Quote:
Originally posted by p_k
Καλησπέρα και από μένα!
Πω πω, τι ευχάριστη έκπληξη να γυρνάς από μίνι τριήμερες διακοπές και να διαπιστώνεις ότι εν μέσω θέρους οι συζητήσεις στο τόπικ διεξάγονται κανονικά!
Έλειπα στην Αθήνα για την πιο λυτρωτική εμπειρία της ζωής μου, καθώς παρακολούθησα το συγκλονιστικό The Wall live, από τον Roger Waters...
Ό,τι και να γράψω για τη συναυλία δεν μπορεί να αποδόσει ούτε στο εκατομμυριοστό τα συναισθήματα, την ένταση, τα μηνύματα, την παρουσίαση, τα εφέ, την ενέργεια αυτού που είδα.
Στο διάλειμμα και στο τέλος κοιταζόμασταν μεταξύ μας, το μισό γήπεδο έκλαιγε, δεν είναι υπερβολή... Όποιος νωρίζει το Wall καταλαβαίνει πώς ένιωσε ένας άνθρωπος που το ακούει 30 χρόνια...
Ο δε ήχος ήταν σοκαριστικός...
Κλείνει εδώ η παρένθεση και πάμε στα των προγραμμάτων... Πολύ ενδιαφέρουσες οι απόψεις και η προβληματική που αναπτύσσεται. Εγώ θα πω το εξής ως παλιό μέλος: όποιο πρόγραμα και να εφαρμόσεις, εάν το εφαρμόσεις πιστά, θα αδυνατίσεις. Θέλει προγραμματισμό σκέψης και πιστή εφαρμογή.
Συμφωνώ με το Μάριο ότι το τελευταίο προγραμμα είναι η τελειοποίηση θα λέγαμε όλων και συμβαδίζει με τις σύγχρονες αντιλήψεις περί διατροφής.
Και τα προηγούμενα όμως είχαν κανόνες και στα ww ισχύει η αρχή του μέτρου, όπως λέει και η 2sweet2b4go10.
Λατρεύω το πρόγραμμα και η φιλοσοφία τους, είναι τρόπος ζωής και όχι μια δίαιτα που θα την κάνεις για να χάσεις τα κιλά και μετά να επιστρέψεις στις παλιές σου συνήθειες, τα έχουμε συζητήσει πολλές φορές αυτά.
Δυστυχώς, μετά από μια καλή πορεία τριών εβδομαδων, το τριήμερο στην Αθήνα έκανα πολλές παρασπονδίες, με αποτέλεσμα αύριο η ζυγαριά να δείξει το αναμενόμενο.
Κάνω λοιπόν μια νέα αρχή από αύριο και από τώρα και στο εξής θα είμαι υπόδειγμα συνέπειας. Το υπογράφω.
Να είστε καλά και συγχαρητήρια Μαρία για τη νέα απώλεια βάρους.
Μάριε, συνέχισε κανονικά και δυνατά!
2sweet, σου εύχομαι ολόψυχα ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!
Όλα να πάνε κατ' ευχήν σε όλους και όλες!
Καλώς τον και μας έλειψες!