εβαλα τη βαφη και ηρθα!
λιλακι δε πειραζει που εχασες το εξαμηνο αν γινοτανε αργοτερα και ειχες χασει ολες τις προθεσμιες?
οποτε παλι καλα μονο το εξαμηνο!
Printable View
εβαλα τη βαφη και ηρθα!
λιλακι δε πειραζει που εχασες το εξαμηνο αν γινοτανε αργοτερα και ειχες χασει ολες τις προθεσμιες?
οποτε παλι καλα μονο το εξαμηνο!
βαμπιρακι δεν βγηκες βολτα τελικα????
Εχεις δικιο ναταλονι μου.
Λοιπον θελουμε ενα γυαλινο βαζο ενα λιτρο ξυδι λευκο ενα λιτρο νερο μια χουφτα αλατι και 2 κουταλιες ζαχαρη.απο λαχανικα οτι θελεις να φτιαξεις.βαζεις σε μια κατσαρολα το νερο το ξυδι τη ζαχαρη και το αλατι και τα ζεσταινουμε μεχρι να λιωσει η ζαχαρη.μεσα στο βαζο κοβουμε τα λαχανικα σε κομματια εγω ριχνω και σπορους πιπεριων.μπορεις να βαλεις σκορδο αν σου αρεσει και σε οποιο λαχανικο ταιριαζει βεβαια.στο αναμεικτο στη μανα μου αρεσει η δαφνη ενω εμενα οχι.οταν γεμισει πολυ καλα το βαζο ριξε το ζεσταμενο μειγμα ξυδιου μεχρι να τα καλυψει ολα.κουπωνουμε και βαζουμε το βαζο σε κατσαρολα με νερο να καλυπτει ολο το βαζο οχι ομως και το καπακι.το βραζεις σε χαμηλη φωτια για ενα τεταρτο.το ανοιγεις μετα απο 2 μερες.οταν το ανοιξεις βαλε απο πανω λαδι για να μην σου χαλασει.οταν το ανοιξεις διατηρησε το στο ψυγειο μιας και δεν εχει συντηρητικα.εμενα μου εχει κρατησει μεχρι και χρονο.
Κοριτσάκια μου καλησπέρα, δεν είμαι καθόλου καλά εδώ που ήρθα στο σκατοχωρι της μανας μου, τους κομπλεξικούς χωριάτες, εαν έμενα Αθήνα καλύτερα θα περνούσα με εσάς, αλλά περισσότερο στεναχωριέμαι για την μαμά μου που ακούει τον κάθε χωριάτη κ άξεστο να με σχολιάζει που στη τελική δεν νομίζω να μην βλέπομαι οκ έχω αρκετά κιλά παραπάνω ε και δεν εχω κ λέπρα!!!!!!!!!
Απο τότε που άρχισα να πέρνω κιλά σ΄αυτο το σκατοχώρι δεν ήθελα να πολυέρχομαι γιατι με έκαναν να νιώθω παραγκονισμένη όπως κ τωρα που είμαι στο κρεβάτι κ κλαίω.......
Αυτη τη φορά όμως δεν τους άφησα έτσι αμύνθηκα αλλά έσπασα........θυμάμαι μια ξαδέλφη μου που κ αυτη έχει παραπάνω κιλά (οι δυο μας ήμαστε στο σοι) μου έλεγε πως δεν ήθελε να έρχεται γιατι δεν αντέχει τα βλέματα!
Συγνωμη που δεν γραφω για την καθε μια σας αναλυτικα αλλα ειμαι απο το κινητο
Θα μαζεψω τη μανα μου κ θα της πω εαν θελει να ερθει πισω αυριο η εαν θελει να κατσει!
Ελενακι γλυκο γραψτους ολους κανονικα.ο καθε κομπλεξικος στενομυαλος τσομπανης λεει τις π@παριες του.χεστους.
Α ρε κομπλεξικοιιιιιιιιιι.......... ............. που στη τελικη στα 29 μου έδωσα ξανα πανελληνιες κ μπηκα στα ΤΕΙ αυτοι τι κανουνε που ολοι μερα γυρνανε στις καφετεριες κ τρωνε τα λεφτα, το πρωι πηγαινα στη σχολη κ μετα κατευθειαν στο μαγαζι μεχρι το βράδυ
Συγνωμη για το ξεσπασμα μου αλλα ειμαι πολυ οργισμενη!
Εφερα τη μαμα μου κ αυτοι να σχολουνται με τα αν παχυνα η οχι η ειμαι υποχρεομενη να απολογουμαι τι εχω περασει
σοκολατιτσα μαζεψε τα και ελα αν ειναι να κλαις πιο καλα στην αθηνα !
εγω ευτυχως μια ζωη χοντρη δεν εδωσα ποτε σημασια τους ειχα ολους γραμμενους και στο νησι και εδω!
και τωρα αποφασισα να κανω την επεμβαση γιατι ειδα οτι ολο ανεβαινα και κατηφορα τιποτα!
Λιλακο εχεις δικιο αλλα δεν μπορω, συγνωμη που μιλαω κ για τον εαυτο μου αλλά πνιγομαι ρε πο@στη μου.Quote:
Originally posted by lila198621
Ελενακι γλυκο γραψτους ολους κανονικα.ο καθε κομπλεξικος στενομυαλος τσομπανης λεει τις π@παριες του.χεστους.
Παρε τα μπογαλακια σου και κοπανα τη.γυρνα στο σπιτακι σου να βρεις την ησυχια σου.
Θα σας πω ενα παραδειγμα, γυριζει η θεια μου κ μου λεει: Αντε τωρα που τελεωσες τη σχολη να αδυνατησεις κ να μας φερεις κ εναν γαμπρο γιατρο..................
Ιωάννα μου περαστικά, εύχομαι να συνέλθεις γρήγορα και να σταματήσει η ταλαιπωρία σου. Βαμπιράκι μπράβο σου για τα 3 κιλάκια. Σοκολατίτσα λυπάμαι που σου φέρονται έτσι όλοι οι μαράκες εκεί. Κακώς κλαις όμως γιατί δε βοηθάει σε τίποτα το κλάμα. Η γνώμη μου είναι αφού ξέρεις τι κατάσταση επικρατεί εκεί να το πεις στη μαμά σου και να μην ξαναπάς. Οτι μας κάνει κακό πρέπει να το αποφεύγουμε.
Για τετοια μυαλα μιλαμε!