το ρινγκτοουν μου τα σπαει :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: http://www.youtube.com/watch?v=Q4-rEpGPT_I
Printable View
το ρινγκτοουν μου τα σπαει :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: http://www.youtube.com/watch?v=Q4-rEpGPT_I
:lol: mitsokolo μόνο τα σπάει...
κοιμήθηκα μετα απο τόσες μέρες 12 ωρες περίπου !
σισακι ελιωσες ε? αντε σιγα σιγα θα βρεις τους ρυθμους σου~ :kiss:
έλιωσα... αφου ειχα απ'το πασχα που κοιμωμουν 2 με 4 ωρες τη μερα, άντε κ 5.
αν και είδα πολυ άσχημο όνειρο, οτι είμασταν σε μια εποχη σαν περίοδος πολεμου και είχαν μαζέψει μερικά κορίτσια σε ενα σπίτι μέσα κάτι ανθρωποι του στρατού και τους έβαζαν να τρώνε πολυ με το ζόρι, κάτι φαγητά τεράστια, και γενικά τους είχαν αποκομένες απο τον κοσμο και τους φέρονταν άσχημα :\
στρατιωτικος δεν ειναι ο φιλος σου cici?
alexandrita, ναι, που το θυμήθηκες !
λες να παιζει καποιο ρολο? :\
ειδες?εχω μνημη ελεφαντα!
νομιζω οτι καποιο ρολο παιζει.
μπορεί κ να παίζει γιατι τελευταία δεν είμαστε κ πολυ καλα, δλδ σκέφτομαι να χωρίσω, απλα δεν εχω πει τίποτα ακόμη...
με εκπλησεις.... δεν περιμενα τετοια εξελιξη :(
οντως, ουτε κι εγω περίμενα να εξελιχθει έτσι, αλλα απ'οτι φαίνεται άλλα πράγματα θέλει αυτός κι άλλα εγω :\
τωρα όλο το πασχα δε κοιμωμουν, δε διάβαζα (μην ανησυχείτε έτρωγα :) ) και τον σκεφτομουν συνεχεια, αυτός έχει καταντήσει να έρχεται να με βλεπει 1 φορα το μηνα, και εγω να τρέχω απο πίσω του ξεροσταλιάζοντας να ακούσω μια γλυκια κουβεντα. τεσπα.. θα έλεγα πολλά, αλλα τα σκέφτηκα όλα κ δε πιστευω πως αξίζει τόσες θυσίες.
αυτον δεν τον ειδα να ξαγρυπνησε ποτε για χαρη μου.
φυσικα και δεν αξιζει,και απο τη μια στενοχωριεμαι που τα πραγματα δεν ειναι ετσι οπως θα ηθελες αλλα απο την αλλη χαιρομαι που αρχιζεις να το καταλαβαινεις.
σε ευχαριστώ αλεξανδριτα.. προσπαθω να το δω "εγωιστικά" για να μη με παρει απο κατω..
το μονο δυσκολο για μενα είναι πως θα του πω οτι δε θελω να ξαναβρεθουμε... αλλα θα το κανω. ενας απο τους λογους ειναι οτι η σχεση μαζι του με εχει κανει να παω πίσω και όχι μπροστα.
σκεφτομαι οτι απο αυριο πρεπει να αρχισω ΔΙΑΙΤΑ γιατι η ζυγαρια ΚΟΛΛΗΣΕ παλι......κ θελω να βαλω λευκο φορεμα στον γαμο μου ρε μαμωτο....με τοσα κιλα που εχω πανω μου θα ειμαι λιγο.....:duh:
λοιπον τελος.......ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΔΙΑΙΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!:fake sniffle:
Δεν ξερω ποσο μηνων/εβδομαδων ησουν. Και στις 2 αποβολες μου ηταν κατω των 2 μηνων, αλλα ξερω πως αισθανεσαι. Το'χα ριξει και εγω στο καπνισμα στη πρωτη αποβολη και στη απελπισια επειδη τα εκανα ολα σωστα και δεν υπηρχε εξηγηση γιατι να μη μεινει.Quote:
Originally posted by badgirl11
ειδα στην τουαλεττα ενα...αυγουλακι. μεγεθος που θα χωρουσε σε ενα κουταλι...κοριτσια ας μη λεμε γιαυτα δεν μπορω, μητσοκολο σκεφτομαι κ εσενα στην κατασταση σου και καθολου δε θελω να σε στεναχωρω. θα λεμε μονο ευχαριστα ενταξει?
πωλινα μου ναι ακριβως αυτο. ακριβως. αν δε παω παλι 100 κιλα απτη βουλιμια θα φτιακσω το σωμα μου να υποδεχτει νεο μωρακι. αλλα και 100 να παω θα τα χασω. α στο καλο! απλα τρωω ο,τι ναναι απο χθες, δεν επικοινωνω.δεν νιωθω γενικα.κσαφνικα ειμαι μια αλλη που τρωει ο,τι βρει, καπνιζει ασταματητα. ελπιζω κ γω να ηρεμησω συντιμα απλα δε θελω να πιεστω να το κανω...θα βγει φυσικα πωλινα?
Δεν ξερω σε πιο σταδιο εισαι οταν ειναι ετσι η αποβολη, εμενα με επιασε ξαφνικη αιμοραγγια το βραδυ και ξεσηκωσαμε τη γιατρο και μου εδωσε προγεστερονης χαπια αλλα λιγες μερες μετα ειχα αποβαλει και μου εδωσε αλλα χαπια για να καθαρισει η μητρα.
Κουραγιο κοπελα μου. Αν θες να μιλησεις σε καποιον, εστω ετσι να ξεσπασεις, στειλε μου προσωπικο μυνημα να σε βρω στο τσατ αν θες. Μη σε περνει απο κατω. Πολλες γυναικες το περνανε αυτο, το 90% περνανε εστω μια αποβολη στη ζωη τους, αρκετες δεν το καταλαβαινουν καν.
μολις συνδεθηκα στο σαιτ, και κοιταω πανω δεξια που λεει ποτε ήταν η τελευταία σου ενεργεια, και βλέπω αυτό "Last active: 1/1/70 στις 03:00"
:lol:
το 70 ουτε καν ειχα γεννηθει..