γιουχου
Printable View
γιουχου
ξυπνησε η ωραια κοιμωμενη?
δεν κοιμομουν καλλιοπη.ξαπλωσα λιγο για τη μεση μου αλλα με επιασαν οι ζοχαδες μου και πηγα και εκανα κετσαπ.
Λιλακι μου αμα είναι να σε πιανουν οι τζοχάδες σου και να μαγειρέυεις περνα και από το σπίτι μου που το αθλημα το έχω εγκαταλεήψει....
αυτη τη στιγμη ειμαι σαν τον κουασιμονδο.η μανα μου νιαουριζει οτι κουραστηκα αλλα εχω τετοια νευρα που αλλιως δεν μου παιρναει
και εγω εχω νευρα τωρα και δε ξερω τι να κανω!
εγω θελω να αρχισω να κλαιω και να πλακωσω και καποιον στο ξυλο.
λιλάκο, υπομονή, κάνε κάτι που θα σου αποσπάσει την προσοχή παρά θα σε κάνει να συγκεντρωθείς.
μακ που χαθηκες εσυ κοπελα μου?
πολλές δουλειες μεσα και εξω από το σπίτι καλλιοπίτσα, ειχα περιπου τεσσερα πλυντηρια να σιδερώσω... τωρα εσκασα απο τη ζεστη και κανω διαλειμμα..
εγωδε σιδερωνω αυτες τις μερες μονο πλενω !
οποιος θελει ασ βαλει σιδερο!
Καλησπέρα τσούπρες. Λιλάκιον cool baby, όλα θα φτιάξουν.
Τζινακο καλα εισαι???
Το κανετε; Τωρα τελειωσαμε την βολτα με τον ξαδερφο, περασαμε πολυ ωραια, πηγαμε και φαγαμε σε μια παμπ, πηρα ενα μοσχαρισιο μπιφτεκι και το εφαγα σε ενα 3ωρο!! Χοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχο
Κοριτσια δεν ξερω τι γινεται ποτε μα ΠΟΤΕ στη ζωη μου δεν ειχα τοση περιοδο! Ευτυχως δεν ποναω, μονο η πλατη μου, αλλα πραγματικα νομιζα οτι θα λιποθυμισω μολις ειδα ολο αυτο το αιμα! Δεν το εχω ξαναπαθει αυτο!! Ο.ο
Παντα ειχα πολυ λιγη και τωρα Παναγια μουυυ!!!!
Καλά είμαι Λιλάκιον, το χέρι μου πονάει πάλι και θα κάνω από αύριο 3 φυσιοθεραπείες που έχει γραμμένες η μητέρα μου.