βελπω γυρισανε και τα κοριτσακια μας ναταλια και ελι
και η κατερινα φυσικα αλλα δεν ειδα να δωσει στιγμα!
λιλα μπραβο που το αφησες πισω ετσι πρεπει!!!!!!!!!
αντα γρηγορα να σε παρει τηλ να τελειωνεις και εσυ ειδες η φτουτατη 14 και 1 εχει ακομη!
Printable View
βελπω γυρισανε και τα κοριτσακια μας ναταλια και ελι
και η κατερινα φυσικα αλλα δεν ειδα να δωσει στιγμα!
λιλα μπραβο που το αφησες πισω ετσι πρεπει!!!!!!!!!
αντα γρηγορα να σε παρει τηλ να τελειωνεις και εσυ ειδες η φτουτατη 14 και 1 εχει ακομη!
Τζίνα άμα κλείσεις σε φυσιοθεραπευτήριο θέλω επειγόντως κ εγώ....μιλάμε είμαι παντού πιασμένη λες κ χτυπιόμουν σε γυμναστήριο κ όμως δεν έχω κάνει τίποτα.....μιλάμε μέση,χέρια,πόδια κ πλάτη....σαν 100 χρονών ένα πράμα....δεν πάμε καλά!!!αναρωτιέμαι από τι να είναι αυτό!!!!
αντα μου και εγω αυτο θελω αλλα μια και αυτες τις μερες ειναι εδω συνεχεια ο αντρουλης μου το αποφευγω το ανασκελα γιατι του μπαινουν ιδεες!
βαμπιρακι εγωθελω ταξιδι στο μαροκο η αντε την τυνησια με το ξεχασεις σε παρακαλω οταν γινεις rich and famous
Καλλιοπη συνοδοιπορησα εσενα να ξεχασω;; ΠΟΤΕ!!
Μαροκο και Τυνησια θελει το μωρο;; Εκει θα σε στειλω!! :D
Ακουω παραγγελειες!!
Αστα θριλερ δεν λες τιποτα!! Και τωρα βγηκα απο το δωματιο, τους αφησα τα πραγματα μου και δεν εχω με ποιον να βγωωωω!!! Και περιφερομαι παλι!! :(
4,5 ωρες ακομα μεχρι τις 7!! Αντε να δουμε!!!!!
Αντα μου να χαιρεσαι!!! Χαχαχαχ σε λιγο θα αδυνατιζεις και εσυ dont worry!! :)
Ποτέ μην εμπιστεύεσαι τις γυναίκες που λένε την πραγματική τους ηλικία. Αφού μπορούν να πουν αυτό, μπορούν να πουν τα πάντα.
Oscar Wilde
οταν λενε για τα κιλα τους τι ειναι αραγε?
εγω παντως την ηλικια μου τη λεω!
Ολοι πιπινια ειμαστε σε τουτο τον ντουνια!!
Καλλιοπακι οσο περιεργο και αν ακουστει δεν εκανα κετσαπ.ειμαι μια καταπτυστη.εστρωνα επιδερμιδα με το κινητο στο χερι.
το καλυτερο απο ολα λιλα!!!!
μακαρι να μπορουσα και εγω αλλα φυλαω καραουλι το μωρο μου
κ εσένα Καλλιόπη δεν σ'αρέσουν οι ιδέες που μπαίνουν στον άντρα σου????χαχαχαχα
έχω μια νύστα ρε παιδί μου....
Ναταλάκι δεν πας να ξεκουραστείς κ βγαίνεις μετά????
βρε αντα μου με τετοια ζεστη????????
με τιποτα!
Καλησπερα σε ολες τις κουκλες!
Γυρισαμε σπιτι μετα απο μια εβδομαδα στας εξοχας. Περασαμε υπεροχα και ξεκουραστηκαμε. Φυσικα και δεν εχω διαβασει τοσες σελιδες που γραψατε και ουτε προκειται να μπορεσω. Αν υπαρχει κατι συνταρακτικο ας το σφυριξει καποιος για να γνωριζω και εγω η αδιαβαστη.
καλως το κατερινακι μας το διακοπιασμενο!!!!
μαθαμε οτι περασατε καλα οι αφες!
και πιο καλα η μπεμπα:)
δεν εχει αλλες διακοπες τωρα? αυτο ηταν μονο?????
Welcome back Katie!! :)
Βαριεμαι ολο μεσα! Πηγα να βγαλω χρηματα για να πληρωσω το ξενοδοχειο και με σταματαει ενας ενω τα εβγαζανστο δρομο και μου λεει πρωτο. Βαλε μεσα τα χρηματα σπυ. Δευτερον.. Μπορεις να μου δωσεις 3 λιρες; Και πραγματικα δεν ειχα 3 λιρες και του λεω οχι συγνωμη.. Και μου λεει καπνιζεις χορτο; Θα σου δωσω χορτο αν μου δωσεις 3 λιρες! Του λεω οχι.. Μου λεει θα σου δωσω χορτο και δωσε μου 2 λιρες.. Και του λεω συγνωμη δεν εχω! :( και φατσα κατω παρακαλω!! Χαχαχαχχαχ με το ζορι να παρω χορτο!! Μα ελεος πια! Τωρα καθομαι στο σταθμο, πηρα μια σαλατα να φαω (δεν εχω ορεξη για τιποτα αλλο και ακουω το στομαχι μου...)... Πιο μετα θα φαω ομελετα με τυρι! Νομ νομ!! Μου ελειψε να μαγειρευω ακομα και ενα αυγο!!
Αντα μου προσοχη στο Amoxil, ειναι πολλοι αλλεργικοι και μια απο αυτους και εγω!!! Απο αυτο την επαθα την ζημεια!!!
Να φανταστειτε Ντρεπομαι τωρα που τρωω σαλατα δημοσιως και δεν τρεπομουν οταν ετρωγα το τοστ! Θα λενε καλα αυτη με σαλατες εβαλε τα 2 κιλα που εχει παραπανω;;; Ηχαχαχχαχαχα