"Είμαστε τόσο μεγάλοι όσο οι Θεοί, είμαστε η τραγωδία τους"
Moonspell
Printable View
"Είμαστε τόσο μεγάλοι όσο οι Θεοί, είμαστε η τραγωδία τους"
Moonspell
"Ακόμη και αν, [από] κάποια ιδιαίτερη δυσμένεια της μοίρας, ή από τη φειδωλή, σαν μητριάς, προίκα της φύσης, αυτή η βούληση δεν έχει καμιά απολύτως δύναμη να εκπληρώσει τις προθέσεις της. Αν, παρά τη μέγιστη προσπάθειά της, εξακολουθεί να μην επιτυγχάνει τίποτα, και μένει μόνον η καλή βούληση... ακόμη και τότε θα έλαμπε παρ' όλα αυτά σαν κόσμημα, για το δικό της χατίρι, σαν κάτι που φέρει όλη του την αξία του μέσα του."
Ιμμάνουελ Καντ
Μετα απο ένα χρόνο σχεδόν, βλέπω ελάχιστους "γνωστους" πια... σα να μπηκα σε άλλο φορουμ σχεδον
Γεια σου ελισαβετ εμενα ψαχνεισ
Εγινε πολεμοσ γι αυτο σασ γυρισαν πισω εγω πολεμησα για ολουσ οι γυναικεσ ειναι ισεσ απο το 1980 στα ελεγα τα ελεγα κ στισ κορεσ μου οτι καταλαβατε ο καθενασ οτι θελει πιστευει εγω πιστευω αυτα
Βρηκα τι γινεται με την τεχνολογια που σασ δωσανε ο ενασ αντιγραφει τον αλλο απο αυτουσ που παιζουν στην τηλεοραση μου εδωσαν τα βιωματα του αδωνη και στον αδωνη τα δικα μου λογικα αν αρεσω ο αδωνησ θα ζησει αν δεν αρεσω ο αδωνησ θα πεθανει η ζωη που βλεπετε για τον αδωνη ειναι δικια μου κι εγω εχω του αδωνη διαλεξτε ποιον θελετε εμενα δε με δειχνει η τηλεοραση αυτη ειναι η ζωη του αδωνη