αυτό το κόλημα το έχω πάθει κ εγώ!!!!δεν αγοράζω τίποτα αν δεν κοιτάξω θερμίδες!!!Quote:
Originally posted by lila198621
ουτε εγω τις κοιταγα πριν.τωρα ομως αν δεν κοιταξω τις θερμιδες δεν αγοραζω τιποτα.
Printable View
αυτό το κόλημα το έχω πάθει κ εγώ!!!!δεν αγοράζω τίποτα αν δεν κοιτάξω θερμίδες!!!Quote:
ουτε εγω τις κοιταγα πριν.τωρα ομως αν δεν κοιταξω τις θερμιδες δεν αγοραζω τιποτα.
Εγω αναπολω το περσινο καλοκαιρι που ειχα κρυαδες.
Αν εχει πολλες θερμιδες αν εχει ζαχαρη αν εχει πολλα λιπαρα.θα με ακουσει κανεις και θα νομιζει οτι τη βγαζω με νερο ολη μερα.ιωαννα εγω κολοκυθοπιτα κανω χωρις φυλλο.ετσι την αλλη φορα δεν θα σου κατσει το φυλλο.
Βαμπιρονι μου που χαθηκες εσυ???εχεις υποσχεθει και κατι φωτογραφιες...σε συγχωρω μονο σε περιπτωση που μετακομιζεται με την αδερφουλα σου.
και εγω αυτο περιμενα αλλα ματαιαQuote:
Εγω αναπολω το περσινο καλοκαιρι που ειχα κρυαδες.
και οι δικες μου το ιδιο μαλλον!Quote:
ada εμένα οι διακοπές μου περολαμβάνουν την διαδρομή,μπαλκόνι-κρεββατοκάμαρα-άντε και πλατσούρισμα στην μπανιέρα :lol::lol:
λιλακι οχι δε γυρισε η κορακλα μου (χαζη ειναι) απλα ολη μερα ειχα δουλιτσες που δεν ηθελα να τις κανω τωρα μες τη ζεστη
Στα προϊόντα εγώ κοιτάω συνήθως εάν έχουν ζάχαρη κι αυτό για να αναπροσαρμόσω την ινσουλίνη, τις θερμίδες δεν τις κοιτάω γιατί το ελέγχω με τις ποσότητες, τρώω λίγο απ'όλα, δοκιμάζω δηλαδή για να μου φύγει. Αυτά που παίρνω εκτός του φαγητού είναι συνήθως μπισκότα ή πατατάκια ή κάτι τέτοιο και πάνω κάτω οι θερμίδες τους είναι ίδιες, τρώω όμως λίγο κι έτσι δεν έχω θέμα.
Καλλιόπη βλέπω ότι κούνησες το μαντήλι σε άλλα 2 κιλάκια, καλοτάξιδα!
Lilaaa!! Μετακομιζουμε μετακομιζουμε σημερον!
Παμε ολοι μαζι: ΕΙΔΟΜΕΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟΝ!!!!!!
Πακεταρα τα παντα και τωρα καθομαι στα mcdonalts μονη μου, εχω παρει ενα χυμο χωρις ζαχαρη (και εγω απο τοτε που εκανα την επεμβαση δεν παιρνω ΤΙΠΟΤΑ που να εχει μεσα ζαχαρη η λιπαρα!! Ενω πριιιιιν ... Ουτε ημ/νια ληξης δεν εβλεπα!! Χαχαχαχαχχα)
Δεν μπορω ρε γαμωτο να τις βαλω απο το κινητο!! Και το λαπτοπ το εχω πακεταρισμενο.. Εχτες ελεγα να τις βαλω, το βραδυ και τελικα αποκοιμηθηκα..
Υποσχομαι να τις βαλω σημερα! Αν δεν μπορω σημαινει οτι ειτε δεν εχω ιντερνετ ειτε εχω αλτζχαιμερ και το ξεχασα!! -.-
Οκι Λιλα δεν εχει αλλα λογια συμπαραστασης! Και παλη μαζι σου ειμαι!
Ιωαννα χαιρομαι που σου εφυγε ο πονος, αλλα το καροτο δεν θεωρειτε σκληρο;; Χαχαχαχα
Ναταλια πες την αληθεια! Ποιο πολυ απο ολες ΕΓΩ σου ελειψα πιο πολυ! Μην φοβασαι μην και τις πληγωσεις!! Η σχεση μας εχει παει σε αλλο επιπεδο!! :D
Τζινα τα σκυλια σου πηραν ενα τηλεφωνο να πουν ενα γεια η σε ξεχασανε;; Χαχαχαχαχα
Αντα και εγω εκανα νυχια! Τρικολορε παρακαλω!! Το βλαμενοελικοβακτηριδιο ελπιζω να πηγε στον αγυριστο!!
Καλλιοπη τι κανεις; Γλαυκη και Αντα μου προσευχομαι για εσας και ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε τελεια!!
Πηρα τηλ το κοριτσακι να ερχοταν απο εδω να τα λεγαμε μιας και εχω τοοοσες ωρες κενες αλλα το εχει κλειστο.. Διακοπες τωρα θα πηγαινε η αργοτερα;
Αχ μην λετε για διακοπες.. Δεν μας βλεπω πουθενα παλι φετος. Και χεστηκα για εμενα.. Οι γονεις μου θα ηθελα να πανε ενα ταξιδι αναψυχης! Θα ηθελα πολυ καποτε να τους κανω εγω εκπληξη ενα ταξιδι στην Πετρουπολη που τοσο θελουν να πανε!!! Οταν ειμαι διασημη και dirty rich θα τους το κανω!! Θα σας κανω και σε εσας απο οσα θελετε! Ειδατε καλε; Απο τωρα δεν τα εχω και τα ξοδευω!! Χαχαχαχαχ
Βαμπιράκι μου τα σκυλάκια μου είναι μαζί μου ακόμα στην Αθήνα, στο Δήλεσι έχει η μητέρα μου τα 2 δικά της σκυλάκια και περιμένει να πάω κι εγώ με τα δικά μου για να γίνουμε κανονικό Kennel χιχιχι.
Α μα νομιζα τα ειχες στειλει! Και οτι μαλιστα τα εστειλε η αφη σου!!! Χχαχαχαχχαχα
Ρε κοριτσια! Τι να κανω να μην βαριεμαι;; :(
Τζινα ευχομαι μετα τις θεραπειες (και αυτες που θα συνεχισεις μονη σου κοπελαρανμιυ σρη θαλασσαααα!!) να μην σου ξαναπουμε περαστικα στο χερακι σου!!
Για τελευταια φορα ελπιζω... ΠΕΡΑΣΤΙΚΑΑΑΑΑ!! :)
Ειδα τωρα το 127 στο τικερακι μου καξ λεω απο μεσα μου, μαλλον θα εννοει ποσα εχω να χασω ακομα!! Χαχαχαχαχαχα απιστευτο μου φαινεται ακομα... ;)
Η αδερφή μου πήγε τα δικά τους σκυλάκια, τα δικά μου πάνε πακέτο με μένα χιχι. Σ'ευχαριστώ για τα περαστικά σου αλλά επειδή ου γαρ έρχεται μόνον χλωμό το βλέπω! Την Παρασκευή πήγα να σηκωθώ απότομα από τον καναπέ της Μακ και με έπιασε ένας πόνος στη μέση κι ακόμα να με αφήσει! Με είχε πιάσει και παλιότερα και φαίνεται με πεθύμησε και ήρθε πάλι να με επισκεφτεί! Λέω να πάω να κλειστώ σε ένα φυσιοθεραπευτήριο για κανένα μήνα να πάρω τα ίσα μου! :lol:
Λεω να κανεις κανενα ευχελαιο μηπως και σε αφησουν οι πονοι!!
Εμενα ποναει η μεση/πλατη μου διοτι περιοδευω!! :(
Πρωτη φορα στη ζωη μου τετοιο πραγμα.. Δεν εχω πονους (ποτε δεν εχω, 4 φορες μετριμενες ειχα πονεσει αλλα πολυ απο τοτε που μου ηρθε στην 2α γυμνασιου!!)...
Κλεινουν τα ματια μου στα μακ!!!
ναι τζινα τα αποχαιρετισα!
αντε να φυγουν και τα αλλα γρηγορα γρηγορα γιατι βαριεμαι ενα ενα!
τα γορια μου πηγαν για υπνο οποτε ηρθα και εγω να τα πουμε αλλα καποιες θα φτιαχνουν κετσαπ καποιες επιδερμηδα τι να γινει θα μιλαω με το βαμπιρακι να του περασει και η ωρα!
μηπως να φωναξεις το λαλαγγι να σε φερει στα ισια λεω εγω τωρα!!!!Quote:
Λέω να πάω να κλειστώ σε ένα φυσιοθεραπευτήριο για κανένα μήνα να πάρω τα ίσα μου! :lol:
Ναταλάκι μου γλυκό σ'ευχαριστώ πολύ.....τώρα είσαι πιο αδύνατη από μένα....να χαρώ τώρα εγώ???????χαχαχαχα
άντε να τελειώνετε με την μετακόμιση γιατί κατάντησε θρίλερ!!!
όσο για τη βαρεμάρα άστα κ βράστα.....μια από τα ίδια....
Καλλιόπη κ εγώ είχα δουλείες σήμερα..κ συχαίνομαι τις δουλειές μέσα στη ζέστη...το μόνο που θέλω είναι να είμαι ανάσκελα με ανοιχτό το air condition!!!!
φέτος όπως βλέπω θα πάμε σε υπέροχα μέρη διακοπές όλες!!!!!:saint::saint::saint: