Καλημέρα Αντα, κράτα γερά! Λιλάκιον δεν έχω πολύ γρήγορη σύνδεση αλλά κατέβαζα από το πρωί, όλο το βράδυ και μέχρι το μεσημέρι της επόμενης μέρας, είναι και 40λεπτα τα επεισόδια, δεν είναι όπως οι ταινίες, οπότε μια χαρά.
Printable View
Καλημέρα Αντα, κράτα γερά! Λιλάκιον δεν έχω πολύ γρήγορη σύνδεση αλλά κατέβαζα από το πρωί, όλο το βράδυ και μέχρι το μεσημέρι της επόμενης μέρας, είναι και 40λεπτα τα επεισόδια, δεν είναι όπως οι ταινίες, οπότε μια χαρά.
Ιωάννα ξέχασα να σου πω περαστικά πάνω στη βιασύνη μου γιατί ταυτόχρονα βάφω κ τα νύχια.....απ'ότι διάβασα είσαι καλύτερα!!!!Quote:
Originally posted by aggeloydaki
ada εμένα οι διακοπές μου περολαμβάνουν την διαδρομή,μπαλκόνι-κρεββατοκάμαρα-άντε και πλατσούρισμα στην μπανιέρα :lol::lol:
έντάξει με το ελικοβακτηρίδιο?το εξοντώσατε?Τα κρανμπερυς κ εμενα μου αρεσουν πολυ,ειδικα μαζι με ωμούς ξηρούς καρπούς τρελαίνομαι!
Για το ελικοβακτηρίδιο δεν έχω νεότερα...σήμερα ήπια τα τελευταία μου χάπια γιατί τελείωσα επιτέλους τον κ@λοαγωγή ....ήταν πολύ απαίσια....ειδικά το amoxil....δεν μου είπε ο γιατρός να το ξανακοιτάξω πριν την επέμβαση....οπότε θα το δώ αργότερα αν είναι όλα οκ....
τις ίδιες διακοπές θα κάνουμε γιατί εγώ θα είμαι (το ελπίζω) κ φρεσκοεγχειρησμένη κ δεν θα μπορώ αν κάνω τίποτα!!!....ελπίζω να κάνω τίποτα βολτούλες.....μη σου πω ότι θα κάνουμε διακοπές στο φόρουμ!!!
Τζίνα κρατάω γερά,γερά με τσαμπουκά!!!!:spin::spin:
αντα εγω δεν πηρα τα επιδορπια γιαουρτιου επειδη δεν εγραφαν πανω ποσες θερμιδες εχουν.
Καλησπέρα σε όλεςςς!!!!!!!!έτοιμες για θάλασσα????
βρε λυπημενη ημουν και λιγο στον κοσμο μου αυτες τις μερες αλλα μας εχεις πει για σενα και δεν το διαβασα???
xaxaxaxa...ξέρεις τι έχω ανεβάσει κάποια ποστ και επειδή μου έχουν απαντήσει όλο αυτό τον καιρό αρκετές από τις κοπέλες εδώ,νομίζω πως με ψιλοθυμούνται..λοιπόν...από που να ξεκινήσω??θες να με ρωτήσεις κάτι??
αν ειχες ποσταρει πριν το φλεβαρη δεν θα σε ειχα διαβασει γιατι δεν το ειχα βρει αυτο το τοπικ
ααα σίγουρα σίγουρα πιο πριν...λοιπόν είμαι 24 χρονών..χμ τι άλλο να πω??δεν είμαι καλή στο να αυτοπαρουσιάζομαι..α!να πω και τα κιλά μου..ήμουν 134 και σήμερα που ζυγίστηκα ήμουν 96..εμ??τι άλλο τι άλλο??αυτά..α!!και σε μία ώρα πάω θάλασσα..άσχετο αλλά είμαι χαρούμενη όταν πάω θάλασσα...ότι θέλεις ρώτησε με..γιατί από μόνη μου...δεν..
χαρηκα λυπημενη!!!!
καλλιοπακι που χαθηκες σημερα????η κορακλα σου γυρισε???
χάρηκα και εγώ!
εγώ Lila επειδή δεν έχω εγχειριστεί ακόμα δεν πολυκοιτάω τις θερμίδες...πάντως ήταν πολύ ωραία....
Lipimeni να περάσεις όμορφα στην παραλία...εγώ ήμουν χτες...βαριόμουν να πάω κ σήμερα...δεν μ'αρέσει η παραλία όταν έχει τόση ζέστη!!!
ουτε εγω τις κοιταγα πριν.τωρα ομως αν δεν κοιταξω τις θερμιδες δεν αγοραζω τιποτα.
με τη ζέστη έχεις απόλυτο δίκιο....δεν παλεύεται αλλά τι να κάνεις..θα πάω θα χωθώ μέσα στη θάλασα και θα βγω κατά τις 5..
κ εγώ σαν κ εσένα θα κάνω μάλλον μετά Lila... :yes:
ακόμα κ τη διαδρομή μέχρι τη θάλασσα βαριέμαι με τέτοια ζέστη....από την άλλη όμως σιδερώνω τώρα....με full το air condition...αλλά αυτό δεν μπορώ να το αποφύγω!!!:sniff::sniff: