Καλημερούδια! Μόλις ξύπνησα, η πανηγυριασμένη, έκανα το καφεδάκι μου και να μαι!
Nipap, πόντια είσαι πολόπον μου; Αυτό που μου έμαθαν ήταν καραβρισιά.. Με συγχωρείτε για την απρέπεια, αλλά μου είπαν να πάω να πω σε άντρα "κακαλί μαλλία μ'"! Απαπαπαπα!! Καλά που δεν το είπα, να ξεφτελιστώ!
Λυπημένη, είναι λογικό να αγχωνόμαστε όταν μας αρέσει ένας άντρας. Την επόμενη φορά, όμως, σε παρακαλώ μην το κάνεις. Καλύτερα να φας πόρτα, αλλά τουλάχιστον θα έχεις δοκιμάσει την τύχη σου. Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς. Δε θα σκάσουμε για τον κάθε βλάκα. Πριν από λίγες μέρες μου σύστησαν σε παρέα κάποιον, που όλο το βράδυ δεν ξεκολλούσε από πάνω μου. Δεν μου άρεσε, γιατί ήταν γέρος, άσχημος και κοντός. Κελεπούρι δηλαδή! Παρόλα αυτά τι γύρισε και είπε; Ωραία κοπέλα, αξιόλογη, αλλά το σώμα της βρε παιδί μου.. Θα ήθελα να ήταν μείον πέντε κιλά! Αν ήταν έτσι, θα της την έπεφτα! Λες κι έκανε τίποτε άλλο όλο το βράδυ. Κουβέντα δεν με άφησε να σταυρώσω με άλλον. Ποιος ασχολείται με το βλάκα;
Αγγελουδάκι μου, μάλλον είναι προσεκτικοί και μερακλήδες ως προς τους μουσικούς τους. Δύσκολα θα κακοπεράσεις στο πανηγύρι! Όσο για τις μπύρες στο χωριό της μάνας σου, έπρεπε χθες να ήμουν εκεί, που δεν κατέβαινε τίποτε κάτω! Κόντευα να σκάσω, άρα θα ήμουν το ξενέρωτο της παρέας!
Καλλιοπάκι, δεν ήταν εμποροπανήγυρη, μόνο ορχήστρα σουβλάκια και ποτά. Τώρα θα ψάξω στο ίντερνετ, να μάθω πού θα γίνει το επόμενο, ώστε να είμαι και εκεί!
Σήμερα μόλις ξύπνησα, πήγα να εκνευριστώ, αλλά στάθηκα στο ύψος μου. ʼρχισε η μάνα μου να τρώγεται, γιατί είσαι στο κομπιούτερ και δε βγαίνεις για περπάτημα, να αδυνατίσεις.. Τι θα μαγειρέψεις; Της είπα μπριζόλες με πατάτες. Της είπα ότι πήρα μπριζόλες και κιμά και έφριξε. Μα, αφού θα φύγεις διακοπές. Πότε θα τα φας όλα αυτά; Πλάκα μου κάνεις; Δε θα φάω δυο μπριζόλες και μισό κιλό κιμά σε ένα μήνα; Μπίρι μπίρι αυτή, και τότε σκέφτηκα το μαγικό "άστη να λέει.. Κακαλί μαλλία μ'"!!
Που και να ξερε ότι το βράδυ είμαι καλεσμένη σε κήπο για να ψήσουμε! Θα περπατήσω μανούλα μου! Θα περπατήσω από το τραπέζι ως την κάσα με τις μπύρες, να κάνω και τη γυμναστική μου! :lol: