ευτυχως δεν θα παθουμε τζινοστερηση
Printable View
ευτυχως δεν θα παθουμε τζινοστερηση
λίλα έχει ζάχαρη μέσα ο χυμός?χάζευα και εγώ χτες τις προσφορές του Λίντλ και αν είδα καλά έχει φέρει και μανούρι με 15%
περιμενε να παω στο ψυγειο να δω ιωαννα.
Τρέλειαααα Τζινάκιον! Υπέροχα νέα! Χαίρομαι που θα έχεις σύνδεση γιατί εκτός του οτι μία Τζινοστέρηση θα την παθαίναμε και θα ήταν και βαριάς μορφής, είναι δύσκολο να είσαι στην εξοχή για τόσο καιρό αποκομμένη από τον κόσμο.
Λίλα μεγεια την ζυγαριά. Χαίρομαι που αποφάσισες να τραβήξεις μπροστά :)
Ιωάννα καλημέρα :), πως νιώθεις σήμερα καλή μου;
ιωαννα εχει ζαχαρη.αλλα δεν ειναι πολυ γιατι σε 200ml εχει 83 θερμιδες και ειναι και ξυνουτσικος.
ty Λιλάκι,αν πάω προς τα εκεί κ με βγάλουν τα λεφτά,ίσως πάρω να το δοκιμάσω για αλλαγή
Ελάκι μου εκτός από κάτι λίγους πόνους που είχα χτες βράδυ είμαι οκ,αν προσέξω λίγες μέρες και δεν φάω σκληρά φαγητά και πολλά λαχανικο-φρούτα που έχουν ίνες θα είναι όλα οκ,αλλιώς....το νοσοκομείο εφημερεύει Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή :lol::lol::lol: πάντως πέρα από πλάκα μόλις είχα χειρουργηθεί είχε έρθει ένας τυπάκος,χειρουργημένος 4 χρόνια,που είχε φάει 4 μπριζόλες κ δεν του είχε κάτσει τίποτα κ μετά έφαγε μία σπανακόπιτα της μαμάς και του κάθισε το αμάσητο φύλλο κ είχε έρθει με τρομερούς πόνους και τον κρατήσαν μέσα με ορό να δουν πως θα εξελιχθεί
δεν μπορώ να φανταστώ πως θα πάω κάπου και δεν θα έχει ίντερνετ!!!!πέρα από πλάκα είμαι εξαρτημένη,εδώ καλέ στο νοσοκομείο ήμουν κ σαν έκανα απευθείας ενημέρωση :D:D
Ιωάννα ευτυχώς σου πέρασε ο πόνος και δεν χρειάστηκε να κάνεις βόλτα στο νοσοκομείο. Έχετε και εσείς η μπαϊμπασαρισμένοι τις ιδιαιτερότητες σας στην διατροφή τι να πω!
Και εγώ είμαι εξαρτημένη από το ιντερνετ πολύ αλλά καμιά φορά είναι καλό να κανουμε καμιά αποτοξίνωση, αλλά το πολύ για μία βδομάδα μετά αρχίζω να βαράω μπιέλα! :lol:
Στην Ναύπακτο δεν έχουμε στο σπίτι αλλά ευτυχώς σχεδόν σε όλα τα μαγαζιά έχουν wifi. Βέβαια αν έχεις μία Μαριλού παρέα δεν μπορείς να αράξεις στην καρέκλα με καφέ και Netbook για παραπάνω από 3 λεπτά! :lol:
αααα εγώ όποτε είμαι Ναύπακτο στο σπίτι ευτυχώς έχουν αλλά κ έξω για καφέ να βγούμε ψάχνω δίκτυο κ χαζέυω από το κινητό :D
και εγω δεν αντεχω χωρις ιντερνετ.ιωαννιτσα τον εχει 1.49 το ενα λιτρο ενω στο βασιλοπουλο κανει 3.89 και εχει και πολυ ζαχαρη
Εγώ πάλι δεν είχα ποτέ κόλλημα με το ίντερνετ και είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σε φόρουμ, δεν παίζω και παιχνίδια, το μόνο που κάνω είναι να κατεβάζω σειρές. Πέρυσι όλο το καλοκαίρι στην εξοχή που δεν είχα ίντερνετ έβλεπα τις σειρές που είχα ήδη κατεβάσει πριν φύγω. Στις 12 Σεπτεμβρίου ήρθα Αθήνα για να κάνω μία γυναικολογική εξέταση στο νοσοκομείο που είχα κλείσει ραντεβού πριν 2 μήνες και έμεινα μία μέρα. Κατέβασα 45 επεισόδια από διάφορες σειρές και είχα μετά να βλέπω. Είμαι σίγουρη ότι εκείνη την ημέρα με τόσα που κατέβαζα ταυτόχρονα θα αναρωτίόταν ο γείτονας που δανείζομαι τη σύνδεσή του γιατί σέρνεται το ίντερνετ χιχιχι.
καλα πως κατεβασες 45 επεισοδια σε μια μερα???τη ταχυτητα εχει αυτος ο γειτονας???
Καλημέρα κοριτσάκια????τι κάνετε???
Lila την καλύτερη απόφαση πήρες.....το θέμα είναι να νιώθεις κ να είσαι εσύ καλά!!!όταν με το καλό πας Αμερική θα με πάρεις κ εμένα μαζί????:spin::spin::spin:.....κ εγώ πήγα στο Lidl κ πήρα κάτι Αμερικάνικα γιαούρτια με μάρφινς, καραμέλα κ cranderry κ είναι πάρα πολύ ωραία....με γειά την ζυγαριά ήθελα κ εγώ να την πάρω κ ξέχασα....
Elaki καλωσήρθατε......
κορίτσια διακοπές θα πάτε????
εγώ αναμένω το πολυπόθητο τηλεφώνημα.....κ έχω άγχοςςςςςς!!!!!!!!!
ada εμένα οι διακοπές μου περολαμβάνουν την διαδρομή,μπαλκόνι-κρεββατοκάμαρα-άντε και πλατσούρισμα στην μπανιέρα :lol::lol:
έντάξει με το ελικοβακτηρίδιο?το εξοντώσατε?Τα κρανμπερυς κ εμενα μου αρεσουν πολυ,ειδικα μαζι με ωμούς ξηρούς καρπούς τρελαίνομαι!