεν θελω να λιωνουν απο το σιροπι, και παρακαλω μονο μελι, καθολου γλυκοζη.
γεωργια μου, να σε πληροφορησουμε οτι σχεδον καμμια δεν παιρνει τα reductil πλεον,
απλως μας αρεσει να τα λεμε απο εδω μεσα, αλλωστε εισερχεσαι με δικη σου ευθυνη........... για πες μας και εσυ την γνωμη σου για τα μελομακαρονα, εχεις καμμια συνταγουλα?
Ακολούθησα τη μυρωδιά,που μ'έσυρε από τη μύτηQuote:
Originally posted by LIDA
Βρε καλώς τα παιδιά!!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by NADINE
αλλά και το "τσσσσσσσσσσ" του σιροπιού της klm,
που σφύριξε στ'αφτιά μου!Οι υπόλοιπες αισθήσεις μου
πότε θα ικανοποιηθούν,κακούργες μαγείρισες;
Τη συνταγή που όσο πιο πολλά μελομακάρονα τρως
τόσο περισσότερο αδυνατίζεις,ποιά την ξέρει να τη δώσει;
αννεζινα μου χρονια σου πολλα, να χαιρεσαι τα παιδακια σου και τον αντρουλη σου.
εισαι δυνατη εσυ και μεχρι του χρονου τετοια μερα θα εισαι 20 κιλα κατω...........
φιλακια πολλα............
Nadine, δε πιστευω σημερα να εχεις παραπονο απο μενα;
Εχω κανεις τοσες καταχωρησεις οσες δεν εχω κανει απο τη μερα που εκανα εγγραφη.
Εχω κεφια σου λεω......ασε που φευγω σε λιγο απο τη δουλεια......και ηδη σκεφτομαι τη φορμα και τα αθλητικα παπουτσια. Εχει και ενα ηλιο λαμπερο και μια ωραια μερα......οτι πρεπει για περπατημα.
Αννούλα μας, που εισαι;