-
σκουπισα σφουγγαρισα ξεσκονισα ολο το σπιτι αλλαξα σεντονια επλυνα λιγο το πισω μπαλκονι μαγειρεψα και τωρα καθισα λιγο να ξεκουραστω.αργοτερα θα κανω λιγη κετσαπ θα κανω και το μπανιο μου και μετα τιποτα.ειχα να παω σε κατι γενεθλεια ομως δεν εχω ορεξη τελικα.
-
Λιλα θα παω Πατρα με το λεωφορειο τελικα κ θα ερθει ο γιος μου να με παρει με το αυτοκινητο.Αν ερχομουν με το αυτοκινητο ειχα σκοπο να κανω σταση στο σπιτι σου για καφε θα ελεγα αλλα απωτερος σκοπος μου θα ηταν να φαω οτι κομποστα μαρμελαδα κλπ ειχες φτιαξει!Θα σου ειχα πει να μου φτιαξεις κ μωσαικο!Φτιαχνει ενα καφε εδω κ εφαγα οταν ειχα παει με το Ναταλι αλλα θελω το δικο σου που το φτιαχνεις συνεχεια !Ελπιζω να σε δω στην Πατρα αλλα τοτε δεν θα μπορω να φαω.....
Χαρα μου μου αρεσουν τα παραδοσιακα αλλα ειδικα τα ποντιακα τα αντεχω για 2-3 χορους που να χορευονται αποκλειστικα απο ποντιους!Αυτο με το χορο να το σκεφτεις σοβαρα.Ειναι κ ασκηση κ ψυχοθεραπεια κ θα γνωρισεις κ αλλους ανθρωπους.
Ιωαννα με κανεις κ φοβαμαι!Ειμαι τοσο λιχουδα ,καταπινω αμασητο το φαγητο κ ειναι ο μονος φοβος μου για την επεμβαση.Θυμαμαι κ η Αννα που καποτε κοντεψε να παει για γαστροσκοπηση για να της σπρωξουν ενα κομματι αμασητο που κατεβηκε μετα με κοκα κολα.Εγω που δεν πινω κοκα λογω ομοιοπαθητικης τι θα κανω?
Ποντιο κοριτσι εσυ τι σημαινει αυτο το ....που ειπαν της Αβας να πει?
Ναταλια μικρη θελουμε τη φωτο στο τοπικ με τις φωτογραφιες!
-
γλαυκη μου θελω να πιστευω οτι θα τα καταφερω και θα σε δω στο νοσοκομειο.θα ζαλισω τη μανα μου να με φερει.οσο για το μωσαικο μην σκας και του χρονου καλοκαιρι θα εχουμε και θα το φτιαχνω ακομα.οσο για την κοκα κολα που δεν πινεις μπορεις να πινεις σπραητ που δεν εχει καφεινη.
-
εχω και βαφτισια μεσα στον αυγουστο και ειναι το μονο που μου δινει λιγη χαρα αυτες τις μερες.
-
Χαρά μου, εδώ ο καλός, ο ποντιακός μεταφραστής: Κακαλή μαλλία μου, σημαίνει στις τρίχες των όρχεών μου. ʼκου τι θα με έβαζαν να πω, γυναίκα πράγμα! Ευτυχώς την ψυλλιάστηκα τη δουλειά!
-
Λιλακο με κουριερ τι μπορεις να μουστειλεις χρυσοχερα μου?Να πας κ στα γενεθλια ακομη κ αν δεν εχεις πολυ ορεξη.Θα αισθανθεις καλυτερα.Αν βαρεθεις φευγεις πιο νωρις.Η γιατρος μου ελεγε ντυσιμο βαψιμο εξω ειναι το καλυτερο φαρμακο!
-
τωρα καλοκαιριατικα με κουριερ μωρε???εδω απο το ψυγειο να το κοψεις το βγαζεις και λιωνει το οτιδηποτε.σας υποσχομαι να σας φερω αν ερθω πριν τη βαπτιση τα δειγματα απο τις μπομπονιερες που θα κανω να μου πειτε πια ειναι η καλυτερη αλλιως αν ερθω μετα θα σας φερω τις μπομπονιερες.
-
παω να την πεσω λιγακι γιατι με τραβαει η μεση μου.cu later
-
εμ και εσυ δεν εκατσες καθολου αντε για ξεκουραση τωρα
εμενα πεσανε για υπνο και μπηκα να χαζεψω λιγο στο νετ
-
aggeloudaki και ava καλημέρα!Που λέτε παλιά δεν είχα τόσα θέματα ψυχολογίας..αντίθεταα..στα 134 κιλά ήμουν με την ψυχολογία ανεβασμένη και έλεγα θα πάω έξω και θα ρίξω τους πάντες..άσχετο αν δεν τα κατάφερνα,αυτό είναι άλλο θέμα..απλά τώρα στα 97 νιώθω ξέρετε,βλέπω το περιττό βάρος πάνω μου και νιώθω περίεργα. Πάντως όντως δεν πρόκειται να ξανακάνω τέτοια βλακεία..γιατί αν συνεχίσω έτσι θα κάνω σχέση στον αιώνα τον άπαντα!!!Εσείς όλα καλά??έχετε τόση ζέστη όσο έχουμε εμείς εδώ??
-
εγω που ειμαι αθηνα βπ εχει τρομερη ζεστη lipimeni εσυ δε ξερω που εισαι
-
Βασικά σε όλες καλημέρα..χαχαχαχαχα ότι νάναι είμαι..
-
γεια σου Mermaid εγώ είμαι ξάνθη και η κατάσταση είναι σχεδόν ίδια..τρελή ζέστη
-
τωρα αναψα a/c εφτιαξα ενα παγωμενο καφε πηρα και τσιγαρο( δε το κανω συνηθως μεσα αλλα εχει πολυ ζεστη) και ηρθα αλλα μαλλον μονες ειμαστε εδω
-
δεν πειράζει!! και εγώ τώρα θα ανάψω κλιματιστικό..γιατί έχω να πάω σε μία βάπτιση και πρέπει να αρχίσω να ετοιμάζομαι..μέσα στη ζέστη.πφφφ....