χαχα μην ανησυχεις το χουμε το χουμε!!!!!τι ειναι 2 κιλακια? (το παιζω ανετη κ καλα κ εδω κλαιγομαι για να χασω μισο κιλο)!
Printable View
χαχα μην ανησυχεις το χουμε το χουμε!!!!!τι ειναι 2 κιλακια? (το παιζω ανετη κ καλα κ εδω κλαιγομαι για να χασω μισο κιλο)!
Αμα κερνας ταξιδι εγω ειμαι πολυ καλοβολη, οπουδηποτε παω.:P:P:P
Haha! Ενταξει λοιπον! Θα σας παω καπου εξωτικα! Πως σας φαινονται τα καμμενα βουρλα?
:P Υπαρχει παντα και η Λουτσα! :P
Σωστα! Ακομα πιο εξωτικη!
παιδια εγω παω παντου παντως!καλη παρεα να υπαρχει κ καλο παγωτακι!κ φυσικα τα δημητριακουλια που μου δωσατε!χιχιχιχι
εθιστηκαμε?
μπα..απλα τα σκεφτομαι,πηγα σουπερμαρκετ κ δε πηρα τπτ απαγορευτικο!μονο τυρακια αυτα τις μεριδουλες και μονο κοτοπουλο κ κανα σαλαμακι.σε υδατανθρακα δε πηρα τπτ
Constance, γερά! Με τσα-μπου-κά!!! θυμάμαι όταν είχα δει κι εγώ το 6 που είχα πάθει ταράκουλο χαράς και πήγα κατευθείαν για καινούριο παντελόνι... ωραίοι καιροί!!!
+100 σήμερα, χωρίς ιδιαίτερο λόγο αλλά δεν κάθομαι έτσι: προσπαθώ να τα σκοτώσω στο στατικό ποδήλατο, χιχιχι
Μπράβο μπράβο Constance! συγχαρητήρια! πω πω κεράσματα ! τέλεια κορίτσια, άντε και στα δικά μας
οι υπόλοιπες!
Κι εγώ έχασα ακόμη μισό κιλάκι και όπου νάναι πλησιάζω τον πρώτο στόχο μου, τα 65 κιλά, ο επόμενος τα 60
θα περιμένουν λιγάκι να γυρίσω από διακοπές και μετά.
-100 gr σημερα.
55.2
κατι ειναι και αυτο!
Και φυσικα σημερα ΠΑΑΑΑΛΙ 70,2.Δηλαδη ημαρτον?:PQuote:
Originally posted by Constance
Λοιπον, εφαγα σημερα πρωινο, 1 ποτηρι γαλα με μελι, και μισο τοστ, εφυγα για τις δουλειες μου, γυριζω σπιτι, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ παω τουαλετα, και ζυγιζομαι. Αποτελεσμα 69,6!!!!!!!!!!!!! ΕΙΔΑ ΕΞΑΡΙ, ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!!!!!!!!!!!!
Τουλαχιστον αδιαθετησα.
Ευχαριστω για τα μπραβο anyway.:P
Πηνελοπη παλι καλα!
Καλημερες.
Δεν πειραζει μολις κατεβει το αιμα θα πεσεις κατευθειαν....
Ναι!Παρολαυτα τη ζυγαρια τη μουτζωσα.:P
Και εγω!