Κρίμα Λίλα μου, αν και μου κάνει εντύπωση που ήταν τόσο νωρίς η καταληκτική ημερομηνία. Φαντάζομαι πλέον με όσα έχουν συμβεί θα ήθελες να φυγεις όσο πιο σύντομα γίνεται... υπομονή...
Printable View
Κρίμα Λίλα μου, αν και μου κάνει εντύπωση που ήταν τόσο νωρίς η καταληκτική ημερομηνία. Φαντάζομαι πλέον με όσα έχουν συμβεί θα ήθελες να φυγεις όσο πιο σύντομα γίνεται... υπομονή...
Βάλε την θέα Γλαύκη μου και θα φέρω εγώ το ράντζο! :lol:
Με πηρε μια κοινη μας φιλη και μου ειπε οτι πουτ@να με ανεβαζει πουτ@να με κατεβαζει.ειχε βγει χτες αυτος με το αγορι της και του ελεγε τον πονο του.της εξηγησα και μου εδωσε δικιο.της ειπα να μην πει τιποτα σε κανεναν και να τον αφησει να λεει οτι θελει.
Λυπάμαι Λίλα μου που ο Γ. αντέδρασε με αυτον τον τρόπο. Ότι και να ειπώθηκε μεταξύ σας δεν θα έπρεπε να εκφράζεται έτσι σε τρίτους. Η μαμά σου τι άποψη έχει για όλα όσα συνέβησαν;
Οι ημερομηνιες για τους διεθνεις φοιτητες ειναι νωρις γιατι ειναι μεγαλη η διαδικασια με τη βιζα και τα χαρτια που χρειαζεται το πανεπιστημιο πριν ξεκινησουν τα μαθηματα.οσο για το γιωργο ας πει οτι θελει.
Λιλα καλα κανεισνκαι δεν λες εσυ τιποτα γι'αυτον.. Αστον να λεει οτι μαλακια θελει και εσυ κυρια! Ακους εκει πουτ@να!! Βρε αι απο εκει που ηρθες!!!
Ελι καλα το εχω ξαναπει, μπερδευομαι με καταστασεις και προσωπα εδω αλλα ανηψουλα=κορουλα αρα ολα καλα!! :)
Καληνυχτα σε οσες πανε για νανι, εγω βλεπω criminal minds, Matthew Gray Gubler sit on me face!! Hahahahahahha!!
Ακομα να μετακομισουμε! Τωρα η αφη ειναι σε viewing και τωρα ερχετε πισω! Ελπιζω να πανε ολα καλα αυτη την φορα!!!!
Λίλα μου λυπάμαι που έχασες την προθεσμία σου. Υποθέτω ότι μετά από τις πρόσφατες εξελίξεις θα ήθελες να φύγεις το συντομότερο δυνατόν...
Όσο για τον Γ. ελπίζω κάποια στιγμή να βρεις την ψυχραιμία να μας πεις τι συνέβη.
Σας καληνυχτίζω τσούπρες, πάω να ξαπλώσω. Όνειρα γλυκά και ανάλαφρα σε όλες μας :)
Λίλα μου, δεν εκφράζομαι εύκολα, αν δε γνωρίζω τους ανθρώπους.. Υπομονή σου λέω μόνο, χωρίς να σχολιάσω περαιτέρω.. Εσύ ξέρεις τι ακριβώς μεσολάβησε..
Κορίτσια μου, πέρασα τέλεια! Πήγα σε κήπο, όπου είχαν ψησίματα.. Φοβόμουν, μήπως και πνιγώ, αλλά τίποτα τέτοιο δε συνέβη. Έφαγα σουτζουκάκι, λουκάνικο, σαλάτα, κολοκυθάκια, παγωτό με σπιτικό γλυκό κεράσι. Ήπια τσίπουρο. Απέφυγα τις πίτες. Τι ωραία που είναι τα χωριά! Όλα ήταν από τον κήπο, όλα δικά τους, τα γλυκά σπιτικά, τέλεια!
Από τη στιγμή που αποδέχτηκα (επιτέλους) ότι ζω στο χωριό, άρχισα να χαίρομαι τα καλά εδώ. Και δεν είναι λίγα! Σκεφτείτε ότι πριν από λίγα λεπτά ήμουν παγωμένη, από τη δροσερή ατμόσφαιρα στο χωριό!
Πάω για ύπνο κοπέλες μου, όσες είδατε πώς πάω, είστε τυχερές.. Καινούρια μέρα αύριο, νέα εβδομάδα, καλά να είμαστε και κυρίως καλά να περάσουμε! Καληνύχτα!
καλημέρα,καλή εβδομάδα
καλη εβδομάδα κοριτσάκια μου..
Καλημερούδιααααααααααα
Ακόμα κοιμάσαι,Μακ,να στανιάρεις για τις μέρες της μεσημεριανής αϋπνίας σου,ταλαίπωρο μου;
έχω στανιάρει ήδη και είμαι έτοιμη για νέες ταλαιπωρίες , αρκεί να προέρχονται από σένα! :tumble:
καλημερα!
Ουυυυ! Δηλώσεις!Quote:
Originally posted by Mak
έχω στανιάρει ήδη και είμαι έτοιμη για νέες ταλαιπωρίες , αρκεί να προέρχονται από σένα! :tumble:
--->Έρωτας τάχα να'ναι αυτό;