Και μελαγχολική... :(
Printable View
Και μελαγχολική... :(
Είμαι μεσ την καλή χαρά και δεν ξέρω τον λόγο... χμμμμ μάλλον θα φταίνε οι ορμόνες μου! :D Όοοοοοολα είναι υπέροχα! Όοοοοολα είναι τέλεια! Τραλαλαλαλα τραλα λα! :D
Νιώθω εγκλωβισμένη...και πολύ αδύναμη... :(
Χάλια... :( Τρέμω, κλαίω...δεν γίνεται χειρότερα...
Οταν βαραω 12ωρα αισθανομαι τοσο μα τοσο απελπισμενος που θελω να αρχισω να τρεχω εξω στο δρομο χωρις μπλουζα και να φωναζω ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
Ειχε συμβει και παλαιοτερα , κατω απο αλλες καταστασεις .... Ηταν καλοκαιρι και εβαφα ενα σχολειο λιγο πριν την Ναυαρινου στη θεσσαλονικη (πιτσιρικας τοτε)και εκαναν πεσιμο τρελο οι μπατσοι με αποτελεσμα οχι μπλουζα δε φορεσα με το ενα χερι κρατουσα την τσαντα και με το αλλο το παντελονακι γιατι ηταν ετοιμο να πεσει .... Φραπερ της κακιας ωρας + το οτι ετρεχα πανικοβλητος στην ναυαρινου χωρις μπλουζα
σε φαντάζομαι... :)
Αφου να φανταστεις φετος , επειδη μου εχει λειψει αυτου του ειδους η περιπετεια σκεφτομουν να κανω κανα μπομπινγκ αλλα λεω που πας ρε κωλογερα τωρα ..... Πρωτον θα γινεις ρεζιλι , 2ον θα σε πιασουν γιατι δε θα τρεχεις οπως ετρεχες τοτε και 3ον θα φας και ξυλο
τι εννοείς μπομπινγκ? και τι εννοείς κωλογερα? :)
Μπομπινγκ ηταν τουλαχιστον τοτε που εκανα εγω γκραφιτι . Οταν εβγαινες το βραδυ και εβαφες .... Και κωλογερα λεω εμενα που νομιζω οτι ειμαι το ιδιο που ημουν πριν απο 15 χρονια
Καλα ναι ..... Χωρις τα ιδια πνευμονια οπως τοτε ενα και σιγουρο ..... Αλλα τα μυαλα σχεδον τα ιδια .... Απο σοφια δε κυλαει οπως το νερο μεσα απο το πυθαρι ,σαν κατι αγγειογραφιες του Π.Χ