Τζινακο μου ειχα πολυ καιρο να ερθω κ επειδη τον Δεκεμβρη ειχε παντρευτει μια ξαδελφη μου ατην Αθηνα σκεφτηκα πως εφοσον με εχουν δει δεν θα λεγανε τα διαφορα τους! Γιατι σε γαμους στο χωριο σε κανεναν δεν ειχα ερθει!
Printable View
Τζινακο μου ειχα πολυ καιρο να ερθω κ επειδη τον Δεκεμβρη ειχε παντρευτει μια ξαδελφη μου ατην Αθηνα σκεφτηκα πως εφοσον με εχουν δει δεν θα λεγανε τα διαφορα τους! Γιατι σε γαμους στο χωριο σε κανεναν δεν ειχα ερθει!
όχι βρε άμα πάθεις δηλητηρίαση μπορείς να πάρεις τηλέφωνο τον γιατρό που εφημερεύει και θα πάρει αυτός τηλέφωνο στο νοσοκομείο:D :D :D αλλα εγώ δεν έχω δηλητηρίαση.Quote:
Originally posted by lila198621
αν παθω δηλητιριαση το σαββατο και παω στο γιατρο τη δευτερα να τη χεσω την αναμονη 5 λεπτα στο νοσοκομειο.
γοργονιτσα μονο εμεις ψηνομαστε εντος μου φαινεται
τώρα το βραδάκι είμαι λίγο καλύτερα και σταμάτησε η διάρροια αλλα λόγο του ότι δεν είχα τίποτα να την σταματήσω από φάρμακα ουρία κόκα κόλα κανονική και έφαγα μπανάνες..τούτο εστί..ζάχαρο στα ύψη ...εννοείτε από φαγητό έκανα λίγο fide (εντελώς λίγο fide με το κιάλι τον έψαχνες στη σούπα) με κοτοπουλάκι στήθος ψιλά ψιλά κομματάκια και μια φέτα ψωμί αυτά όλη μέρα. φοβάμαι να φάω μην έχω παρατράγουδα πάλι . ελπίζω αύριο να είμαι πολύ καλύτερα .
εσείς τα κοριτσάκια μου να "παρνατε" καλά και σας ζηλεύω πολύ πολύ που βγαίνετε παρεούλα :D
Σοκολατίτσα είσαι αξιόλογη κοπέλα και κακώς δίνεις σημασία στα λεγόμενά τους και μπαίνεις στη διαδικασία να συγκριθείς μαζί τους. Εγώ έχω μία βασική αρχή, δίνω σημασία μόνο σε ότι μου λένε τα άτομα που εκτιμώ και που υπολογίζω την άποψή τους και τους υπόλοιπους τους συνδέω με Κάϊρο. Δεν γίνεται να φτιάξω τον κόσμο εγώ, ούτε να τους μάθω τρόπους συμπεριφοράς και δεν με ενδιαφέρει κιόλας.
Για παραδειγμα την ειπα τη δηλητηριαση.
Σοκολατίτσα once μπουρτζόβλαχος always μπουρτζόβλαχος! Κακώς θεώρησες ότι δεν θα έλεγαν τίποτα, το καλύτερο είναι αφού δεν μπορείς να το διαχειριστείς και σε ρίχνει ψυχολογικά να μην ξαναπατήσεις εκεί κι ας παντρεύεται κι ο πάπας!
Ελενα πριν κανω την επεμβαση πηγαινε η μαμα μου στη δουλεια και ενας γειτονας της λεει δεν με κατεβαζεις μεχρι τον πυργο μην περιμενω το λεωφορειο.οκ λεει η μαμα μου.οπως ηταν μες το αυτοκινητο αρχιζει να της λεει και δεν ντρεπεσαι μορφωμενη γυναικα πως εχεις αφησει το παιδι σου και εχει καταντησει ετσι???τα πηρε η μανα μου κρανιο και του λεει σκασε και επειδη σεβομαι την ηλικια σου δεν σε αφηνω στην εθνικη.με το που μπηκαν στην πολη του λεει κατεβα.
Κοριτσια μου ψιλοκολαει
Τζινακο ευχαριστω για τα καλά σου λογια, για χατιρι της μαμας μου ηρθα αλλα τεοιο που ειναι το σκατοσοι της να το χαιρεται
Λιλουκο μια φορα μια αλλη θεια μου δεν μας εδωσε κρεβατι ρατζο μη τυχον κ σπασει
τελειωσα με το μαλλι και παω να δω τιβι!
σας φιλω γλυκα γλυκα ολες !
σοκολατιτσα μη σκας γραφτους ολοκληρη κοπελα εισαι πια δεν εμαθες γραμματα ακομη?
οτι σε πληγωνει σβηστο απο τη ζωη σου σαν να μην υπηρξε ποτε!
Σ αυτους δεν δειχνω τιποτα αλλα πεφτω πολυ τωρα τους ειπα πως νυσταξα κ ηρθα στο δωματιο
αγγελουδακι μου ευχομαι να εισαι καπως καλυτερα
Σας καληνυχτιζω και εγω.ιωαννιτσα ευχομαι να νιωθεις καλυτερα και να τελειωσει η ταλαιπωρια σου.ελενακι γλυκο γυρνα σπιτακι σου και γειωσε τους ολους.ναταλουδι μου ευχομαι να περασεις ομορφα στην εξοδο σου.καλλιοπακι το μαλλι βγηκε καλο???τζινακο γυριστρουδικο καληνυχτουδια.
Καληνύχτα Καλλιόπη και καλή ξεκούραση. Σοκολατίτσα προσπάθησε να μην στενοχωριέσαι και γύρνα στην Αθήνα όσο πιο γρήγορα γίνεται. Κουκλίτσες πάω να ξαπλώσω κι εγώ, καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα. Φιλάκια.
Καλο βραδυ κοριτσια
κόρες σας ευχαριστώ για τις ευχές πάω να προσπαθήσω να κοιμηθώ γιατί δεν την παλέυω άλλο,άυριο τα νεώτερα!
σοκολατίτσα μην χαλιέσαι για κανέναν αγάπη μου,είτε με πολλά είτε με λίγα κιλά είσαι μια κούκλα κ ψυχούλα!
πονας ακομα? ευχαριστω για τα καλα σου λογια