Σημερα που ζυγιστηκα πρωι πρωι πριν πιω νερα και καφεδες,εδειξε 117 αντι για 119 χθες.
Printable View
Σημερα που ζυγιστηκα πρωι πρωι πριν πιω νερα και καφεδες,εδειξε 117 αντι για 119 χθες.
δλδ καθημεριναι ζυγιζεσαι μετα τα νερα και τους καφεδες?
Χθες ζυγιστηκα μετα απο μερα και καφεδες..Τις αλλες μερες παντα πριν πιω η φαω
Παλι 77,3... 17 μερες στα ιδια. Τυχαιο??? Δεν νομιζω... :) Μαλλον κολλησαμε.....
καλημερα!!!!!αν κ τελικά κατα τη1 εφαγα 1 μικρο σαλαμακι και ηπια 3(μετρημενες γουλιες νερο) σημερα ανεβηκα 3 φορες κ με εδειξε τη πρωτη 56.9!!!!!τη δευτερη και τη τριτη δυστυχως με εδειξε 57 αλλα κ παλι καλα ειναι! -700γρ λοιπον!!
Πηνελοπη ειδες που δε πηρες?μια χαρα!
Constance περιμενε μια δυο μερες ακομα κ θα δεις!
ντινουλα μπραβο!
Έκανα βλακεία: πήρα θυροξίνη [άρα ήπια νερό] ξεχνώντας ότι δεν είχα ζυγιστεί και μετά φοβήθηκα να ανέβω [μια που κατέβασα το ένα τρίτο του μπουκαλιού λόγω δίψας], αλλά πιο μετά [που είχα πιει κι άλλο νερό] λέω "δεν μπιιιπ, θα ανέβω" και είδα ένα 64,700 και ΗΣΥΧΑΣΑ :-D
το τικεράκι δεν το αλλάζω, αρνούμαι να δεχθώ το αποτέλεσμα!!!
bouliana, μαζί θα πάμε στο next top model, μη μασάς ;-)
μπραβο κοριτσια
+200 ρε γαμωτο! Απο που? Απο το καρπουζι και το πεπονι? Ελεος δλδ
55.4
Εγω παλι τα κλασικα!70,2.Τελειωσε σου λεει η ζυγαρια, κανε εσυ διαιτα εγω εδω θα μεινω.
καλημερες! 87.2 στη νεα ζυγαρια, 83 στη δουλεια,
οποτε δεν πανικοβαλομαι πολυ.
καθημερινο ζυγισμα μεχρι να φυγουν 1-2 κιλα!
καλημέρα σημερα ειμαι στα ίδια αν κ ζυγίστηκα σε "ξενη" ζυγαρια οποτε 100γρ πανω- κατω παιζουν.παντως ειμαι χαρούμενη γιατι επιασα τον στόχο μου κ εχω κ τη σημερινη μέρα ακόμα!
καλημέρααα
+700 χθες και +200 σημερα και μη χειροτερα
Ανεβαίνω σταθερά! Δεν θυμάμαι πλέον αν ήθελα να χάσω ή να πάρω! :-D Εχθές είχα ρεπό από τη γυμναστική [κάνω δευτέρα - τρίτη / πέμπτη - παρασκευή] οπότε σε συνδυασμό με τις παπάρες στο ανθυπομπριάμ είμαι σήμερα +200 από χθες που ήμουν +400 η ΡΟΜΠΑΑΑΑ!
μου αξίζει λοιπόν να ανεβάσω και το τικεράκι για να βλέπω τις συνέπειες της παπάρας [και να καθησυχάσω και το boulianάκι που νομίζει ότι μόνο αυτό έχει το προνόμιο της ατασθαλίας :-ΡΡΡ ]
φιλιά σε όλους, ΠΕΙΣΜΑΑΑ!!! :-*
86,3!
Συμφωνώ ...παιδιά το φαγητό είναι απόλαυση ....μια φορά δεν έχει κακές συνέπειες Η ΚΡΕΠΑΛΗ είναι τι πρόβλημα!!