klm στην ιδια χωρα ζουμε?
εδω ειναι χειμωνας πρωτη φορα για φετος, κρυο και βροχη...........
Printable View
klm στην ιδια χωρα ζουμε?
εδω ειναι χειμωνας πρωτη φορα για φετος, κρυο και βροχη...........
Κρήτη καρδια μου....Λιβυη κοριτσι μου
Τι παράπονο να έχω πριγκιπέσσα μου από σένα σήμερα;
Όχι μόνο μας γέμισες με ποστς και σιρόπια,αλλά κυρίως
έκανες 8 χιλιόμετρα περπάτημα!Και ξέρουμε πολύ καλά
πόσα αυτό μας σημαίνει!Και ξανά προς τη δόξα τραβά
τραβά τραβά!Και ξανά προς τη δόξα τραβάαααααα!
Πολυαγαπημένες διαδικτυακές μου φιλενάδες,
σας ευχαριστώ όλες από τα βάθη της ψυχής μου για τις ευχές σας και τα ωραία σας λόγια....
να ξέρετε ότι σας αγαπώ όλες πάρα πολύ...
συγνώμη που άργησα σήμερα να μπω είχα ένα τόνο εξωτερικές δουλειές του γραφείου και διαιτολόγο..
το δώρο για την γιορτή μου ήταν 1,200 κιλά κάτω τα 800 που είχα πάρει την περασμένη βδομάδα + 500 ακόμα ......
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΕΣΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ....
Διάβασα συνταγές για γλυκά, για μελομακάρονα τρούφες κ.λ.π έτσι μπράβο νοικοκυρούλες μου ανασκουμπωθείτε πρέπει να μπούμε καλά στο πνεύμα των Χριστουγέννων.
ΚΙ εγώ θα φτιάξω γλυκάκια δεν θα πάρω έτοιμα παρόλο που τα Χριστούγεννα θα πάω Γιάννενα γλυκά θα υπάρχουν στο σπίτι, (τώρα εκει που θα πάω ε!!! γιορτές είναι κάτι θα τσιμπήσουμε κι εμείς)
πρέπει κάποια στιγμή δεν ξέρω πότε θα μπορέσουμε να βρεθούμε όλες μαζί φαντάζεστε τι έχει να γίνει, τι
ωραία που θα ήταν, κορίτσια από αθήνα,θεσσαλονίκη, πάτρα, κρήτη κ.λ.π
τώρα για την γιορτή μου σήμερα δεν θα κάνω τίποτα γιατί ο γιος μου διαβάζει του σκοτωμού δίνει εξετάσεις το σάββατο το lower που λέγαμε και τα ψώνια που θα κάνω ακούς ναταλίτσα?????
την κυριακή θα βγούμε οικογενειακώς για φαγητό σε μια εκπληκτικη ταβέρνα , κερνάω εγώ...
όχι κορίτσια δεν θα ξαναμαγειρέψω
φιλιά φιλιά φιλιά φιλιά πολλά πολλά πολλά
κορίτσια από την χαρά μου έκανα λαθος 800 + 400 = 1200 sorry
Χαλάλι σου,κλέφτρα 100 γραμμαρίων!
Είναι η γιορτή σου σήμερα κι έχεις το ακαταλόγιστο!
Να περάσετε τέλεια στην ταβέρνα απόψε η Αννεζινοοικογένεια!
Να σε χαίρονται,να σε φροντίζουν,να σε προσέχουν σαν τα μάτια τους,να τους πεις!
Φιλάκια!Φιλάκια!Φιλάκια πολλά και γιορτινά!
πήγα να απαντήσω και καταλάθος πάτησα το report, ποιος το πήρε άραγε.
Τέλος πάντων κατα λάθος, θα ξαναγράψω αυτό που ήθελα.
Εγω χαίρομαι να σας διαβάζω και σίγουρα προτιμώ να διαβάζω για συνταγές και μελομακαρόνα παρά για το Reductil.
Οσο για συντεγές, δυστυχως δεν εχω την εμπειρία σας και από όσα διαβάζω δεν μπορώ να σας φτάσω με τίποτα.
Στο θέμα μαγειρικής λειτουργώ τελείως μηχανικά και αναγκαστικά. Βέβαια αυτό δε μου φαίνεται καθόλου !!!
Tάχα μου τάχα μου προτιμάς να διαβάζεις για μελομακάρονα αντί για reductil
μια χαρά όμως μας κατήγγειλες στον υπεύθυνο του φόρουμ,όλως τυχαίως,κοπελιά!
Και λείπουν και τα κορίτσια τώρα να γράψουμε κατεβατά για τα χάπια να το σώσουμε!
Αν δεν ξέρεις να μαγειρεύεις(όπως κι εγώ)καλό είναι να βρεις σύντροφο ή έστω φίλες,
που να κατέχουν το σπορ και σ'αγαπούν αρκετά,ώστε να διαθέτουν τον εαυτό τους
στις γαστρονομικές διαθέσεις σου!Αν πάλι δε βρίσκεις,γίνε δική μου φίλη!Θα τα μοιραζόμαστε!
Nadine έχεις δίκιο για την κατσάδα που μου έκανες!!
Φίλο να βρω είναι λίγο δύσκολο γιατί θα με κυνηγάει ο άντρας μου..
Φίλες δόξα τω Θεώ έχω, αλλά δε νομίζω να είναι κακό να έχω και εσας, που κάποια πράγματα τα καταλαβαίνετε πολύ καλύτερα από τον καθένα του κύκλου μου.
Και από ό,τι έχω διαβάσει μέχρι στιγμής κατι ανάλογο λέτε και εσείς.
Οσον αφορα το Reductil, ετσι για την ιστορία εχω προσωπική εμπειρία.
Το έπαιρνα για 5 μήνες περίπου. Μου έκοψε την όρεξη μαχαίρι, αλλά μου δημιούργησε νεύρα, αυπνιες και αν καμιά φορά ξεχνούσα να πάρω κανένα σα να έπεφτα σε λήθαργο.
Οσο ενέργεια είχα όταν το έπαιρνα τόσο κατάπτωση όταν το ξεχνούσα.
Αυτά . Και πάλι συγνώμη για τη γκάφα μου
καλησπερα κι απο εμενα. οπως υποσχεθηκα μπηκα για μελομακαρονα. οποιος θελει κλεινει τα ματια, αλλος τα αυτια, αλλος τη μυτη να μη μυριζει καθως ψηνονται.....
2 ποτηρια σπορελαιο
1 ζαχαρη
1 χυμο πορτοκαλι
1/2 κονιακ (χικ)
1/2-3/4 ποτηρι σιμιγδαλι χοντρο
1 κιλο περιπου αλευρι
1 κουταλακι του γλυκου μπεικιν
1 σοδα
1 κανελα
1/2 γαρυφαλο
σιροπι
2 ποτηρια ζαχαρη
1 μελι
3,5 νερο
ανακατευουμε λαδι, ζαχαρη, σοδα διαλυμενη στο χυμο,κονιακ, μπεκιν, μπαχαρικα, σιμιγδαλι, αλευρι λιγο-λιγο. κανουμε τα μελομακαρονα (εγω τα κοβω με σχηματακια χριστουγενιατικα πχ αστερακια, καμπανουλες κλπ. ψηνουμε 30 λεπτα περιπου στον αερα στους 170 βαθμους. να μη ξεραθουν. το σιροπι το βραζω 5 λεπτα και το ριχνω ζεστο σε κρυα μελομακαρονα αναποδογυρισμενα στο ταψι. αφηνω για 15 λεπτα και λυριζω και αφηνω ακομη 15 λεπτα
καλη επιτυχια και καλη ορεξη σε οποιους δοκιμασουν
και τωρα θα μου επιτρεψετε να ευχηθω στη αννουλα μας που παρα λιγο να τη ξεχασω. Αννουλα μου, χρονια πολλα κι ευτυχισμενα, αδυνατισμενα και με υγεια. σορρυ που το ξεχασα αλλά σημερα ζοριστηκα πολυ.
και ναι, ηρθε νεο αιμα στη παρεα. κοιτα να δεις τι μαθαινει κανεις....νομιζα οτι μονο εγω το παθαινω...ναι, αυτο ακριβως παθαινω κι εγω και ξυπνω απο τις 5 και μαγειρευω....Quote:
Originally posted by GeorgiaP
Οσον αφορα το Reductil, ετσι για την ιστορία εχω προσωπική εμπειρία.
Το έπαιρνα για 5 μήνες περίπου. , μου δημιούργησε αυπνιες και αν καμιά φορά ξεχνούσα να πάρω κανένα σα να έπεφτα σε λήθαργο.
Οσο ενέργεια είχα όταν το έπαιρνα τόσο κατάπτωση όταν το ξεχνούσα.
καλα που αποφασισε η γεωργιαΡ να μπει για να επιβεβαιωσω οτι δεν ειμαι η μοναδικη στο κοσμο που το παθαινω αυτο με τα χαπακια μου.....thanks kopelia..........................
ενα τελευταιο επειδη αυριο ειναι δυσκολη μερα, τα λεμε παρασκευη με ζυγισμα και ο θεος βοηθος...........ναταλια ποτε φευγεις? αν δε σε προλαβω, φιλακια στα κοπέλια και τις κοπελιές (ειδατε? αξιωθηκα και εβαλα και τονο......) και καλα να περασεις...και μη πηγαινεις συχνα κατω απο το ρολοι τους.......
barb mporeis chat?
ερώτηση: αντί για σπορέλαιο μπορώ φαντάζομαι να βάλω ελαιόλαδο. Μου φάνηκε αρκετά εύκολη η συνταγή σου και λέω να τη δοκιμάσω.