ελάτε στην Ολλανδία κορίτσια που βρέχει καταρρακτωδώς :D
Printable View
ελάτε στην Ολλανδία κορίτσια που βρέχει καταρρακτωδώς :D
Έψησε ο φούρνος, ψήθηκα κι εγώ μαζί. Πάω να την πέσω, δεν έχω όρεξη να φάω με αυτή τη ζέστη! :o Μήπως να μετακόμιζα στην Αφρική, να βγω την υγειά μου;
Τα λέμε μετά, κορίτσια. Καλή συνέχεια!
τη δραμα και αυτο να θες να ετοιμαστεις και να γινεσε μουσκεμα!
εγω παλι δεν ειχα τοσα χρονια προβλημα με τη ζεστη το κρυο δεν αντεχω!
αλλα τωρα ζεστενομαι οχι υπερβολικα αλλα ζεστενομαι!
για μενα δλδ θα ηταν τελεια να ζουσα κυπρο ας πουμε η εστω κρητη
μη μου πειτε για βορεια μονο
χαχαχαχαχ ava αν πας αφρική θα ακολουθήσω για τους ίδιους λόγους..χαχααχακαι εγώ πάω σιγά σιγά να ετοιμαστώ,μαλλιά πφφφφφφφφφφφφφφφφφφ...........� �ας χαιρετώ!!!
εγω θελω αποτριχωση αλλα βαριεμαι
καλα λεει το βαμπιρακι δε γινετε να πεσουν ολες οι αλλες τριχες πρεπει να πεφτουν τα μαλλια?
Μιας κοπελας της επεσαν λιγο τα μαλλια αλλα επεσε και ολη η τριχα χερια ποδια!! Στα ποδια μια μια αν βρει την βγαζει με το τσιμπιδακι!!! Καλα τελειο;
Παιδια δεν ξερω τι λετε, εδω παντως ψιλοβρεχει αλλα εχω ΣΚΑΣΕΙ!!! Δεν την παλευω αλλο!! Εχω καταιδρωσει δεν ξερω τι να κανω! Τωρα πηγαμε με την αφη και πηρε ενα τζην, ελεγα να δοκιμασω και εγω κανενα αλλα με τετοια ζεστη δεν την παλευα μια να βγαζω και να βαζω ρουχα!!!
Γλαυκη μου το απογευμα θα τις βαλω απο το λαπτοπ γιατι απο το κινητο δεν μπαινουν!! :D
ολες εξαφανισμενες ?
παρούσα!
πως εισαι καλυτερα?????
καλά είμαι,κοιμήθηκα κ μία ωρίτσα κ τώρα ονειρεύομαι ότι γλυκό μπορείς να φανταστείς!
μεσ το μυαλο μου εισαι! και εγω γλυκο σκεφτομαι!
αλλα παω να φαω καμια φρυγανια με τυρακι
και προ επέμβασης αν κοιμόμουν μεσημέρι,μετά ξύπναγα σαν άρρωστη και ήθελα κολασμένα γλυκό,το ίδιο έχω αρχίσει να παθαίνω ξανά εδώ και κανένα τρίμηνο!έφαγα μία μπανάνα κ θα μου περάσει
εγω παλι δε κοιμαμαι ποτε μεσημερι οποτε δε ξερω......
τελικα εφαγα ενα κομματι πεπονι