Πήγα στο ΙΚΑ γιατί είχα αφήσει το βιβλιάριό μου από την προηγούμενη εβδομάδα στο γιατρό να μου γράψει τα φάρμακα. Πήγαινα από τη σκιά και όπου με πετύχαινε ο ήλιος τσουλουφριζόμουν! Κατερινάκι καλώς ήρθες στα πάτρια εδάφη.
Printable View
Πήγα στο ΙΚΑ γιατί είχα αφήσει το βιβλιάριό μου από την προηγούμενη εβδομάδα στο γιατρό να μου γράψει τα φάρμακα. Πήγαινα από τη σκιά και όπου με πετύχαινε ο ήλιος τσουλουφριζόμουν! Κατερινάκι καλώς ήρθες στα πάτρια εδάφη.
Επειδη εισαι και εσυ Βαμπιρ Τζινα;;; ΒαμπιροΤζινα;;;
Wow εν μέρει επειδή είμαι βαμπίρ χιχι και εν μέρει επειδή καίει απίστευτα ο ήλιος!
δεν παλευεται η ζεστη.
Εδω εχει κρυοο!! Εχει παγωσει ο κωλαρινγκος μου!!
Δεν βρισκω και πουθενα πριζα να βαλω το κινητο μουυ!! Και θα πεθανει σε λιγοοο!! Οοοχιιιιιι!!!
και εδω βραζει ο τοπος
να ρωτισω κατι
ο μικρος δε ξερει τι πατησε και εχει κανει τη σελιδα του f/b τεραστια
ξερετε τι να κανω να μικρηνει μια ωρα το ψαχνω!
την αλλη φορα το βρηκα τωρα παιδευομαι τσαμπα
Λίλα τώρα εβλεπα ειδήσεις στον Πύργο λέει θα φτάσει 42!
:flaming: το ακουσα ιωαννιτσα μου.μεχρι να βρεξω το μπαλκονι στεγνωσε.
οκ το εφτιαξα !
Το κανω και εγω αυτο μερικες φορες Καλλιοπη μου και μετα παιδευομαι για ωρα μεχρι να το βγαλω! Πως το εκανες;; Εγω παταω οτι να ναι πληκτρα μεχρι να βγει!! Χαχαχχαχαχαχα
Εδω εχουμε 18 αλλα με συνεφια και εβρεχε..
κοπελια με τον πονο μου παιζεις????ναι θα ξεφτιλιστω και θα σας το πω.αυτη τη στιγμη κυκλοφορω μεσα στο σπιτι με μια φανελα και το βρακι το οπιο μου παει και μεγαλο
Εντωμεταξύ του είπες κ συγνώμη του τύπου που δεν είχες να του δώσεις κ λεφτά.........ααααααααααα για για τσαμπουκαλέψου λίγο!!!!Quote:
Originally posted by -wow-
Να φανταστειτε Ντρεπομαι τωρα που τρωω σαλατα δημοσιως και δεν τρεπομουν οταν ετρωγα το τοστ! Θα λενε καλα αυτη με σαλατες εβαλε τα 2 κιλα που εχει παραπανω;;; Ηχαχαχχαχαχα
με το Amoxil δεν έχω πρόβλημα το έχω ξαναπάρει κ στο παρελθόν κ όλα καλά....
Πόσο έχω γελάσει με αυτό που έγραψες πάνω.....κ εγώ κάτι τέτοια σκέφτομαι....ποτέ δεν έχω φάει μόνη μου δημοσίως!!!
Καλλιόπη για κάτι τέτοιες περιπτώσεις είναι το air condition για να κάνεις τη δουλειά σου!!!!χαχαχαχα
Κατερινάκι καλώς ήρθες....χαίρομαι που περάσατε όμορφα!!!
όταν με το καλό βρεις χρόνο να κανονίσουμε κ τον καφέ που λέγαμε!!!!
Lila τυχερός αυτός που θα σε πάρει....είσαι πολύ του νοικοκυριού!!!!!
Λίλα μη στενοχωριέσαι, με αυτή τη ζέστη κι εγώ ξεφτιλισμένη είμαι! :lol:
αντα οπως λεει και ο αδερφος μου τετοιο στραβοξυλο που εισαι οποιος θα σε ανεχτει θα ειναι ηρωας