Αμέεεε! Θα στην στείλω αύριο μέσα στην μέρα ^_^
Printable View
Αμέεεε! Θα στην στείλω αύριο μέσα στην μέρα ^_^
Σήμερα είμαι πολυ ικανοποιημένη με αυτά που έφαγα :D
Π: 1/2 μπανάνα
Δ: 1 χυμό
Μ: 2 κ.σ ψάρι στον φούρνο, 2 κ.σ ρύζι, 1 κ.σ πιπεριές (ήταν μαγειρεμένες στο φουρνο μαζί με το ψάρι)
Α: 1 ποτήρι γάλα
Β: 1/2 αυγό ομελέτα
Π: 1/2 αυγό ομελέτα
Δ: 1 ποτήρι γάλα
Μ: 3 πιρουνιές μακαρόνια με κοκκινη σάλτσα και πιπεριες με τυρί
Α: 1/2 τοστ
Β: Σχεδόν ένα αυγό ομελέτα!!! (περίπου 3/4)
Τις τελευταίες μέρες νομίζω τα πάω καλά και χαζοχαίρομαι ^_^ Θα ήθελα όμως και την γνώμη κάποιου άλλου για να μην χαίρομαι μόνη μου :P (εννοώντας πως μπορεί να κάνω κάτι λάθος και να μην το παίρνω χαμπάρι!)
Σημερα
Π: 1/2 τοστ
Δ: 1 ποτήρι χυμό
Μ: 1/2 καλαμάκι κοτόπουλο (και λίγο λιγότερο ίσως :/ )
Α: 1 ποτήρι γάλα
Β: 1 μπιφτέκι και 4 πιρουνιές σαλάτα πράσσινη
Κι επειδή καταφερα να φάω νορμαλ ώρες σήμερα (ξαναξεκιναει η σχολή και προβλε΄πεται τρεξιμο, αλλά τουλαχιστον σωστες ώρες φαγητου) θα προσπαθήσω να πιω ένα ποτήρι γάλα ακόμα το βράδυ :D (Όχι τιποτα άλλο αλλά ο γιατρός λυσσάει για αυτα τα 2 ποτήρια γάλα την μέρα κι εγώ με το ζόρι πίνω το ένα :-P )
Μη χαίρεσαι μόνη σου, χαιρόμαστε παρέα! Πολύ καλά, πρωί και βράδυ κρεατάκι , μπράβο μπράβο! και τα πέντε γεύματα και βιταμίνες, μια χαρά κοριτσάκι:thumbup:
Να πω και εγώ λίγο κάτι για τη διατροφή μου.. Γενικά είμαι του αλμυρού παρά του γλυκού. Βασικά πια δεν είμαι κανενός αφού τα τρώω όλα ώστε να ικανοποιώ τα γούστα μου και όχι τη διατροφική διαταραχή μου(που αυτή τη στιγμή εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης πίσω από της φυλακής τα σίδερα). Όμως τον τελευταίο μήνα, δλδ. προ εορτών και κατόπιν εορτών, έχω καταναλώσει αρκετά μεγάλη ποσότητα γλυκών και έτσι έβαλα ένα κιλό, από 59 πήγα 60. Και χάρηκα! Όχι φυσικά που μπήκε το κιλό με ζάχαρη,αυτό δε μου αρέσει, αλλά που μπήκε! Είναι απίστευτο που έφτασα στη ζωή μου να χαίρομαι που πήρα βάρος. Δεν θέλω να βάλω βάρος με ζάχαρη, αλλά αν μπορούσα τρώγοντας υγιεινά (οπως κανω κατα βαση) να είμαι 62-63 ή και 65, θα το ήθελα , γιατί η μούρη μου είναι αρκετά τραβηγμένη στα 59 κιλά και τα σαράντα μου χρόνια πια δεν αστειεύονται!
Αχ τι καλά! ^_^ Σε ευχαριστώ πολύ :) Το παλεύω με τις πρωτεϊνες γιατί όντας μακαρονοπαιδο μου πέφτει βαρύ το τόσο κρέας και ο σχεδόν μηδαμινός υδατάνθρακας! Αλλά τουλάχιστον δεν έχω ζήλειες, ή στερητικά κλπ :P Το οποίο το θεωρώ EPIC WIN! :D
Κάτσε ρε συ τι ύψος έχεις και θέλεις να πάρεις λίγα; θελω να πω στις φώτο που σε έχω δει μια χαρά μου φαινεται το προσωπάκι σου και ούτε καν που φαίνεσαι για 40!! Πάντως υποθέτω πως θα μπορούσες να μιλήσεις είτε με τον γιατρό είτε με την διατροφολόγο που σε παρακολουθούσε αν πράγματι θες να πάρεις λίγα κιλά :) Και σίγουρα μπορείς να τα πα΄ρεις υγιεινά!!! Επίσης θα μπορούσες να σκεφτείς την γυμναστική για αύξηση μυικής μάζας ίσως;;
Όσο για την ζάχαρη ελπίζω να μην σου μείνει συνήθειο μόνο :P τζιζ λέμε! ΧΔ χιχιχι
Και μιας και σε βρηκα να σου κανω και δυο ερωτησούλες :P Πρώτον δεν ξερω αν είναι συχνό φαινόμενο αλλά τελευταία παρουσιάζω μια κάποια δυσκοιλιότητα.....(ξέρω ξέρω να πάρω τον γιατρό τηλέφωνο :-P αλλά έχει πάει αργά θα τον πάρω αύριο αν δεν δω χαϊρι :-P). Είναι φυσιολογικό;; Και μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό μήπως;
Και δεύτερον ξέρεις (εσύ ή ο οποιοσδήποτε εννοείται ^_^ ) τι παίζει με την στέβια; Όχι πως έχω όρεξη για γλυκό ή κάτι παρεμφερές, απλά είχα την κουβεντα σημερα με μια καθηγήτρια και μου δημιουργήθηκε η απορία :-P Εννοώ αν επιτρέπεται ή αν είναι το ίδιο τζιζ με την ζάχαρη :-P
Είδα το γιατρό πριν δυο μήνες και του έθεσα το ζήτημα, ότι δλδ. ενώ περυσι το χειμώνα είχε σταθεροποιηθεί το βάρος μου στα 65 και ήμουν μια χαρά, το καλοκαίρι έχασα 6 κιλά και ανησυχώ μήπως πάρω την κατρακύλα. Μου απάντησε πως υπάρχει τρόπος, μεταξύ σοβαρού και αστείου, μου είπε αν χασω πολλά ακόμη και δεν είναι καλό για την εμφάνισή μου να τρώω ζαχαρούχο γάλα που έχει πολλές θερμίδες. χαχα, έζησα να το ακούσω και αυτό! Η αλήθεια είναι ότι γι'αυτο σκυλιάζει ο γιατρός μας για τα πολλά και συχνά γεύματα, ώστε να έχουμε την ευκαιρία εκτός από τα θρεπτικά συστατικά να παίρνουμε και καμιά θερμίδα ώστε να κάποια στιγμη να σταατήσουμε να χάνουμε. Πάντως εγω από ζάχαρη δεν θα την πάθω, ο μεγάλος μου εχθρός είναι τα αλμυρά μπινελίκια και αυτά κρατάω σταθερά έξω από τη ζωή μου. Για το φόβο των ιουδαίων πάντων, όταν χειρουργήθηκα έκανα να πλησιάσω και γλυκό περίπου 6 μήνες! Ούτε τα αναζήτησα καθόλου!
Η στέβια ακούω ότι είναι μια χαρά , αν σου αρέσει η γευση της.
Όσο για τη δυσκοιλιότητα,εμένα που με είχε πιάσει για κάνενα μηνα(!!!!!!!) αφού χειρουργήθηκα, απλά περίμενα να περάσει, πολύ καλό μου έκανε να τρώω γάλα με δημητριακά το πρωί! Με έστελνε κατευθείαν!
αχαχαχαχα ζαχαρούχο γάλα;; Μπλιαχ!
Πάντως μου αρέσει το χιουμορ αυτου του ανθρώπου :D Όταν του είπα πως δεν μπορώ να φάω όσο μου λέει μου απάντησε "Σώπα!!" με ένα σατυρικό γέλιο :-P
Πάντως για να μην ανησυχει ο γιατρός θα σου ελεγα να μην ανησυχείς κι εσύ :D Στην χειρότερη είπαμε, ζαχαρούχο γάλα :-P Αλλα αν σε χαλάει απο θέμα εμφάνισης προσπάθησε να κάνεις κάτι :) κρίμα να μην χαιρεσαι αυτο που με τόσο κόπο απέκτησες ^_^
ας γραψω κι εγω κατι με την ευκαιρια που περασα απο τα παλια "λημερια" :)
πρωι: καπουτσινο με 3 ζαχαρες οπως παντα και 3 σπιρουλινες
δεκατιανο καπουτσινο
μεσημερι μια χουφτα γαριδακια, μια φετα γκουντα αλλοιμενη με φιλαδελφεια σκορδατο, δυο μπουκιες απο τυροπιτα και ενα καπουτσινο ντεκαφ
απογευμα μετα τη σιεστα :) καπουτσινο και μεχρι σκασμου μακεδονικο χαλβα, πλας απο πανω μια κουταλια μελι!
βραδακι πριν λιγο, ενα καρυδι με σταφιδες και ενα καπουτσινο παλι
τη νυχτα οτι κατσει, μαλλον λιγο κουνουπιδι (μια-δυο πιρουνιες) με τυρι
αυτο που με ξετρελαινει, ειναι οτι 10 μηνες μετα, πεινα ακομα δεν εχω, τρωω για την γευση περισσοτερο όποτε το θυμηθω και εξακολουθω και αδυνατιζω!
πόσο τυχεροι ειμαστε τελικα!
Αχ δεν τα πάω καλά με το λευκό γάλα :-P Όσο για τα δημητριακά έχω να τα αγγίξω απο νήπιο νομίζω ΧΔ Πάντως ούτε το ακτινίδιο δεν εμ βοηθάει....κι έχω αρχισει να νιώθω άβολα :/ κι εμένα λίγο μετά τον μήνα με έπιασε!
Και εγώ, σχεδόν τρία χρόνια μετά, πείνα με την κλασική έννοια, ούτε κατά διάνοια, μόνο σφίξιμο του στομαχιού και εκνευρισμος που είναι αδειο. Τυχεροί και ευλογημενοι για τη δευτερη ευκαιρία.Quote:
Originally posted by νικολας
αυτο που με ξετρελαινει, ειναι οτι 10 μηνες μετα, πεινα ακομα δεν εχω, τρωω για την γευση περισσοτερο όποτε το θυμηθω και εξακολουθω και αδυνατιζω!
πόσο τυχεροι ειμαστε τελικα!
άντε καλέ που δεν το χαίρομαι, το χαίρομαι και το παραχαίρομαι, απλά με προβληματίζει η γήρανση μάλλον και αρχίζω και κατηγορώ το αδυνάτισμα ενώ το άτιμο το μεγάλωμα πρέπει να κατηγορώ!Quote:
Originally posted by Scarllet_D
κρίμα να μην χαιρεσαι αυτο που με τόσο κόπο απέκτησες ^_^
Πλάκα πλάκα κι εμένα μου φαινεται αδιανόητο που χρειαζεται π.χ να βάζω υπενθυμιση στο κινητο για να μην ξεχάσω κανα γευμα :D Βέβαια οκ για μένα είναι νωρίς ακόμα, αλλά αυτό το αίσθημα του να μην πεινάς μου φαίνεται εθαμβωτικό *_*
Μακ να βάζεις καλή ενυδατική :-P Eπίσης μην ξεχνάς πως και οι λίγο μεγαλύτερες γυναίκες έχουν μια εξαιρετική γοητεία ^_^